امتیازات Ghost of Yotei

Leviathan

کاربر سایت
f7baf6d0e047d9a9ca2e7b85241b233195041daa.jpeg

توسعه‌دهنده / ناشر: Sucker Punch Productions / Sony Interactive Entertainment
سبک: اکشن-ماجراجویی
پلتفرم‌: PlayStation 5
تاریخ انتشار: ۲ اکتبر ۲۰۲۵/ ۱۰ مهر ۱۴۰۴
خلاصه داستان:
بازی بیش از ۳۰۰ سال پس از اتفاقات Ghost of Tsushima جریان دارد. بازیکن نقش زنی به نام Atsu را بر عهده دارد که به‌دنبال انتقام از گروهی به نام «Yōtei Six» است؛ داستان حول تم «انتقام» و سفر در اطراف کوه Yotei می‌چرخد.

Screenshot 2025-10-09 at 01.12.56.jpg Screenshot 2025-10-09 at 01.12.36.jpg
​

آخرین ویرایش:
من واقعا نمی فهمم چرا نمرات این بازی بالا شده همه چیزش جز گرافیک پسرفت کرده
من به نسخه قبلی 9.5 دادم بعید می دونم به این 6 بیشتر بدم اخرای بازی هستم دارم به زور می رمش
اصلا بازی در حد یک بازی فرست نیست انگار با بودجه خیلی کم و زمان خیلی محدود ساخته شده
یک شمشیر بازی سطحی و سوپر تکراری داستان ابر کلیشه ای انتقام دیالوگ های مسخره و تکراری کلی کارهای کاملا تکراری با سناریوهای تکراری با چند خط دیالوگ دقیقا شبیه هم
این بازی یک بازی کاملا معمولی با گرافیک خوب هست فقط همین اصلا نمرات بالای بازی درک نمی کنم بحث سلیقه دیگه نیست اصلا چیزی برای ارائه نداره که بخواد متاش بالا بشه
همون نسخه قبلی هم خیلی تکراری میشد ، گر چه گرافیک و روایت داستانی عالی بود اما گیم پلی و ماموریت های فرعی کاملا متوسط بود

• Like
Reactions: jdepp
من به نسخه قبلی 9.5 دادم بعید می دونم به این 6 بیشتر بدم اخرای بازی هستم دارم به زور می رمش
اصلا بازی در حد یک بازی فرست نیست انگار با بودجه خیلی کم و زمان خیلی محدود ساخته شده
یک شمشیر بازی سطحی و سوپر تکراری داستان ابر کلیشه ای انتقام دیالوگ های مسخره و تکراری کلی کارهای کاملا تکراری با سناریوهای تکراری با چند خط دیالوگ دقیقا شبیه هم
این بازی یک بازی کاملا معمولی با گرافیک خوب هست فقط همین اصلا نمرات بالای بازی درک نمی کنم بحث سلیقه دیگه نیست اصلا چیزی برای ارائه نداره که بخواد متاش بالا بشه

بازياى ديگه پروسه شكافت اتمى رو شبيه سازى ميكنن ميتونيد از همونا لذت ببريد چون سرتاستر خلاقيت و طرحى نو هستن.

اینکه نسخه گوتی یه بازی از ورژن اصلیش کمتر بشه خیلی مسخره هست!
چون همون محتواست + بروزرسانی و رفع باگ ها و بهبود هاش + محتوای اضافی
پس قاعدتا و عقلانی بخوای نگاه کنی باید ارزش و امتیاز بیشتری به نسبت نسخه اصلی داشته باشه.
نوشتم زیرش. نمره واس ،dlc هستش.
اسم داره واس خودش و اکسپنشن داستانی با ۷ ساعت ماجراست.

The Echoes of Sekigahara

بازم من درك نميكنم حقيقتا.
نه ريمستر و ريميكى شده نه حتى محتواى اضافى در حد نقد ر بررسى جدا هست.
چيز خاصى عملا عوض نشده ؛ بعد همينو نقد كردن و مشخصا بعضيا اومدن از نمره قبليشون كمتر دادن :D
کلا DLC رو نقد کردن. چون توی پک بوده و اینجوری عرضه شده، با این اسم توی متا ثبت شده. اسم DLC
Ghosy of Yotei: The Echoes of Sekigahara

تو قسمت DLC چیزی ثبت نکردن.
متا با اسم dlc

آخرین ویرایش:
بازياى ديگه پروسه شكافت اتمى رو شبيه سازى ميكنن ميتونيد از همونا لذت ببريد چون سرتاستر خلاقيت و طرحى نو هستن.
بله چرا که نه ASTROBOT سراسر خلاقیت هست
اگه اون عینک فن بوییسیم بردارید این چیزا رو می بینید

اگه 24ی دنبال هیت دادن نباشی میبینی که همه بازیا قرار نیست سراسر خلاقیت باشن!
GOY نمونه بارز یه بازی خوب و سرگرم کننده و دوست داشتنیه! هیچ ادعایم نداشته و کسیم بزرگش نکرده! متاشم گویای کیفیت خوبش هست.
فک نکن همه فن بوی هستن و تو یه نفر نظر کرده خدایی! خیلی سعی داری زیرپوستی همیشه هیت بدی ولی همه میشناسنت!
محض اطلاعت هم این بازی رو ساکرپانچ ساخته! یوقت نگی سازندش ناتی داگه و اکتیویژن و ...! :D

بله نظرات گران بها و بيطرفانه شما زبانزد خاص و عام هست.
فقط نميدونم چرا الان ازين حضور ها مثلا تو تاپيكاى gears e day ندارى؟! يا شايد اون اومده هويت و فرمول شوتينگ رو از نو باز تعريف كرده.

