امتیازات Ghost of Yotei

Leviathan

کاربر سایت
f7baf6d0e047d9a9ca2e7b85241b233195041daa.jpeg

توسعه‌دهنده / ناشر: Sucker Punch Productions / Sony Interactive Entertainment
سبک: اکشن-ماجراجویی
پلتفرم‌: PlayStation 5
تاریخ انتشار: ۲ اکتبر ۲۰۲۵/ ۱۰ مهر ۱۴۰۴
خلاصه داستان:
بازی بیش از ۳۰۰ سال پس از اتفاقات Ghost of Tsushima جریان دارد. بازیکن نقش زنی به نام Atsu را بر عهده دارد که به‌دنبال انتقام از گروهی به نام «Yōtei Six» است؛ داستان حول تم «انتقام» و سفر در اطراف کوه Yotei می‌چرخد.

Screenshot 2025-10-09 at 01.12.56.jpg Screenshot 2025-10-09 at 01.12.36.jpg

آخرین ویرایش:
رسانه آلمانی Watson.ch، نقد خود را زودتر از زمان موعد برای Ghost of Yōtei منتشر کرده است.
با اینکه این رسانه نمره‌ای منتشر نکرده اما با این تیتر به استقبال آن رفته: شاید بهترین بازی که تا به حال، تجربه کردم!

تنها یک سؤال باقی می‌ماند: آیا Ghost of Yotei واقعاً بهترین بازی‌ای است که تاکنون تجربه کرده‌ام؟
البته، پاسخ دادن به این سؤال آسان نیست اما قطعاً دروغ نگفته‌ام اگر بگویم شاید یا حتی احتمالاً همین باشد.

▫️Gamekult 7/10

بازی Ghost of Yotei به‌وضوح فرمول خود را در چندین بخش بهبود داده است؛ اما در داستان به قدرت Ghost of Tsushima نمیرسد.

▪️Metro Game Central 7/10
این بازی بدون تردید یکی از چشم‌نوازترین عناوین جهان‌باز تا امروز است، اما با وجود جلوه‌های بصری خیره‌کننده، تجهیزات samurai پرهیجان و روایتی فراتر از انتظار، فرمول کلی آن کم‌کم حال‌وهوای تکراری و قدیمی به خود می‌گیرد.

▫️Radio Times 6/10

هی مدام به یک چیز فکر می‌کنم: وقتی یک‌بار قصه‌ی یتیمی ژاپنی رو ببینی که دنبال انتقام مرگ پدر و مادرشه، دیگه همه‌ی این داستان‌ها تکراری به نظر نمیاد؟ چند هفته‌ست تمام وقتم رو گذاشتم روی Ghost of Yotei، اما هنوز نتونستم این فکر رو از سرم بیرون کنم.

یه متای کاملا قابل پیش بینی .منم حدسم ۸۶ تا ۸۹ بود که همونم احتمالا جمع میشه.یه بازی فوق العاده اما نه در حد کاندید گوتی .من که مدت هاست پیش خریدش کردم امروز صبح هم پریلودش با حجم ۸۵ گیک باز شد بی صبرانه منتظر پنچ شنبه هفته دیگم :x :D

کاملا شاهکار و قابل پیشبینی چیزی جز این هم از ساکر پانچ انتظار نمیرفت. بریم برای پریلود گیم و تجربه با محتوای کامل deluxe با هدف پلات و 100% تروفی :x;;)
پ.ن: خیلی لذت بخشه دیدن اینکه Pre-Order هایی که چشم بسته به صورت باندل انجام دادم، دارن هر کدوم یه تجربه معرکه از آب درمیان :x

#کویر_صنعت_بازی
البته این امتیازها اهمیتی ندارن و به زودی با باز شدن دروازه‌های متاکریتیک به روی مردم، یه عده حمله می‌کنن و صفر و یک می‌دن و میانگین امتیاز کاربران به ۵ می‌رسه و مشخص می‌شه که ارزش واقعی بازی همون قدره و باید حقیقت رو از زبان توده‌های زحمتکش شنید، نه یه سری منتقد رشوه‌بگیر! :دی
همه اون کاربرانی که امتیاز پایین می‌دن هم بدون شک بازی رو تموم کردن و نظرشون فنی و کارشناسانه هست و هیچ ربطی به صحبت‌های یه ابلهی در مورد چارلی کرک نداره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or