تا قبل پرویو ها افتضاح بود وضع تاپیک ! تا اون موقع حق به جانبم رفتار میکردن ! بعد پریویو ها و اونا که باید قانع میشدن شدن ! ولی اونایی که از اولم دنبال ترول و مسخره بازی بودن بعد پریویو ها رفتارشون بدترم شد و بی خیال ظاهر سازی هم شدن ! این یکی دو هفته اخر و قضیه اسکی هم کشیدن وسط دیگه تاپیک اصلا ..........من به شخصه از اون اولم گفتم زود قضاوت نکنید بچه ها هم حق داشتن چون هیچی از بازی ندیده بودن نمیدونستن قراره چجوری بشه بعد که اتفاقا یکسری اواخر تریلر ها رو دیدن نظرشون مثبت شد کسی دیگه زیاد منفی نمیگفت شما اون اوایل میگی ۲۰۱۶ اینا که نظرات منفی بود بکم
در صفحه ۲۰۰ ؟ خیر عزیزم در کل ۲۰۰ صفحه پست های همشکل و سوی شماها رو داشتیم میخوندیمما از شما معذرت میخوایم که خاطر شما مکدر شد به خاطر انتقادات از بازی در صفهه 200 تاپیک god of war.!!!
بیخیال میشی خواهشا!!
فقط برید تو عمق جمله
خیلی با حالی.!!در صفحه ۲۰۰ ؟ خیر عزیزم در کل ۲۰۰ صفحه پست های همشکل و سوی شماها رو داشتیم میخوندیم
اقا شاهکار بود این پستت....موفقیت این بازی مشت محکمی بر دهان کسانی هست که صنعت گیم رو با لوت باکس و انلاین محور بودن بازی ها به گند کشیدن. البته اگر الان رقیبی هم وجود داشت شدت ضربه رو میچشید و حدقل یکم به فکر خودش بود.![]()
بی خیال شو برادر خود سونی و ماکروسافت قبل و بعد E3 به هم پیغام موفقیت و تبریک میفرستن حالا اینجا سر هم فن خودشون رو میخوان ببرن. انقد ما داریم تو سر و کله هم میزنیم خودشون نمیزنن.خیلی با حالی.!!
اونا خودشون چوب خریت خودشون رو خوردن و به این روز افتادن. مطمئنن بدتر از این هم میشن اگه فکرشون رو تغییر ندن. ولی از نینتندو هم نگذریم که این نسل شاهکار کرده. در کل Viva Japan.موفقیت این بازی مشت محکمی بر دهان کسانی هست که صنعت گیم رو با لوت باکس و انلاین محور بودن بازی ها به گند کشیدن. البته اگر الان رقیبی هم وجود داشت شدت ضربه رو میچشید و حدقل یکم به فکر خودش بود.![]()
۲. عزیزانی وجود داشتن که ادعا میکردن سونی جیب منتقدا رو پر پول میکنه و بازیای سونی هایپ الکی هستن و ... که فکر میکنم کاملا به اشتباهشون پی بردند الان![]()