امتیازات God of War

میانگین امتیازات God of War

• مجموع رای دهنده‌ها
    190
  • نظرسنجی بسته شده است .
جوری این گاد آو وار و متاش هیترهای بازیو فراری داده که شنیده شده خیلیاشون از خیلی جاها لیو دادن که ترول نشن : )))))))))
یادش بخیر زمانی که یه سری میگفتن تغییرات بازی بهش آسیب وارد میکنه و فلان و بهمان... کجان الان اونا :D؟
یه جوری رفتار میکنید که آدم شکر بخوره در مورد بازی شاخی حرف مخالف بزنه و همیشه ساکت بمونه. من خودم قبل از اومدن نمره ها از دیدن اون باس اژدها حرف داشتم ولی بخاطر جنبه والای یه سری از دوستان بی خیال شدم.

جوری این گاد آو وار و متاش هیترهای بازیو فراری داده که شنیده شده خیلیاشون از خیلی جاها لیو دادن که ترول نشن : )))))))))
یادش بخیر زمانی که یه سری میگفتن تغییرات بازی بهش آسیب وارد میکنه و فلان و بهمان... کجان الان اونا :D؟
بله حتی یه زمانی یه بنده خدایی رو یادمه (احتمالا خودش هم یادشه:D) قبل از ریلیز گیرز4 میگفت ما مثل جان بر کف های سونی فن نیستیم که بزنن یه بازی محبوب رو از بیخ و بن همه چیشو عوض کنن و بترکونن تازه به به چه چه هم بکنیم , ما همینو میخواستیم و تغییری نباید بدن ! امیدوارم الان دلیل به به چه چه رو فهمیده باشه و از همینجا بهش سلام می رسونم:D

افعال معکوس استفاده کرده !

چطور تونستن گرافیک رو نسبت به نمایش ها ارتقاع بدن ! چطور اخه
اول تبریک به همه gow فن ها
هر وقت اسم سانتا مونیکا میاد قراره مرز استانداردها جابه جا بشه... همه چیز شگفت اوره.. موسیقی گرافیک بصری و تکنیکی، گیم پلی، داستان..نو اوری پشت نواوری، همه و همه دست به دست هم دادن و شد new god of war
من موندم اینا تو این زمان کم چطور گرافیک رو به این سطح رسوندن.. چطور ممکنه؟ یا از قبل برنامه داشتن برای این کار؟ نسخه ps4 pro رو دیدم واقعا روانم جابه جا شد!
در رابطه با متا هم یگم بین متای زیر 95 و بالای 95 حتی 1 نمره زمین تا اسمون فرق هست! معلومه متای 96 با متای 94 خیلی فرق داره! از سایه سر چند تا نقد و بررسی مسخره و خوشمزه بازی و دادن score 8 معلوم میشه یا پول تو جیبشون رفته یا hater تشریف دارن.. Any way haters gonna hate

کاری به گاد اف وار ندارم
ولی به صورت کلی متا واقعاً اهمیتی نداره
من هنوز معتقدم بازیه فوق العاده خواهد بود ولی
من خودم به عنوان یکی از طرفدارای بازی هنوز نگرانم که تغییرات به تجربه این بازی ضربه میزنه و مثل قبلیا نخواهد بود. همین طور متا واقعاً بیشتر از یک پیشنهاد برای کسایی که میخوان بازی رو بخرن و اطلاعات و تجربه ای هم ازش ندارن نیست.
دقیقا مثل فانتوم پین که متای 95 هم داشت ولی هرگز لذت و حس متال گیر های یک دو سه و حتی چهار رو نداد

البته. به لطف اسکی های که بازی از رایز و و رفته متای بازی انقدر خوب شده !

این حرفم مخاطب مشخصی نداره ! فقط برید یه بار دیگه تاپیک رو بخونید ببنید تو دویست صفحه چه بر سر تاپیک و بازی و سانتا و همون ده پونزده فنی که بازی رو خوششون اومده بود و باورش داشتن اوردید ! من خودم یه مدت طولانی تا قبل از پرویو ها دیگه وارد اون تاپیک سراسر ترول و سوگ نامه و بیانیه و غیره نمیومدم !
شما فقط اون قضیه سلاح ها رو دریابید که حتی تا همین تاپیکم ادامه داشت ! دو هزار بارم تکرار میکردی که سلاح های دیگه هست باز فرداش میومدن بازی رو محکوم میکردن که با این تبر خالی بازی به درد عمه بارلوگ میخوره ! و فردا و فردا ! باورم نمیشد این مسخره بازیا به این تاپیکم برسه !
جالب تر از اینکه تو تاپیک خود بازی چند نفر بیشتر از بازی حمایت نمیکردن ! امروز همه خصوصا کسایی که بیشتر از همه بازی رو میکوبیدن در حال شادباش و تبریکن !
هنوزم تو کتم نمیره چطور یکی از بهترین بازیای سونی از بهترین استودیو و بهترین کارگردانا اون همه ترول و تمسخر میشد تازه از کسایی که از بازی دفاع میکردن طلبکار بودن ! و جالب تر اینکه هیچ کدومشونم حساب همچین روزی رو نمیکردن !

