امتیازات Gears of War: Judgment

hosein me

کاربر سایت
Gears-of-War-judgment1.jpg

خوب اولین امتیاز بازی هم منتشر شد !
نکته:
1:پست اول تا اخرین امتیاز بازی ابدیت می شود
2:خواهشا .لطفا .حتما تو این یکی تاپیک جنگ را نندازید وامتیاز هارا با تاپیک بقلی مقایسه نکنید بزارید همه استفاده کنند

ممنون

Cheat Code Central:96
IGN:92
Eurogamer Italy:90
Joystiq:90
Destructoid:90
MondoXbox:90
Xbox360Achievements:89
Vandal Online:87
NZGamer:88
Strategy Informer:85
Machinima:85
XGN:85
IGN Italia:85
Meristation:82
3DJuegos:82
GameTrailers:81
The Escapist:80
Canadian Online Gamers:80
GamesRadar:80
Eurogamer:80
Official Xbox Magazine:80
OXM UK:80
OXM US:80
Polygon:80
Metro GameCentral:80
EGM:80
Lazygamer:79
New Game Network:77Everyeye.it:78
Post Arcade (National Post):75
The Globe and Mail (Toronto):70
Worth Playing:70
Official Xbox Magazine UK:70
VideoGamer:70
Eurogamer Sweden:70
GamesBeat:70
Gaming Age:67
Game Revolution:60
Giant Bomb:60
Digital Spy:60

متا فعلا از 39 تا سایت رو 79 هست

IGN:
reviews

xbox360achievements

Cheat Code Central

آخرین ویرایش:
كلا به دست اوردن متا 88 به بالا امسال براي هر سازنده گيمي تبديل به رويايي محال شده .
واقعا اون بازي كه بتونه يه همچين متايي كسب كنه بايد حتما حرف جديدي براي گفتن داشته باشه و به صنعت گيم سازي يه چيزجديد اضافه كنه ....مشتاقم ببينم امسال اصلا بازيي هست كه بتونه همچين متايي بياره.....
براي مثال كه فعلا امسال متا بازي هاي مشهور اين جوري بوده...
1-dmc--->86
2-tr--->86
3-gow a--->80
4-mgr--->80
5-geow j--->79 فعلا
6-ds3--->78
7-c3--->77

والا تو اون یکی تایپک هرچی ما میگفتیم باو این نسخه فرعیه،هیشکی اعتنایی نمیکرد! الان همه یادشون افتاده نسخه فرعی یعنی چی !! هی میگن این فرعیه این فرعیه !!

نه حق این گیرز متای 80 بود نه حق GOW :A تو همین نسل بازیایی مثل saints row 3 که نمونه ی نزدیکشه یا خیلی از بازیای دیگرو بازی کردیم که حقشون متای 60 م نبود اما راحت بالای 80 گرفتن منتقدا ازلکی دارن سخت گیری میکنن و قضیه تکراری شدنم نیست چطور COD : BO2 متای بالای 80 گرفته با وجود اینکه اونقدر تکراریه امیدوارم این روندو ادامه بدن خیلی خوبه که رنج بازیای شاهکار مثل همین GOW :A یا گیرز جدید 80 باشه نه 90 تو همین وسطای این نسل بازیایی بودن که حقشون حتی 70 هم نبود اما بالای 80 گرفتن

Wut ؟؟!!!

حسین در مورد سوال اولت که در مورد انچارتد پرسیدی باید بگم بله همینطوره همین انچارتد 3 که به نظرم به مراتب بهتر از انچارتد 2 بود ولی میانگینش 4 تا افت کرد چون دیگه اون تازگیه انچارتد 2 را نداشت پس به نظرت اگه اسم انچارتد 2 را بزاری انچارتد 4 و سال 2013 عرضه بشه میانگینش چند میشه ؟
نه.منظورم این نبود.اینکه مشخصه.اگر قرار بود یه بازی،شماره به شماره نمراتش بیشتر که خب الان بجای امتیاز 10،باید امتیاز هزار داشتیم:d
منظور من این بود که اگر همون آنچارتد 2 امسال عرضه میشد،آیا بازم 96 میشد یا نه؟منظورم دقیقا همون 2 هست.

