امتیازات God of War

میانگین امتیازات God of War

• مجموع رای دهنده‌ها
    190
  • نظرسنجی بسته شده است .
هنوز یه نقد هم نیومده(به غیر از اون فیکه) دو صفحه رفتیم جلو...
The Hype is Real
hype به اون زمانی میگفتن که بدون نقد ۵۰-۶۰ صفحه میرفت جلو. از صفحه ۷۰ امتیازا شروع میشد تا صفحه ۱۵۰-۶۰ هم بتل رویال بود :D الان وضع واقعا بد شده متاسفانه:D

hype به اون زمانی میگفتن که بدون نقد ۵۰-۶۰ صفحه میرفت جلو. از صفحه ۷۰ امتیازا شروع میشد تا صفحه ۱۵۰-۶۰ هم بتل رویال بود :D الان وضع واقعا بد شده متاسفانه:D

فکر کنم فقط سر Tlou این جوری شد
دیگه کار شاخص دیگه ای با این وضعیّت نداشتیم :دی

البته من عمیقاً دلم میخواست همچین هایپی سر TLOZ:BotW هم باشه...ولی خب نینتندوئه و فن های خسته اش(ولی آخرش تا بود جیم استرلینگ رو پاره کردیم:>)

Good old days :-< این دکمه عقبگرد زندگی کجاست بزنیم بریم قبل؟ نخواستیم بابا این آینده رو

حقیقتا که جای بلید آف اگزایل واقعا خالیه
گاد 3 با وجود داستان نه چندان قوی اونقدر گیمپلی و مکانیک و روایت داستانی فوق العاده ای داشت که آدم هیچ جایی خسته نمیشد از ادامه دادن ولی بنظر من توی گاد جدید حداقل از نظر سیستم مبارزات نسبت به نسخه‌ی قبل ضعف دیده میشه (حالا علاوه بر خشمی که دیگه توی وجود کریتوس نیست) اون مبارزه های شلوغ و پر هیجان دیگه نیستن، ولی کاش اسلحه‌ی کریتوس فقط یه تبر خالی نبود :-| نمیدونم مثلا یه چیزی شبیه تر به بلید آف اگزایل.
یه سوال هم درمورد پایان قبلی و شروع نسخه‌ی جدید دارم اگه کسی بدونه خوشحال میشم راهنماییم کنین اونم اینکه چطور از جای قبلی ای که بازی تموم شد کریتوس اومده این محیط جدید و البته چطور هنوز زندس؟ «|:

Sent from my G3112 using Tapatalk

• Like
Reactions: mehran3500 and s.1
دیگه کار شاخص دیگه ای با این وضعیّت نداشتیم :D

البته من عمیقاً دلم میخواست همچین هایپی سر TLOZ:BotW هم باشه...ولی خب نینتندوئه و فن های خسته اش(ولی آخرش تا بود جیم استرلینگ رو پاره کردیم:>)
درسته زیادی پیر شدیم تو این سایت ولی تاپیک امتیازات بازی های Gran Turismo 5 و Failo...ببخشید عادت قدیمه...Halo 4 و Alan Wake و KillZone3 و ... هیچوقت از یاد ها نمیره، هر کدومشون رو الان تو کلاس های جنگ روانی سراسر دنیا تو پادگان ها آموزش میدن

دیگه کار شاخص دیگه ای با این وضعیّت نداشتیم :D

halo4
uncharted3
killzone 2-3
gt5
gow ascension
gears of war 3
Alan wake

از بین اینا gt5 واسه خودش یه غولیه:D یعنی قشنگ به درجه جدیدی از ترول و فن بازی رسیده بودیم اون موقع:))

یه عده باید روحیه بگیرن به هرحال :D
همینو میخواستم بگم ! بزارید این چند ساعت اخر هم دور همی خوش باشن دوستان همچنان نگران ! اونقدری که عوامل خارجی نگران اینده فرانچایز و روح سه گانه ان ! فن های متعصب کریتوس نبودن و نیستن

• Like
Reactions: Adidas95 and WCW
اصلا تا حالا کسی جبهه نگرفته علیه بازی یا احساس خوشحالی نکرده اینجا راجع به زمین خوردن بازی
چه فازیه:D
ابش نیست ! وگرنه کلی مایکل فلیپس روی سکوی اماده شیرجه داریم ! :))

.......‌

سوتی متا رو
x7yg_screenshot_20180412-000737.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or