بسه خسته شيد ديگه.

دوستان من بازی اصلی رو تموم کردم ولی سیو ندارم دیگه. الان dlc رو فقط میخوام بازی کنم نسخه کامپلیت ادیشن رو ظرفیت یک بگیرم میشه از همون اول dlc رو فقط برم ؟

خب بودجه کم بوده.... تو دورانی که با 300$ میلیون آشغال میسازن اینا با 60$ بودجه همچین چیزی ساختن ، بازی 40 ساعت گیم پلی خوب ارائه میده فقط داستان کلیشه ای هست بر عکس Tsushima که تضاد شرافت و روش‌های سنتی سامورایی با روش‌های غیرمتعارف و مخفیانه‌ی جین رو نشون میده اینجا فقط بحث انتقام هست ، منم میگم قبلی جذاب تر ولی اینکه Yotei بازی خوبی نیست و لیاقت نمره بالا رو نداره به نظرم حرف درستی نیست بازی کلا خوش ساخت و عالی کار شده از جمله انحصاری هایی که میشه ازش دفاع کرد.

خلا بخش سکیگاهارا از اول حس میشد چون مهمترین جنگ داخلی ژاپن بود و چندجایی هم تو بازی بهش اشاره شده و اینکه بخش DLC براش ساختن کاملا نیاز بود من هنوز DLC رو نرفتم ببینم چجوریه

• Like
Reactions: u.s.a
دوستان من بازی اصلی رو تموم کردم ولی سیو ندارم دیگه. الان dlc رو فقط میخوام بازی کنم نسخه کامپلیت ادیشن رو ظرفیت یک بگیرم میشه از همون اول dlc رو فقط برم ؟
داستانیش اره از داخل بازیه اون یکی از منو most wanted نوشته.

تا یه جایی باید بری سمت چپ ویدیو نوشته.

• Like
Reactions: Arios 22 and reza11
جدا از مشکلات این و نسخه قبلی بازی های عالی هستن و در حد متاهاشون شایدم بیشتر اما هیچ بازی red dead redemptin 2 نمیشه که از هر لحاظ پرفکت باشه و مشکلات بزرگ و کوچک خودشون رو دارن
در مورد وضعیت سونی که ناشر مورد علاقه منم هست باید بگم بشدت دارن نگران کننده مدیریت میکنن این برند پلی استیشن رو تمام شخصیت های ای پی هاش رو داره زن می کنه و از طرفی با شرکت های ووک مثل سوییت بیبی شدیدا همکاری می کنه
با این روند دیر یا زود متای بقیه ای پی هاش هم شبیه wolverine میشه

جدا از مشکلات این و نسخه قبلی بازی های عالی هستن و در حد متاهاشون شایدم بیشتر اما هیچ بازی red dead redemptin 2 نمیشه که از هر لحاظ پرفکت باشه و مشکلات بزرگ و کوچک خودشون رو دارن
در مورد وضعیت سونی که ناشر مورد علاقه منم هست باید بگم بشدت دارن نگران کننده مدیریت میکنن این برند پلی استیشن رو تمام شخصیت های ای پی هاش رو داره زن می کنه و از طرفی با شرکت های ووک مثل سوییت بیبی شدیدا همکاری می کنه
با این روند دیر یا زود متای بقیه ای پی هاش هم شبیه wolverine میشه
در تاپیک GTA هم این بحث وسط کشیده میشه
جدیدا خیلی میبینم استفاده از راکستار علیه سونی
بحث سلیقه هست بعضی ها مثل خود من بازی های استودیو های پلی استیشن رو به برترین و پرفکت میدونم برعکس راکستار رو (نظر شخصی ) اورریتد میدونم

• Like
Reactions: milad.ps4
نسخه قبل رو خیلی دوست داشتم حتی برای DLC اون بازی هم خیلی ذوق داشتم ولی اینو هیچ حسی بهش ندارم
خود بازی هم همون موقع که بازی کردم اینقدر وسطش غر غر کردم که یادم می رفت بازیو گرفتم که لذت ببرم

واقعا سونی باید بیشتر به سمت بازی هایی مثل Returnal و Saros بره و یکم ریسک کنه ، همه بازیاش دارن مثل هم میشن و از طرفی افت هم میکنن نسبت به شماره قبلی

• Like
Reactions: jdepp

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or