امتیازات Gears5

میانگین نمرات بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    191
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Outer Heaven

کاربر سایت

kyvk_amd-new-radeon-software-adrenalin-2019-edition-19.7.2-driver-is-optimized-for-gears-5-beta.jpg

Initial release date: September 6, 2019
Developer: The Coalition
Composer: Ramin Djawadi
Engine: Unreal Engine
Platforms: Xbox One, Microsoft Windows

Metacritic:85

VGC:10/10
Telegraph:10/10
Game Rant:10/10
SomosXbox:10/10
God is a Geek:10/10
Generation Xbox:9.9/10
Generación :9.8/10
Hobby Consolas:9.5/10
Areajugones:9.5/10
MondoXbox:9.5/10
ZTGD:9.5/10
Vandal:9.3/10
Multiplayer.it:9.2/10
The Games Machine:9.1/10
AppTrigger:9/10
IGN Spain:9/10
gamingbolt:9/10
3DJuegos:9/10
Digital Trends:9/10
Gamersky:9/10
GamesBeat:9/10
Xbox Achievements:9/10
Press Start Australia:9/10
Stevivor:9/10
TheSixthAxis:9/10
Twinfinite:9/10
Windows Central:9/10
Critical Hit:9/10
GamingTrend:9/10
VideoChums:8.9/10
Meristation:8.7/10
COGconnected:8.7/10
Game Informer:8.7/10
Everyeye.it:8.7/10
GameProGermany:8.6/10
Game Pro:8.6/10
True Gaming:8.5/10
PowerUp: 8.1/10
Gameblog.fr:8/10
Post Arcade (National Post):8/10
Washington Post:8/10
Guardian:8/10
Trusted Reviews:8/10
DarkStation:8/10
GamesRadar+:8/10
Cheatcc:8/10
Daily Star:8/10
EGM:8/10
Guardian:8/10
Video Gamer:8/10
Hardcore Gamer:8/10
Attack of the Fanboy:8/10
Game Revolution:8/10
AusGamers:7.9/10
PC Gamer:7.8/10
New Game Network:7.3/10
Gamer.no:7/10
Metro:7/10
Gamespot:7/10
CGMagazine:6.5/10
PCGames.de:6/10
US Gamer:6/10

آخرین ویرایش:
فن های سونی برید دعا کنید متا بالای ۹۰ نشه که اگر بشه یکی از فن های قدیمی ایکس باکس بر میگرده به BC و الباقی‌ش رو خودتون میدونید:D
چه خوب بیاد حتما بلکه دو تا ترول و کل کل درست حسابی ببینیم نه مثل این فن های اخیر که با کرک و پشم ریزون هم ترول میکنن و به کمال میرسن :D همین که کل نسل رفته بوده و اگر متای این بازی 90+ بشه تازه برمیگرده نشون میده که در حد نرمال منطق و رو داره :))
تاپیک جالبی میشه فردا :D

میگن living dead پشته میز کامپیوتر نشسته بود و داشت با نا امیدی به خودش میگفت که چی میتونه به عنوان اخرین برگ برنده تو تاپیک گرز استفاده بشه؟

در همین لحظه دستش رو برد زیر میز کامپیوتر و اون دکمه قرمز رو با ترس فراوان فشار داد

نا گهان در مخفی تو دیوار کنار رفت و دود کله اتاق رو برداشت . از این دود یه مردی اومد که سالها نبودش.....

اگه نمره این بازی باعث میشه ملت برن اکانت های اصلیشون رو از گنجه در بیارن و از دست این ترول های دو ریالی اکانت های مجعول خلاص شیم، من که دعا میکنم متای بازی ۹۷ شه!

تو و امیروان فعالیت نکنید فن های سونی قدیمی هم برمیگردن تازه:D

سونی فن های که رفتن یا فعالیتشان کم شده همه مدیر و ناظم بودن ! اگه برگردن که نیازی نیست برای متای این بازی دعا کنیم ، خودشون ترتیب اثر میدادن !

آخرین ویرایش:
اگه نمره این بازی باعث میشه ملت برن اکانت های اصلیشون رو از گنجه در بیارن و از دست این ترول های دو ریالی اکانت های مجعول خلاص شیم، من که دعا میکنم متای بازی ۹۷ شه!
تو و امیروان فعالیت نکنید فن های سونی قدیمی هم برمیگردن تازه:دی

۹۷ چیه برادر. خود ۱۰۰ :D

• Like
Reactions: vaan 2
متای بازی رو بین 84 تا 87 پیش بینی میکنم. به بازی نمی خوره بالاتر از این باشه. ای کاش یه نمایش درست حسابی از کمپین نشون می دادن تا بهتر بشه نظر داد، الان فقط می تونم بر اساس بازاریابی مشکوک و مزخرف بازی نظر بدم.

متای بازی رو بین 84 تا 87 پیش بینی میکنم. به بازی نمی خوره بالاتر از این باشه. ای کاش یه نمایش درست حسابی از کمپین نشون می دادن تا بهتر بشه نظر داد، الان فقط می تونم بر اساس بازاریابی مشکوک و مزخرف بازی نظر بدم.
نمایش ۱۵ دقیقه ای از کمپین اومده، البته اسپویل زیاد داره ولی نمایش خفنی هست :دی

منم فک‌کردم بالا ۹۵ بشه :D بعد دیدن این ۱۵ دقیقه ای نظرم برگشت هنوزم باید بشینی بدویی و کاور و شلیک از درو دیوار هم انمی بیاد .
البته خیلی مکانیزم اضافه کردن ولی خوب فک نکنم به جمع +۹۰ ها بره

من یه ساعت اول بازی رو توی یوتیوب دیدم ، بنظرم اگه در ادامه به همین خوبی باشه راحت میره بالای نود ، به عنوان یه سونی فن واقعا دوست دارم متای بازی بالا بشه چون سری گیرز جزو بازیهای محبوبم بوده .

Sent from my SM-T715 using Tapatalk

• Like
Reactions: delta05
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or