امتیازات Gran Turismo 7

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• مجموع رای دهنده‌ها
    209
  • نظرسنجی بسته شده است .

voldmort

AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ
کاربر فعال
Gran Turismo 7

Gran_Turismo_7_logo.svg_copy_480x301.png

Initial release date: March 4, 2022
Developer: Polyphony Digital
Publisher: SIE
Platforms: PlayStation 4/5

🔹🔹🔹
META
87
OPEN
88
🔹🔹🔹

به روز می شود...
VG247 10/10
PlayStation LifeStyle 10/10
Hardcore Gamer 10/10
GamingBolt 10/10
Digitally Downloaded 10/10
Next Gen Base 10/10
TheGamer 10/10
Gfinity 10/10
God is a Geek 10/10
GGRecon 10/10
IGN 9/10
GamesRadar+ 9/10
Metro GameCentral 9/10
TheSixthAxis 9/10
Hobby Consolas 9/10
Areajugones 9/10
Attack of the Fanboy 9/10
Push Square 9/10
PlayStation Universe 9/10
We Got This Covered 9/10
Press Start 9/10
CGMagazine 9/10
PSX Brasil 9/10
GameSpew 9/10
Checkpoint Gaming 9/10
PowerUp! 9/10
Daily Star 9/10
Glitched Africa 9/10
Enternity.gr 9/10
Game Revolution 8.5/10
GamingTrend 8.5/10
Everyeye.it 8.5/10
Worth Playing 8.5/10
GameSpot 8/10
Digital Trends 8/10
Saudi Gamer 8/10
Gameblog 8/10
SECTOR.sk 8/10
Screen Rant 8/10
Kakuchopurei 7/10

🔹🔹🔹
Screenshot_20220317-124234_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20220302-170346_Samsung Internet.jpg

آخرین ویرایش:
چند روز پیش گفتم که زمان Forza Motorsport 6 یه منتقدی نوشته بود بازی توی پیست دیگه حال نمی‌ده و اپن‌ورلد می‌خوایم! :D الآن منتقد Game Pressure (که به بازی ۷ داده) هم تقریباً یه همچین چیزی گفته:

Personally, having this review finished, I’m glad I can finally put Gran Turismo 7 aside and return to Forza Horizon 5, where driving is a blast, the amount of activities to choose is enormous, immersion is unhindered and racing with AI is not so bad after all (not to mention the advantage of open-world over repetitive racetracks)

حالا اون بحث هوش مصنوعی فرق می‌کنه و اگه ضعیف باشه، حق داره گیر بده (هرچند شنیدم اوایل بازی هوش مصنوعی پایین‌تر هست و به تدریج بهتر می‌شه و اگه واقعاً همین‌طور باشه، این رو نباید جزو نکات منفی گذاشت). ولی خیلی بامزه هست که می‌گه GT7 رو بعد از نوشتن نقد کنار گذاشتم و دوباره رفتم سراغ FH5 که اپن‌ورلد هست و می‌شه کلی شیطون‌بلا بازی درآورد و به جای مسابقه توی پیست‌های تکراری، با فعالیت‌های مختلف حال کرد! :D
خب حاجی تو با این سلیقه، اصلاً نباید بازی شبیه‌ساز توی پیست رو نقد کنی. مثل این می‌مونه که من از فوتبال خوشم نیاد و بشینم فیفا نقد کنم و آخرش بگم «مگه ما حمال هستیم که دویدن ۲۲ نفر به دنبال یه توپ رو نگاه کنیم؟ بعد از نوشتن نقد سراغ WWE می‌رم تا با ترکوندن ملت حال کنم!»

کلا یه سری سبکا رو منتقدا زورشون میاد نمره بهتر از یه حدی بدن. (یه دلیل دیگه بره پروپاگاندام که کلا نقدا هیچ ارزشی ندارن :-" )
و سبک ریسینگ کلا رو 9 گیر کردن اکثرا حتی اگه بی نقص باشه بازی.

• Like
Reactions: m.a.t and Z-fan
فرمولا 1 ها شبیه ساز حساب میشن یا نه؟
فکر کنم فلایت سیم هم بود که به نظر دوستان کلا بازی حساب نمیشد ولی با وجود بازی نبودن متای خیلی بالایی کسب کرد. پس در نتیجه شبیه‌ساز نبودن یا بودن هیچ ربطی به متای یه بازی/شبیه‌ساز نداره.

فکر کنم فلایت سیم هم بود که به نظر دوستان کلا بازی حساب نمیشد ولی با وجود بازی نبودن متای خیلی بالایی کسب کرد. پس در نتیجه شبیه‌ساز نبودن یا بودن هیچ ربطی به متای یه بازی/شبیه‌ساز نداره.

فلایت سیم که شبیه ساز پروازه، اصن یه بحث و ساب ژانر متفاوتن
حالا این که آدم حسابش نمی کنن یه عده یه بحث دیگس. هر چند درسته ثابت می کنه بازی های سیمولیشن میتونن متای بالای 90 بیارن (اگه قدرت خدا و انیمه و کلاود رو داشته باشن :D)

دیگه از این بحث پریدن به اون بحث نشد که. اولا من به شخصه نگفتم اون بازی نیست و به نظرم تجربه خوبی هم هست دوما اون کلا یه چیز متفاوته سوما شما گرن توریسمو بازی کن و چالش هاش و... (چیزایی که یک بازی رو تبدیل به بازی میکنه) رو ببین و بعد مقایسه کن با شبیه ساز پرواز و خب اون موقع حق میدی به کسی اگه این حرف رو هم بزنه. جواب منم ندادی، شبیه ساز ماشین کامل(مثلا گرن و فورتزا و پراجکت کارز و...) بیار که اخرینشون کی همچین متایی گرفته؟

میشه آخرین بازی شبیه ساز با این متا رو نام ببرید؟ چطوره ازین منظر بررسی کنیم
جواب منم ندادی، شبیه ساز ماشین کامل(مثلا گرن و فورتزا و پراجکت کارز و...) بیار که اخرینشون کی همچین متایی گرفته؟

داری سخت اش می کنی بیخودی حاجی :دی
فرمولا 1 حسابه دیگه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or