یه جوری رفتار میکنید که آدم شکر بخوره در مورد بازی شاخی حرف مخالف بزنه و همیشه ساکت بمونه. من خودم قبل از اومدن نمره ها از دیدن اون باس اژدها حرف داشتم ولی بخاطر جنبه والای یه سری از دوستان بی خیال شدم.جوری این گاد آو وار و متاش هیترهای بازیو فراری داده که شنیده شده خیلیاشون از خیلی جاها لیو دادن که ترول نشن : )))))))))
یادش بخیر زمانی که یه سری میگفتن تغییرات بازی بهش آسیب وارد میکنه و فلان و بهمان... کجان الان اونا؟
بله حتی یه زمانی یه بنده خدایی رو یادمه (احتمالا خودش هم یادشهجوری این گاد آو وار و متاش هیترهای بازیو فراری داده که شنیده شده خیلیاشون از خیلی جاها لیو دادن که ترول نشن : )))))))))
یادش بخیر زمانی که یه سری میگفتن تغییرات بازی بهش آسیب وارد میکنه و فلان و بهمان... کجان الان اونا؟
Happy Console Gamer 10/10
اول تبریک به همه gow فن هاافعال معکوس استفاده کرده !
چطور تونستن گرافیک رو نسبت به نمایش ها ارتقاع بدن ! چطور اخه
ما هم که فعلا نمیتونیم بازی رو بخریم ، اون دو نفر که از پشت دیوار دارن نگاه میکنن
من خودم به عنوان یکی از طرفدارای بازی هنوز نگرانم که تغییرات به تجربه این بازی ضربه میزنه و مثل قبلیا نخواهد بود. همین طور متا واقعاً بیشتر از یک پیشنهاد برای کسایی که میخوان بازی رو بخرن و اطلاعات و تجربه ای هم ازش ندارن نیست.جوری این گاد آو وار و متاش هیترهای بازیو فراری داده که شنیده شده خیلیاشون از خیلی جاها لیو دادن که ترول نشن : )))))))))
این عکسو من درست کردم گذاشتم تو ResetEra.
ما از شما معذرت میخوایم که خاطر شما مکدر شد به خاطر انتقادات از بازی در صفهه 200 تاپیک god of war.!!!البته. به لطف اسکی های که بازی از رایز و و رفته متای بازی انقدر خوب شده !
این حرفم مخاطب مشخصی نداره ! فقط برید یه بار دیگه تاپیک رو بخونید ببنید تو دویست صفحه چه بر سر تاپیک و بازی و سانتا و همون ده پونزده فنی که بازی رو خوششون اومده بود و باورش داشتن اوردید ! من خودم یه مدت طولانی تا قبل از پرویو ها دیگه وارد اون تاپیک سراسر ترول و سوگ نامه و بیانیه و غیره نمیومدم !
شما فقط اون قضیه سلاح ها رو دریابید که حتی تا همین تاپیکم ادامه داشت ! دو هزار بارم تکرار میکردی که سلاح های دیگه هست باز فرداش میومدن بازی رو محکوم میکردن که با این تبر خالی بازی به درد عمه بارلوگ میخوره ! و فردا و فردا ! باورم نمیشد این مسخره بازیا به این تاپیکم برسه !
جالب تر از اینکه تو تاپیک خود بازی چند نفر بیشتر از بازی حمایت نمیکردن ! امروز همه خصوصا کسایی که بیشتر از همه بازی رو میکوبیدن در حال شادباش و تبریکن !
هنوزم تو کتم نمیره چطور یکی از بهترین بازیای سونی از بهترین استودیو و بهترین کارگردانا اون همه ترول و تمسخر میشد تازه از کسایی که از بازی دفاع میکردن طلبکار بودن ! و جالب تر اینکه هیچ کدومشونم حساب همچین روزی رو نمیکردن !
دلم میخواست متا زیر ۹۰ بود خیلی از دوستانی که در حال کف کردن و شاد باشن و تبریکن پستاشون چقدر متفاوت بود
من به شخصه از اون اولم گفتم زود قضاوت نکنید بچه ها هم حق داشتن چون هیچی از بازی ندیده بودن نمیدونستن قراره چجوری بشه بعد که اتفاقا یکسری اواخر تریلر ها رو دیدن نظرشون مثبت شد کسی دیگه زیاد منفی نمیگفت شما اون اوایل میگی ۲۰۱۶ اینا که نظرات منفی بود بکمالبته. به لطف اسکی های که بازی از رایز و و رفته متای بازی انقدر خوب شده !
این حرفم مخاطب مشخصی نداره ! فقط برید یه بار دیگه تاپیک رو بخونید ببنید تو دویست صفحه چه بر سر تاپیک و بازی و سانتا و همون ده پونزده فنی که بازی رو خوششون اومده بود و باورش داشتن اوردید ! من خودم یه مدت طولانی تا قبل از پرویو ها دیگه وارد اون تاپیک سراسر ترول و سوگ نامه و بیانیه و غیره نمیومدم !
شما فقط اون قضیه سلاح ها رو دریابید که حتی تا همین تاپیکم ادامه داشت ! دو هزار بارم تکرار میکردی که سلاح های دیگه هست باز فرداش میومدن بازی رو محکوم میکردن که با این تبر خالی بازی به درد عمه بارلوگ میخوره ! و فردا و فردا ! باورم نمیشد این مسخره بازیا به این تاپیکم برسه !
جالب تر از اینکه تو تاپیک خود بازی چند نفر بیشتر از بازی حمایت نمیکردن ! امروز همه خصوصا کسایی که بیشتر از همه بازی رو میکوبیدن در حال شادباش و تبریکن !
هنوزم تو کتم نمیره چطور یکی از بهترین بازیای سونی از بهترین استودیو و بهترین کارگردانا اون همه ترول و تمسخر میشد تازه از کسایی که از بازی دفاع میکردن طلبکار بودن ! و جالب تر اینکه هیچ کدومشونم حساب همچین روزی رو نمیکردن !
دلم میخواست متا زیر ۹۰ بود خیلی از دوستانی که در حال کف کردن و شاد باشن و تبریکن پستاشون چقدر متفاوت بود