تو مطمن باش همین اگه گیرز 4 را هم با این رویه عرضه میکردند میانگین بازی زیر 90 میشد که نمونش را تو گیرز 3 دیدیم که شد 91 که نسبت به نسخه های قبل از لحاظ امتیاز افت کرده بود .
خب مشخصه.بازی دیگه جایی واسه مانور در این نسل نداشت.کلیف هم حتما خودش فهمیده بود که دیگه ول کرد.آخه یه بازی مگه چقدر جای دوشیدن داره؟نبودن کلیف بالا سر بازی و نداشتن جای مانور برای گیرز،باعث این نمرات پایین شد.
بعد حسین تو چرا خیلی وقتها نظراتت را بعد سرازیر شدن امتیازات میدی ؟:biggrin1: عزیز من لازم نیست اینطوری بتوپی به PCF که بگی گند زده ؟! اتفاقا فراتر از انتظار عمل کرده ولی قسمت جاجمنت خیلی متفاوت تر از نسخه های پیشین هست .
فرخ جون من دیگه حوصله ندارم مثل سابق فعالیت کنم و پست بدم.خیلی خیلی کم تو تاپیک بازیا پست میدم.تو همین تاپیک گیرز فقط 6 پست دادم.در حالیکه یه زمانی خودت یادته که هرجا صحبت گیرز بودم،منم اونجا بودم.
البته منظور این جملت رو قشنگ گرفتم.منظورت اینه که من صبر میکنم تا نمرات بازی بیاد،اگر خوب شد بیام براش سینه بزنم،اگر بد شد،بیام فحشش بدم.منظورت اینه دیگه؟:biggrin1:میتونی بری همون 3-4 پست من بعد از معرفی گیرز J رو بخونی.همون موقع هم هرچی فحش بود نثارشون کردم و گفتم امیدی به این بازی ندارم.

تنها مشکل بازی این بود که روایت داستانی مخصوصا تو قسمت جاجمنت خیلی ساده و سطحی بود یعنی نه یه دیالوگ درست حسابی نه یه کات سینسهای جذاب و سینمای و..........
قربون دهنت.منم همینارو گفتم.به نظرت اینا ایرادات کمی هست؟اگر یادت باشه من توو شماره های قبل هم به کات سینها ایراد میگرفتم.ولی این شماره دیگه فاجعه شده.از طرفی مبارزات بازی اون نظم گذشتش رو از دست داده.خیلی خر تو خر شده.مثلا خواستن جذابش کنن.ولی به نظر من گند خورده به اون سیستم بی نظیر سابق.

در نهایت تو میدونی که من چقدر عاشق گیرز هستم.چقدر سرش بحث کردیم و بن شدیم:biggrin1:با کسانی هم که تازه 2 روزه اومدن اینجا و زرتی آدمو متهم میکنن کاری ندارم و فی الواقع برام ارزشی ندارن.اما حرف من و تو یکیه در واقع.تو میگی این یه نسخه فرعی هست و نمیشه ازش انتظار زیادی داشت.منم به نوعی همینو میگم و میگم نمرات پایین بازی بخاطر اینه که گیرز دیگه جایی برای ادامه نداشت.اما تو میخوای بگی این نمرات پایین بخاطر سخت گیری منتقدها هست.که خب شرمنده.من اینو قبول ندارم :biggrin1:

آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط .:ab:.;253[B:
6289]نه حق این گیرز متای 80 بود نه حق GOW :A تو همین نسل بازیایی مثل saints row 3 که نمونه ی نزدیکشه یا خیلی از بازیای دیگرو بازی کردیم که حقشون متای 60 م نبود اما راحت بالای 80 گرفتن منتقدا ازلکی دارن سخت گیری میکنن[/B] و قضیه تکراری شدنم نیست چطور COD : BO2 متای بالای 80 گرفته با وجود اینکه اونقدر تکراریه امیدوارم این روندو ادامه بدن خیلی خوبه که رنج بازیای شاهکار مثل همین GOW :A یا گیرز جدید 80 باشه نه 90 تو همین وسطای این نسل بازیایی بودن که حقشون حتی 70 هم نبود اما بالای 80 گرفتن
saints row 3 به نظر من شاهکار بود و باید متاش بیشترم میشد.

