امتیازات Gran Turismo 6

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
gran-turismo-6-boxart-638x800.png

امتیازات این عنوان:

امتیازات کامل:
Telegraph:10/10

نه به بالا:
Destructoid - 9/10
Machinima - 9/10
Gamingtrend:9/10
Multiplayer.it:9/10
9/10 Eurogamer
9/10:GamesRadar

USGamer : 9/10

Polygon : 9/10

9/10:psnation

هشت به بالا:
Gametrailers:8.8/10
gameinformer: 8
Rev3:8/10
Hardcore Gamer: 8/108/10:ign.com
8/10:TheSixthAxis

امتیازات متوسط:
7.5/10:EGM
EDGE:7/10
Gamespot:7/10
7/10:metro
6.5/10:GamesBeat
6.5/10::venturebeat.co
6/10:VideoGamer

امتیازات ضعیف:
5/10:gamereactor.se

------------------------------------------------------------------------
خلاصه نظر سایت ها:
IGN:
44839773926234527816.png

GameInformer:
45549407017962774729.png

Gamespot:
39091740452565089578.png

91533546251913882583.png

20017172384483126835.png

متا تا این لحظه:

84715899605286894350.png

آخرین ویرایش:
جالبه...
بعضی ها امضاشون رو پر کرده بودن از لیست متا gt بعد حالا جز بازی هایی رفت که متا براشون مهم نیست....جالبه...
فعلاً که میبینی اون ها اینجا نیستن !!!
همیشه همینه ترول کردن و بچه بازی برای یه سری دیگه است فحش خوردن برای بقیه 8-|

جالبه...
بعضی ها امضاشون رو پر کرده بودن از لیست متا gt بعد حالا جز بازی هایی رفت که متا براشون مهم نیست....جالبه...

من نگفتم متا مهم نیست ، گفتم بعضی بازیا رو نباید با متا سنجید ! کما اینکه هیچوقت به نسخه های قبلی GT بخاطر متای بالا ، فخر نکردم !
4 روزه دارم بازیش میکنم و نهایت لذت رو هم ازش میبرم ، تازه امروز داره نمراتش میاد !! این یعنی به هیچ وجه واس من یکی متای GT مهم نبوده و نخواهد بود !! حتی اگه متاش 10 بشه !! :-s

سوال من از شما طرفداران این بازی : آیا متای 76 جای دفاع کردن داره؟اصلا میدونستید این بازی بدترین نسخه ی GT حساب میشه با توجه به نمرات داده شده؟حقیقت رو باور کنید که GT خیلی وقته داره درجا میزنه.

راستی یکی از اون دوستانی که امضاء گذاشته بود بیاد امضاشو آپدیت کنه چون متای GT6 رسید به 75 صرفا جهت یاد آوری گفتم
اوه اوه انگار باز متا طبق معمول اهمیتشو از دست داد و الان دیگه فقط نظر شخصی مهمه و blah blah blah8-|

سوال من از شما طرفداران این بازی : آیا متای 76 جای دفاع کردن داره؟اصلا میدونستید این بازی بدترین نسخه ی GT حساب میشه با توجه به نمرات داده شده؟حقیقت رو باور کنید که GT خیلی وقته داره درجا میزنه.
البته فراموش نکنیم متا مهم نیست و GT در هر حالت سرور همه ی simulator ها از جمله FM هست ...:lol:

سوال من از شما دوست عزیز ؟
آیا این سری رو بازی کردی ؟ آیا تونستی باهاش ارتباط برقرار کنی؟ /:)

دوست عزیز شما خودت بازیش کردی که داری میگی بدترین نسخه ی GT حساب میشه؟؟؟

سوال من از شما دوست عزیز ؟
آیا این سری رو بازی کردی ؟ آیا تونستی باهاش ارتباط برقرار کنی؟ /:)

بله از طرفداران قدیمی این بازی هستم.با GT1 خاطراتی داشتیم.اصلا اون موقع GT یه بازی انقلابی بود.اما رفته رفته افت کرد.

من این بازی رو فقط دارم با سابقه ی خودش مقایسه میکنم و میگم این امتیازات و بازخوردها اصلا در حد اسم Gran Turismo نیست.

به Forza علاقه دارم ولی منکر شایستگی های GT هم نمیشم.

- - -ویرایش - - -

دوست عزیز شما خودت بازیش کردی که داری میگی بدترین نسخه ی GT حساب میشه؟؟؟

مگه شما و دوستان Forza 5 رو همون روزی که امتیازاتش اومد بازی کرده بودید که اون جنجال رو راه انداختید؟

در ضمن من گفتم بر اساس امتیازات نه تجربه ی شخصی !

گذشته از فن بازی و از اینکه من این بازی رو خیلی دوست دارم و دارم از گیم پلیش لذت میبرم
باید بگم که نمیدونم او تیم طراحی چه غلطی میکنن که نمیتونن یه لودینگ رو تو بازی درست کنن (اگر فرض ضعف کنسول رو کنار بگزاریم)
نسل تموم شد ولی اینا نتونستن این مشکل رو حل کنن
سایه ها هم لرزش داره ، باز تو gt5 سایه ها فقط لبه داشتن دیگه خبری از لرزش نبود
کلا" اینا باید چند نفر رو برای کارهای اینچنینی استخدام کنن ، کلا" تو بعضی قسمتهای گرافیکی و فنی مثل لود بازی و... ضعف دارن
دیگه از ناتی داگ بالاتر نیستن برای مشکلاتشون اون کد نویس رو که برای ماکرو کار میکرد استخدام کردند...
خدایی حیفه بازیهای مثل gt و forza به خاطر ندونم کاریهای گروه و فشار سونی و ماکرو خراب بشن .

آخرین ویرایش:
پیش بینی آریا درست در امد!:دی به نظر من که باید یامائوچی رو بندازن بیرون! حالا کار ندارم طرفدارانش میگن بازی خوبیه اما Gran Turismo رو تبدیل به Gran lolismo‌ کرده!

اگه فرض کنیم چیزی که میگید حقیقت محض هم باشه، چرا وقتی بازی انحصاری XBOX نمره پایین میگیره، مهم نیست ولی برعکسش برای بازی های پلی استیشن صادق میشه؟

صحبتهاتون در مورد رایز یادتونه که؟

متای 60 رو سر سختانه دفاع میکنید، متای 76 میشه غیر قابل دفاع و درجا زده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or