این مگه فیک نبوده ؟ خب الان اینجا چیکار میکنه ؟؟
hype به اون زمانی میگفتن که بدون نقد ۵۰-۶۰ صفحه میرفت جلو. از صفحه ۷۰ امتیازا شروع میشد تا صفحه ۱۵۰-۶۰ هم بتل رویال بود الان وضع واقعا بد شده متاسفانههنوز یه نقد هم نیومده(به غیر از اون فیکه) دو صفحه رفتیم جلو...
The Hype is Real
hype به اون زمانی میگفتن که بدون نقد ۵۰-۶۰ صفحه میرفت جلو. از صفحه ۷۰ امتیازا شروع میشد تا صفحه ۱۵۰-۶۰ هم بتل رویال بود الان وضع واقعا بد شده متاسفانه
Good old days این دکمه عقبگرد زندگی کجاست بزنیم بریم قبل؟ نخواستیم بابا این آینده روhype به اون زمانی میگفتن که بدون نقد ۵۰-۶۰ صفحه میرفت جلو. از صفحه ۷۰ امتیازا شروع میشد تا صفحه ۱۵۰-۶۰ هم بتل رویال بود الان وضع واقعا بد شده متاسفانه
درسته زیادی پیر شدیم تو این سایت ولی تاپیک امتیازات بازی های Gran Turismo 5 و Failo...ببخشید عادت قدیمه...Halo 4 و Alan Wake و KillZone3 و ... هیچوقت از یاد ها نمیره، هر کدومشون رو الان تو کلاس های جنگ روانی سراسر دنیا تو پادگان ها آموزش میدنفکر کنم فقط سر Tlou این جوری شد
دیگه کار شاخص دیگه ای با این وضعیّت نداشتیم
البته من عمیقاً دلم میخواست همچین هایپی سر TLOZ:BotW هم باشه...ولی خب نینتندوئه و فن های خسته اش(ولی آخرش تا بود جیم استرلینگ رو پاره کردیم)
halo4فکر کنم فقط سر Tlou این جوری شد
دیگه کار شاخص دیگه ای با این وضعیّت نداشتیم
البته من عمیقاً دلم میخواست همچین هایپی سر TLOZ:BotW هم باشه...ولی خب نینتندوئه و فن های خسته اش(ولی آخرش تا بود جیم استرلینگ رو پاره کردیم)
همینو میخواستم بگم ! بزارید این چند ساعت اخر هم دور همی خوش باشن دوستان همچنان نگران ! اونقدری که عوامل خارجی نگران اینده فرانچایز و روح سه گانه ان ! فن های متعصب کریتوس نبودن و نیستنیه عده باید روحیه بگیرن به هرحال
ابش نیست ! وگرنه کلی مایکل فلیپس روی سکوی اماده شیرجه داریم !اصلا تا حالا کسی جبهه نگرفته علیه بازی یا احساس خوشحالی نکرده اینجا راجع به زمین خوردن بازی
چه فازیه
تام از موقعي كه سرطان گرفت يكم اروم تر شده،یادی کنیم از تام چیک مجله واشنگتن پست و مجله تایم و slant magazine که فردا منتظر ظهورشون هستیم