بهتون قول میدم اگه اول همین بازی 2 سال پیش به جای گیرز 3 اومده بود متاش میشد همون 90 ـه گیرز ـه 3 و برعکسش اتفاق میوفتاد . یعنی گیرز 3 الان میومد ( بعد از این بازی ) متاش همین 83-84 بیشتر نمیشد . این قضیه واسه Gow 3 و Ascension و همینطور Halo 3 و 4 هم اتفاق میوفتاد . من که به این چیزا اهمیتی نمیدم . یعنی بازیی که دوست دارم رو تا 10 شمارش هم بازی میکنم و به این چیزا گیر نمیدم ولی این منتقد های سایت ها هر چند وقت یک بار باید به یه چیزی گیر بدن یا نه ؟ اگه ندن که منتقد نیستن ( بلا نسبت منتقد های بازیسنتر به نظر من کلا منتقد کارش حرف مفت زدنه . همین :دی )

خدا کنه این منتقدا همین سخت گیری رو تا اومدن بازی هایی مثل AC IV یا CoD MW4 ادامه بدن.
از همون اول نسل هرسال یه بازی دادن یه متا پایین 80 نگرفتن حالا گاو داره اینجوری می شه:|

آخرین ویرایش:
در نهایت تو میدونی که من چقدر عاشق گیرز هستم.چقدر سرش بحث کردیم و بن شدیم:biggrin1:با کسانی هم که تازه 2 روزه اومدن اینجا و زرتی آدمو متهم میکنن کاری ندارم و فی الواقع برام ارزشی ندارن.اما حرف من و تو یکیه در واقع.تو میگی این یه نسخه فرعی هست و نمیشه ازش انتظار زیادی داشت.منم به نوعی همینو میگم و میگم نمرات پایین بازی بخاطر اینه که گیرز دیگه جایی برای ادامه نداشت.اما تو میخوای بگی این نمرات پایین بخاطر سخت گیری منتقدها هست.که خب شرمنده.من اینو قبول ندارم :biggrin1:
خب منم نمیگم حق بازی میانگین 9 به بالا هست ! خود منم بهش امتیاز بدم دوربر 8 و 8.5 میدم . حرفه من کلی بود که سایتها اخیرا گیر دادنشون روی بازی ها زیادتر شده .

و مشکل اصلی من با کلماتی نظیر گند کشیدن و افتضاح هست ! اول میخوام ببینم معنیه این واژه ها در واقع چیه ؟! یه بازی میانگینش 9 بشه میشه شاهکار ولی فقط یه نمره افت کنه بشه 8 یدفعه میشه اشغال و افتضاح و.............!
گیرز جاجمنت یه بازی خوب و روبه بالاست و یه نسخه فرعی که کسی نمیتونه از pcf انتظار یه بازی کامل داشته باشه و به نظر من PCF کارش را خوب انجام داده یعنی اگه بگن گیرز4 را میدن PCF بسازه من کاملا براشون اعتماد دارم .

خیلی راحت بیا بگو چرا فکر میکنی TR چیزی بیشتر از یه کپی ساده از Uncharted نیست.

خوب شما بیا توضیح بده چرا بیشتر از یه کپی ساده از UC هست؟

TR به لحاظ سناریو گیم پلی کپی برابر اصلی Uncharted هست و صرفا توی کامبت سیستمش المان هایی رو از بازی هایی مثل farCry 3 تقلید کرده بود. کلا کلاژی از المان ها و ایده های مختلف بود. TR بازی خیلی خوبی بود اما شخصیت خودش رو از دست داد. من که در این بازی جز یک تقلید اشفته از UC چیزی نمیبینم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or