امتیازات Gran Turismo 6

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
gran-turismo-6-boxart-638x800.png

امتیازات این عنوان:

امتیازات کامل:
Telegraph:10/10

نه به بالا:
Destructoid - 9/10
Machinima - 9/10
Gamingtrend:9/10
Multiplayer.it:9/10
9/10 Eurogamer
9/10:GamesRadar

USGamer : 9/10

Polygon : 9/10

9/10:psnation

هشت به بالا:
Gametrailers:8.8/10
gameinformer: 8
Rev3:8/10
Hardcore Gamer: 8/108/10:ign.com
8/10:TheSixthAxis

امتیازات متوسط:
7.5/10:EGM
EDGE:7/10
Gamespot:7/10
7/10:metro
6.5/10:GamesBeat
6.5/10::venturebeat.co
6/10:VideoGamer

امتیازات ضعیف:
5/10:gamereactor.se

------------------------------------------------------------------------
خلاصه نظر سایت ها:
IGN:
44839773926234527816.png

GameInformer:
45549407017962774729.png

Gamespot:
39091740452565089578.png

91533546251913882583.png

20017172384483126835.png

متا تا این لحظه:

84715899605286894350.png

آخرین ویرایش:
دارم کم کم این احساس رو میکنم که منتقدا دارن مثل منتقدای سینما میشن.
مثل توی سینما یه فیلم با میانگین 65-70 قطعا یک فیلم با ارزش محسوب میشه و نمرات بالای 8 رو تقریبا هر فیلمی نمیگیره، ولی تا قبل از نسل هشتم مثلا یک بازی با میانگین 65-70 یک بازی درپیت
4.gif
محسوب میشد .....
منظورم اینه که احتمالا دیدگاه سایت های نسبت به نمرات عوض شده ، و قاعدتآ ما هم باید دیدگاهمون رو عوض کنیم.قصد ندارم از GT6 دفاع کنم ولی ...:d.

جوجه رو اخر پاییز میشمارن.
مایکرو اگه عرضه داشت یه بازیه ریسینگ درست حسابی همزمان تو همین نسل برا x360 میداد.متاش 60 هم میشد باز ارزش داشت ادم میگفت واسه طرفدار جماعت ارزش قایله.
دو سال کنسول رو ول کرده امون خدا ترد پارتیا سر پا نگهش داشتن.
این بحث های الکی رو برا همیشه تمومش کنین که واقعیت خودتون خراب میشین
داداش جوجه ها همه الان دیگه مرغ و خروس شدن شما خبر نداری! در ضمن مهم کیفیت بازی هست نه اینکه کی میسازه!
حالا مثلا خوبه که یه کنسولی انحصاری زیاد داشته باشه ولی 4 تا عنوان درست و حسابی توشون نباشه! مهم کیفیته نه کمیت;)

کمتر از اون چیزی بو که فکر میکردم...ببیین بازی کامل ترین و بزرگ ترین ریسینگ دنیاست گیم پلی فوق العاده داره گرافیکش عالیه.فیزیکش خوبه...یعنی هر ریسینگ بازی عاشقش میشه و اصلامهم نیست متا چند باشه یکی از بهترین ریسسنگ هاست

نمرات بازی کاملا قابل پیشبینی بود، متاسفانه :دی قطعا این بازی برایِ طرفداراش، کسایی که از نسل هایِ قبل باهاش سر و کله زدن، بهشته. برای کسایی توی این نسل شروع به انجام این سبک از بازی هایِ ریسینگ کردن، قطعا بازی امیدوار کننده ای نیست(مثل خودم!):(=(( قبل از عرضه ی بازی اگه اشتباه نکنم سایت گیم رادار یه مقاله ای در مورد GT6 داده بود و توش درباره توضیح داده بود که انتظار داریم چه تغییراتی در راستای بهبود بازی تویِ این شماره انجام شه:d متاسفانه و متاسفانه هم چنان اکثر مشکلات نسخه قبلی پابرجاست، شاید مهم ترین تغییر عوض کردن منو و بهتر شدن رابط کاربریش باشه، اما اکثریت مشکلات نسخه پیش همچنان پابرجاست. یامائوچی سان به جای رفع این مشکلات، انواع و اقسام ویژگی های فرعی رو به بازی اضافه کرده که در عمل برایِ خیلی از مخاطبین بازی قابل استفاده نیست:d من خودم ترجیح می دم به جایِ این موارد، مشکلات نسخه قبلی حل می شد. تویِ نقد خواه ناخواه بازی هایِ هم سبک با هم دیگه مورد مقایسه قرار می گیرن، لذتی که بازی کردنِ رقیبش به گیمر می ده، بیشتر از GT هست. برای همینم با وجود این که ویژگی های GT رو نداره، خیلی موفق تر بوده.
امیدوارم نسخه ی بعدیش جبران کنه:d درسته که نمرات بازی تاثیری توی تجربه افراد از بازی نداره، ولی این نمرات برایِ این بازی واقعا نا امید کننده است و نشون بازی مشکلات اساسی داره:(

نسل جدید اومده معلوم گرافیک و سایر رو با نسل بعد مقایسه میکنن انتظار نمره بالا نداشته باشد DCو GT7که نسل بعدین میترکونن نگران نباشید

هنوز خیلی سایت ها و مجلات باقی مونده تا نمره بدن تا الان فقط13 تا نقد منتشر شده باید تا اخر امروز یا نهایتا فردا ببینیم متا به چند میرسه !
از نظر من بازی فقط 2 تا مشکل داره 1 - خیلی کم کردیت میده 2 - گیفت های بازی خیلی کمه )x بقیه چیزا واقا عالیه :x

US GAMER: 4.5/5
Like I said at the beginning, Gran Turismo 6 is an over-ambitious, huge, sprawling, messy masterpiece. It has its highs and lows. It has its perfections and its flaws. Sometimes it’s annoying. Sometimes it’s infuriating. But most of the time it’s simply the best driving game you can buy
GAMESRADAR: 4.5/5
Gran Turismo 6 rights almost all of the wrongs of its predecessor to deliver one of the most expansive, beautiful and enjoyable racing simulations ever seen. If only the AI and damage modelling were better, this would be the perfect racing game.

ویرایش: مثل اینکه دوستان قبلا گذاشته بودند:d

بازی از دید خیلی ها و در واقع بهترین ریسینگ دنیاست! از هر نظر هم بهترین شرایط رو داره! گیم پلی، گرافیک، فیزیک، وصعت، شبیه سازی پیست ها، ماشین ها و ...

امتیاز پایین انصافا اصلا توجیه کننده نیست! نمیدونم شاید تجربه ی بازی رو با ماریو یا TLoU مقایسه میکنن که امتیاز پایین میدن! یعنی جدا منتقدا NFS رو از GT6 بهتر میدونن؟ In what Universe ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or