حالا خوبه رو PS2 هم اومدهاتفاقا الان حتی تو خود تلگرامم میدیدم ! خیلیا بیشتر ناراحت شدن از این نمرات چون جور کردن پول بازی براشون سخته و اینکه ممکنه همچین بازی رو از دست بدن ! خوب چه انتظاری میمونه که بخوان بیان شادی کنن ! یکی از بچه ها تو تلگرام کامنت زد از این بازی پست نزارید ، منم دلم میخواد پولشو ندارم![]()
گاد اف وار یک تجربه عالی از گیم پلی نواورانه تصاویر زرق و برق دار و روایت جذاب هست بازی که تونست نفس های من برای ۳۰ ساعت تو سینه حبس کنه همانند Last of us گاد اف وار بازی که شما میتونید با دو شخصیت اصلی ان ارتباط برقرار کنید روایت بازی چیز عجیب غریبی نیست ولی میتونید ان را لمس کنید این بازی زیباست و بر خلاف نسخه های قبلی گاد اف وار جدید بازی هست که سالهای سال به ان فکر خواهم کردGod of War is the perfect trifecta of innovative gameplay, gorgeous visuals and engrossing narrative. It’s a game that grabbed me from its opening moments and had me holding my breath for almost 30 hours. Like The Last of Us, God of War is able to connect you with its two main protagonists but not rushing the experience but instead letting it all marinate. This is a beautiful game and one of the most engaging experiences I’ve ever had. Unlike previous God of War entries, this is one game that I will be thinking about for many, many years to come.
نكته اي كه خيلي جالبه اينه كه عالم و ادم واسه اين نمرات ارزش و اعتبار قائل هستن و حتي ميبينيم تيم رقيب رو هم شگفت زده مي كنه ! ولي هنوز يه سري اساتيد تو ايران داريم كه اين نمرات رو بي ارزش مي دونن و حرف خودشون سند و نفس حق عالم هست ! اميدوارم اون روزي كه همين منتقد ها ميان به حق ايرادي به يه گيم وارد مي كنن متا رو بي ارزش نكنيم !
از بین اینها Edge مهم ترین هست که با دادن یه 10 پرونده نمرات سایتها و مجلات معتبر به این بازی رو به خوبی هر چه تموم تر می بنده.از این به بعد فک کنم ۳ مرجع بزرگ و بترکون مونده که نمره هاشون خیلی مهم و تاثیر گذاره . و من به شخصه خیلی منتظرم .
بمب بزرگ Gaint bomb
Edge
Empire
ادج از این سبک بازیای ادونچر و مینی اوپن ورلد خیلی خوشش میاد خصوصا اگه داستان و روایت خوبی هم داشته باشن ! به نظرم غیر ممکنه زیر ۹ بده ولی خب ما منتظر یه ۱۰ خوشکلیماز بین اینها Edge مهم ترین هست که با دادن یه 10 پرونده نمرات سایتها و مجلات معتبر به این بازی رو به خوبی هر چه تموم تر می بنده.
Edge خیلی سخت ۱۰ میده و کم ۱۰ میتونید منتظرش باشید از بازیسنتر هنوزم نقدهاش کمه هورایزن ۱۱۵ نقد گرفته اینم جا داره ۲۵ تا دیگهادج از این سبک بازیای ادونچر و مینی اوپن ورلد خیلی خوشش میاد خصوصا اگه داستان و روایت خوبی هم داشته باشن ! به نظرم غیر ممکنه زیر ۹ بده ولی خب ما منتظر یه ۱۰ خوشکلیم
ادج از این سبک بازیای ادونچر و مینی اوپن ورلد خیلی خوشش میاد خصوصا اگه داستان و روایت خوبی هم داشته باشن ! به نظرم غیر ممکنه زیر ۹ بده ولی خب ما منتظر یه ۱۰ خوشکلیم
امیدوارم به جز تبریک
این فقط خوب تبریک میگه دست تبریک و تعریفش از بقیه خوبه فقطامیدوارم به جز تبریک
یه حرکتی هم بکنه و بفهمه که اکس باکس چقدر به یه همچین اتفاقاتی نیازمنده
اینجا خیلی مناسب نیست ولی چون نقل قول کردی بگم، موقعی که نقد کرش ریمستر منتشر شد من هیچ مسئولیتی تو بازیسنتر نداشتم. دیدم چند بار به این نقد اشاره شده گفتم بگم به شخصه در جریان اون نقد نبودم و البته ربطی هم بهم نداشت اون موقع و در کل اطلاعی ندارم قضیه چی بودهجون فردین که میدونم خیلی دوسش دارییه متخصص GOW رو بزار اینو بِنَقده" یهو بررسی بازیسنتر منتشر نشه ببینیم تهش نوشته:
بخش برجسته شده نقل قول پایین رو بخون ببین چه لذتی داره وقتی هیچ چیز مشخص نیست و طبق دیدگاه واقعی خودت تو نظرسنجی شرکت میکنیاگه عُمری بود بار دیگه 2-3 روز جلوتر تاپیک میزنیم تا همه فرصت شرکت داشته باشن" اینم یهویی به ذهنم اومد تاپیکشُ بزنم
تو این اوضاع آشفته کنونی یکی از دلایل مهم امید به آیندم همین انحصاریهای سونیهیعنی در عین اینکه در سختی روزگار دارم کار میکنم وقتی یادم میوفته که یه گاو قراره با متای خفن چند روز دیگه منتشر بشه انگار آتیش ابراهیم بود اگه اشتباه نکنم واسم گلستون میشه
![]()