امتیازات Gears5

میانگین نمرات بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    191
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Outer Heaven

کاربر سایت

kyvk_amd-new-radeon-software-adrenalin-2019-edition-19.7.2-driver-is-optimized-for-gears-5-beta.jpg

Initial release date: September 6, 2019
Developer: The Coalition
Composer: Ramin Djawadi
Engine: Unreal Engine
Platforms: Xbox One, Microsoft Windows

Metacritic:85

VGC:10/10
Telegraph:10/10
Game Rant:10/10
SomosXbox:10/10
God is a Geek:10/10
Generation Xbox:9.9/10
Generación :9.8/10
Hobby Consolas:9.5/10
Areajugones:9.5/10
MondoXbox:9.5/10
ZTGD:9.5/10
Vandal:9.3/10
Multiplayer.it:9.2/10
The Games Machine:9.1/10
AppTrigger:9/10
IGN Spain:9/10
gamingbolt:9/10
3DJuegos:9/10
Digital Trends:9/10
Gamersky:9/10
GamesBeat:9/10
Xbox Achievements:9/10
Press Start Australia:9/10
Stevivor:9/10
TheSixthAxis:9/10
Twinfinite:9/10
Windows Central:9/10
Critical Hit:9/10
GamingTrend:9/10
VideoChums:8.9/10
Meristation:8.7/10
COGconnected:8.7/10
Game Informer:8.7/10
Everyeye.it:8.7/10
GameProGermany:8.6/10
Game Pro:8.6/10
True Gaming:8.5/10
PowerUp: 8.1/10
Gameblog.fr:8/10
Post Arcade (National Post):8/10
Washington Post:8/10
Guardian:8/10
Trusted Reviews:8/10
DarkStation:8/10
GamesRadar+:8/10
Cheatcc:8/10
Daily Star:8/10
EGM:8/10
Guardian:8/10
Video Gamer:8/10
Hardcore Gamer:8/10
Attack of the Fanboy:8/10
Game Revolution:8/10
AusGamers:7.9/10
PC Gamer:7.8/10
New Game Network:7.3/10
Gamer.no:7/10
Metro:7/10
Gamespot:7/10
CGMagazine:6.5/10
PCGames.de:6/10
US Gamer:6/10

آخرین ویرایش:
از بیرونم صدای طبل جنگ میاد :D مایکروفنا ریختن توی کوچه خیابون تا این بار فرجی بشه >:):D
ولی بی شوخی مطمئنم هر کسی که قبلا Gears زده، الان میخواد که دوباره اون روزای اوج سری رو تجربه کنه...
منم بطور خودخواهانه‌ای امیدوارم بازی اگه مشکلی هم داشت به بخش‌های آنلاین مربوط بشه و کمپین بی‌نقص باشه :D

از بیرونم صدای طبل جنگ میاد :D مایکروفنا ریختن توی کوچه خیابون تا این بار فرجی بشه >:):D
ولی بی شوخی مطمئنم هر کسی که قبلا Gears زده، الان میخواد که دوباره اون روزای اوج سری رو تجربه کنه...
منم بطور خودخواهانه‌ای امیدوارم بازی اگه مشکلی هم داشت به بخش‌های آنلاین مربوط بشه و کمپین بی‌نقص باشه :D

این واقعا محاله... نمایشای بخش آنلاین خدایی خوب بودن و باید واقعا یکی زده باشه زیر صندلی که بخش انلاین "مشکل" داشته باشه :دی

این واقعا محاله... نمایشای بخش آنلاین خدایی خوب بودن و باید واقعا یکی زده باشه زیر صندلی که بخش انلاین "مشکل" داشته باشه :D
چطوری پس gamescon تو بخش مولتی به botderland 3 باخت؟

ign به صورت جدا کمپین و مولتی پلیر رو نقد میکنه:
Gears 5 campaign review drops tomorrow at 6:01am PT. We're doing campaign and multiplayer reviews separately (each with a score), followed by a final, overall scored review. We figure this way you can read our thoughts on the bits you care most about. Cheers

آخرین ویرایش:
امشب بیرون رفته بودم یه خانمه یه شربتی بهم داد خوردم گفت نذریه یه حالیم الان. اومدم نشستم پشت سیستم اولین فکری که زد بسرم این بود که رایمو عوض کنم بزارم 95 تا 100 الان حرف ماکان هم بی تاثیر نبود. اصلا نمایش بازی رو دیدم نمیتونم زیر این نمره بدم واقعا

• Smile
Reactions: TeTration
حالا همه با حرفای ماکان هایپ شدن، ولی نامرد خودش به 85-89 رای داده! این یه تله ـس:|:D

تله چیه:دی من خودم اگه قرار بود نمره بدم 9 یا 9.5 میدادم تا الان، منتها در نظر بگیرید یه سری میان نمره بد میدن که معروف بشن و با در نظر گرفتن این خل و چل ها یکم +90 شدن سخته. کما اینکه مثلا SM که انقدر خفن بود متاش شد 87. به نظر خود من G5 با احتساب این خل و چل ها 88 89 میتونه بشه. ولی اگه مولتیش هم دقیقا بترکونه و زیاد کرم نریزن +90 هم میتونه بشه. واقعا لیاقتش رو داره. من تا الان واقعا لذت بردم از بازی. و البته من رو X1X بازی میکنم و گرافیک هم خیلی خوبه انصافی. نمیدونم رو X1 معمولیه چجوریه.

ولی به هر حال الزاما +90 بودن به معنای خوب بودن نیست. گفتم SM بازی به اون خوبی که اون همه هم فروخت 87 بود، یا Horizon مثلا 89 بود. مهم اینه که کمپینش که گویا همه هم منتظرشن و اول میخوان برن سمتش عالی در امده.

متای بالای90رو میتونه بگیره چون از هر لحاظ سنگ تموم گذاشته:hearteyes:

يعني ميشه اين نسل مايكرو يه كانديد براي goty داشته باشه ؟
=P~
با وجود غولی مثله Death Stranding
goty که کلا کنسله!

ولی بنظرم امتیاز بازی بین 85 تا 90 میشه

البته خوب یا بد بودن بازی رو تنها دو تا عدد مشخص نمیکنه
ولی امتیاز بازی هم در جای خودش مهمه... و اعتبار بازی بحساب میاد.

برای مجموعه Gears Of War تغییرات جدید واقعا نیاز بود... این بازی همیشه پتانسیلشو داشته... ولی بنظرم هیچوقت نتونسته اونطور که باید ظاهر بشه.
نسخۀ جدید هم با چیزی که تا الان نشون دادن... انقلابی برای این سری بحساب میاد.
امیدوارم این بازی از اینی هم که هست بهتر بشه.

آخرین ویرایش:
کل نسل 8 رو با تریلر‌های 4K بازی Minecraft با گرافیک 16 بیتی گذروندن حالا که قراره یه بازی درست و حسابی بیاد برای کنسولشون دارن شاخ و شونه میکشن، اخه نیست یکی بگه رئیس کل بخش ایکس باکستون این نسل فقط برای مسئول بخش کافه تریا سونی توییت تبریک و موفقیت نزده.

به یاد قدیما گفتم یه پست تحریک آمیز بدم وگرنه والا سن ما از این چیزا گذشته و بلواقع خودم عاشق سری GeOW هستم :D معدود سری بازی‌های ایکس باکس که همیشه حسرت حضورش داشتیم اینور، به امید موفقیت بازی
حالا شما چرا آمپر چسبوندی؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or