دلم میخواست متا زیر ۹۰ بود خیلی از دوستانی که در حال کف کردن و شاد باشن و تبریکن پستاشون چقدر متفاوت بود

آخرین ویرایش:

این حرفم مخاطب مشخصی نداره ! فقط برید یه بار دیگه تاپیک رو بخونید ببنید تو دویست صفحه چه بر سر تاپیک و بازی و سانتا و همون ده پونزده فنی که بازی رو خوششون اومده بود و باورش داشتن اوردید ! من خودم یه مدت طولانی تا قبل از پرویو ها دیگه وارد اون تاپیک سراسر ترول و سوگ نامه و بیانیه و غیره نمیومدم !
شما فقط اون قضیه سلاح ها رو دریابید که حتی تا همین تاپیکم ادامه داشت ! دو هزار بارم تکرار میکردی که سلاح های دیگه هست باز فرداش میومدن بازی رو محکوم میکردن که با این تبر خالی بازی به درد عمه بارلوگ میخوره ! و فردا و فردا ! باورم نمیشد این مسخره بازیا به این تاپیکم برسه !
جالب تر از اینکه تو تاپیک خود بازی چند نفر بیشتر از بازی حمایت نمیکردن ! امروز همه خصوصا کسایی که بیشتر از همه بازی رو میکوبیدن در حال شادباش و تبریکن !
هنوزم تو کتم نمیره چطور یکی از بهترین بازیای سونی از بهترین استودیو و بهترین کارگردانا اون همه ترول و تمسخر میشد تازه از کسایی که از بازی دفاع میکردن طلبکار بودن ! و جالب تر اینکه هیچ کدومشونم حساب همچین روزی رو نمیکردن !

دلم میخواست متا زیر ۹۰ بود خیلی از دوستانی که در حال کف کردن و شاد باشن و تبریکن پستاشون چقدر متفاوت بود
ما از شما معذرت میخوایم که خاطر شما مکدر شد به خاطر انتقادات از بازی در صفهه 200 تاپیک god of war.!!!
بیخیال میشی خواهشا!!

من به شخصه از اون اولم گفتم زود قضاوت نکنید بچه ها هم حق داشتن چون هیچی از بازی ندیده بودن نمیدونستن قراره چجوری بشه بعد که اتفاقا یکسری اواخر تریلر ها رو دیدن نظرشون مثبت شد کسی دیگه زیاد منفی نمیگفت شما اون اوایل میگی ۲۰۱۶ اینا که نظرات منفی بود بکم

• Like
Reactions: vaan 2
kmol_img_20180412_164124_215.jpg

بنده در جواب به تک تک عزیزانی که من رو نقل قول کردن مینویسم ( دیگه حوصله ندارم دونه دونه نقل قول کنم :)) )
۱. بله متا رو که همه میدونن نقشش تزئیناتیه، مسلما امثال بنده هم بخاطر متا یه بازی رو نه فنش می‌شن نه هیترش. متا صرفا جنبه کل کل و ... داره، اگه کل کلی هم وجود نداشته باشه، قطعا نیازی به وجود جبهه های کنسولی و یه محلی مثل این فروم برای بحث و گفتگو و کل کل وجود نخواهد داشت.

۲. عزیزانی وجود داشتن که ادعا میکردن سونی جیب منتقدا رو پر پول میکنه و بازیای سونی هایپ الکی هستن و ... که فکر میکنم کاملا به اشتباهشون پی بردند الان :دی

۳. تغییرات برای ip هایی مثل گاد آو وار که قدمت طولانی دارن واقعا ضروریه وگرنه اگه ریسک پذیری و عدم تغییر وجود نداشته باشه، نتیجه کار یه چیزی میشه مثل گیرز آو وار ۴؛ یه بازی فوق العاده متوسط که تمام موفقیت های فعلیش رو مدیون چیزیه که نسخه های قبلی بهش رسیدن‌! ( البته بهتره کلا وارد مبحث مقایسه نشیم که نه نظم تاپیک بهم بریزه نه کسی اخطار بگیره از سمت ناظما، صرفا خواستم مثالی زده باشم. )

۴. شخص خاصی مورد نظر من بود از پست قبلی که انشالله خودش منظور پیامم رو گرفته باشه:-??

• Like
Reactions: vaan 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or