دقیقا باید سیخ کشید الکی کسی هایپ کنه باید پاشم وایس اون یکی که میگه تا ۹۷ ما حساب میکنیم رکورد زلدا میزنه ! من به شخصه شرط بندی کردم گفتم ۸۸-۸۹ میشه ببارم هم بلاخره ضرر کردمخود بارلوگ واکنش نشون داده !گفته این دیگه کدوم ابلهیه ! بعد میاید نقدش رو میزارید اینجا ! قبل اشتراگ گذاری چیزی خصوصا چیزایی که قبل از امبارگو و غیر قانونی میان تحقیق کنید و صحتش رو بسنجید ! طرف رفته یه چیز فیک سر هم کرده بازدیداش بره بالا
مگه نمیدونی متا زیر ۹۳ شه ! باید برن سانتا مونیکا رو تخته کنن ! تازه کلی غیر سونی فن داریم که قلبشون برای فرانچایز می تپه که اتفاقا همه هم منتقد بارلوگ و این نسخه بودن ! اگه زیر ۹۳ شه متا قراره سونی و بارلوگ و حامیانش رو سیخ بکشن اینجا! تازه کپی برداری بازی از رایز خودش بحث مفصلی داره ! یازی هر چی داره از رایز داره
ميشه بى زحمت لينك ويدئوى ليك شده رو بدى؟! ممنون.
اينكه نوشته بازى ١٥ ساعته تموم ميشه! خيلى كمه ١٥ ساعت!
این یارو رو آسون ترین درجه سختی و اینکه به شکل داغونی بازی میکنه. قشنگ یک تنه گند زده به کل بازی با این سبک بازی کردنش !Uploadfiles.io - God of War 2YT.mp4
Uploadfiles.io - God of War 3 (720p_30fps_H264-192kbit_AAC).mp4
Uploadfiles.io - God of War 6 (720p_30fps_H264-192kbit_AAC).mp4
Uploadfiles.io - God of War 7 (720p_30fps_H264-192kbit_AAC).mp4 (Dragon boss)
Uploadfiles.io - God of War 8 (720p_30fps_H264-128kbit_AAC).mp4 (Dragon boss)
اون نقده هم فیکه
لامصب فقط یه حرکت رو اسپم میکنه یعنی حالت بهم میخوره ویدئو رو میبینیاین یارو رو آسون ترین درجه سختی و اینکه به شکل داغونی بازی میکنه. قشنگ یک تنه گند زده به کل بازی با این سبک بازی کردنش !
خیلی باید زجر بکشی تا بتونی اینقدر افتضاح بازی کنی اونم رو آسون ترین درجه سختی. فکر کنم ویدئوهای همین یارو باشه که به بازی 8.5 دادهلامصب فقط یه حرکت رو اسپم میکنه یعنی حالت بهم میخوره ویدئو رو میبینی
من فکر کنم باس اولی هم که لیک شد همین بازی کرده بود همش یه حرکتو اسپم میکرد دلیلش چیه واقعا می خواد بازی رو بد جلوه بده؟
بی دلیل نبوده اومده به کامبت بازی ایراد گرفته و گفته خسته کنندس خب این کل بازی رو با یک حرکت اونم پرتاب تبر تموم کردهخیلی باید زجر بکشی تا بتونی اینقدر افتضاح بازی کنی اونم رو آسون ترین درجه سختی. فکر کنم ویدئوهای همین یارو باشه که به بازی 8.5 داده
اگه امتیازش تو متا ثبت میشه مهمه اگه نه که هیچی واسه خودش گفته.خود بارلوگ واکنش نشون داده !گفته این دیگه کدوم ابلهیه ! بعد میاید نقدش رو میزارید اینجا ! قبل اشتراگ گذاری چیزی خصوصا چیزایی که قبل از امبارگو و غیر قانونی میان تحقیق کنید و صحتش رو بسنجید ! طرف رفته یه چیز فیک سر هم کرده بازدیداش بره بالا
مگه نمیدونی متا زیر ۹۳ شه ! باید برن سانتا مونیکا رو تخته کنن ! تازه کلی غیر سونی فن داریم که قلبشون برای فرانچایز می تپه که اتفاقا همه هم منتقد بارلوگ و این نسخه بودن ! اگه زیر ۹۳ شه متا قراره سونی و بارلوگ و حامیانش رو سیخ بکشن اینجا! تازه کپی برداری بازی از رایز خودش بحث مفصلی داره ! یازی هر چی داره از رایز داره
منم سعی میکنم از ویدئو و خلاصه هر اسپویلی دوری کنم.من نه ویدیو دیدم ازش نه خبرهاشو میخونم
تاپیکش هم سر نمیزنم
نمرش ۰ هم باشه میگیرم انقدر بازی میکنم تا نیم سوز شه
خودتون هم گیر نقدهای فیک نکنید تا فردا ظهر همه چیز مشخص میشه
پ.ن:ولی متاش 92 میشه
شدیدا موافقم.حقیقت با اینکه اکثرا نمره ی بالای 90 دادن من خیلی امیدی به 90 به بالاش ندارم با اینکه خیلی دلم می خواد بالا بشه اما به نظرم خاطرات 3(با 1 2) عمرا تکرار نمی کنه با این گیم پلی
God of War (2018) Review: A Not So Powerful God
8.5/10
BAD
- Excellent Cinematics
- Incredible Graphics
- Wonderful Musical Score
The game took 15 hours to complete, while walking through most levels and sprinting a few times
- Lackluster & Repetitive Combat
- Poor Storyline Dynamics
- Disappointing Skills Tree
God of War (2018) Review: A Not So Powerful God
8.5/10
BAD
- Excellent Cinematics
- Incredible Graphics
- Wonderful Musical Score
The game took 15 hours to complete, while walking through most levels and sprinting a few times
- Lackluster & Repetitive Combat
- Poor Storyline Dynamics
- Disappointing Skills Tree