امتیازات Gears of War 4

Musician

کاربر فعال

IGN:92/100
cogconnected:96/100
DualShockers:90/100
xboxachievements:85/10
finder : 9
NZGamer:10/10
Polygon - 9/10
GamingTrend:95/100
Game Informer:93/100
onlysp : 8
Attack of the Fanboy:90/10
thejimquisition - 7/10
gamespot : 7
metro.co.uk : 8

metro GameCentral:80/100
TheSixthAxis:80/100
Destructoid:80/100
Digitally Downloaded:80/100
Hardcore Gamer:80/100
Post Arcade (National Post): 70/100
God is a Geek:95/100
pcworld : 7
lazygamer : 80
Game Rant:90/100
Windows Central:100/100
Gameblog 8/10
Twinfinite:100/100
Gameblog 8/10
Level Down Games 9
M3 70
GRYOnline.pl 70
Atomix 9.3/10
Digital Chumps 9.0/10
Forbes 8.5/10
ZTGD 9.0/10
The Escapist 9.0/10
Meristation 9.0/10

thekoalition : 9
The Digital Fix:90/100
Digital Chumps:90/100
JeuxActu:85/100

empire 5

Slant Magazine : 5/10
Telegraph - 4.0/5.0
Gameover.gr - 8.0/10

KillScreen - 68/100
Game Revolution - 8/10
Eurogamer Recommended
Gamer.no: 90
gamespew 90
Toronto Sun: 80
متا 85

آخرین ویرایش:
اصلا ا
شما به اینا میگید فراگیر؟!
صد در صد تعداد بازی های مالتی پلیر صرف بیشتر شده، اما هنوز هم خیلی راه تا کنار گذاشتن و نادیده گرفتن بخش کمپین مونده.
اصلا این بحثا نیست ! شما بازی میسازی کمپین داره و مولتی اگه میخوای متا 90 بگیری باید هردو عالی باشن اگه بازی فقط یکی از اینارو داره کسی نمیاد ایراد بگیره چرا کمپین نداره یا مولتی نداره بجز این استثنا که بازی فقط کمپین داشته باشه و محتواشم کم باشه .

Overwatch
CS GO
Dota II
Rainbow 6 Siege
League Of Legends
و چندین بازی دیگه کمم نیستند
فقط اینا رو شما ببین که چقدر پلیر فعال داره بعد بگید آنقدر فراگیر نشدند
دوست عزیز اینا بازیهای تمام انلاین هستند و قضیشون فرق داره
ولی وقتی یه بازی سینگل داره باید کیفیت مطلوبی داشته باشه و گرنه زورش که نکردن قسمت کمپین بذارن تو بازی.... .

این مسئله صرفا توجیه هست......

.

اتفاقاتقصیر ماکرو هستش همین تمرکزی که رو مولتی داشتن رو کمپین داشتن اوضاع عوض میشد.دقیقا کاری که 343 کرد اینم انجام داد.کسانیکه میگن گیرز کی داستان داشت پیشنهاد میکنم از 1 تا 3 دوباره بازی کنن...شاید یادشون رفته باشه.من رو داستان حساب ویژه ای با توجه به تریلرهای داستانی بازکرده بودم...دوسدارم نویسنده های 343 و کوال رو ببینمشون:D

• Like
Reactions: SHANSER
متا اومد روی عدد مقدس:D

v9ypt65ouymuo5vketgx.jpg

اتفاقاتقصیر ماکرو هستش همین تمرکزی که رو مولتی داشتن رو کمپین داشتن اوضاع عوض میشد.دقیقا کاری که 343 کرد اینم انجام داد.کسانیکه میگن گیرز کی داستان داشت پیشنهاد میکنم از 1 تا 3 دوباره بازی کنن...شاید یادشون رفته باشه.من رو داستان حساب ویژه ای با توجه به تریلرهای داستانی بازکرده بودم...دوسدارم نویسنده های 343 و کوال رو ببینمشون:D
دقیقا یکم اگه کمپین و داستان بازی لنگ نمیزد بالای 90 بود صدرصد الانشم با همین وضعیت بخاطر شوتینگ و گیم پلی خوبش 3 تا 10 گرفته تا اینجا

• Like
Reactions: amir code
فکر میکردم بالای 90 بشه
من خودم از نمراتش با توجه به ایراداتش راضی هستم (تنها نارضایتیم اینه که هنوز ایکس باکس نتونستم بخرم :D)
اینکه رو مولتی کار کردن خیلی بهتره، مولتی بازیها هست که بازی رو زنده نگه میداره
شما مگه چند بار سینگل رو بازی میکنید؟ فوقش 2 یا 3 بار ولی مولتی باعث میشه بعضا تا چند سال بازی رو نگه دارید

سبک بازی هم خیلی مهمه، مثلا دراگون ایج هم مولتی داشت، ولی اگه تو اون بازی سینگل بد درمیومد و مولتی خوب، طبیعتا میگفتیم بازی افتضاحه چون اون سبک و سیاقش کاملا متفاوته و اصلا کسی که میخره به خاطر داستان و بخش سینگلش هست

فکر میکردم بالای 90 بشه
من خودم از نمراتش با توجه به ایراداتش راضی هستم (تنها نارضایتیم اینه که هنوز ایکس باکس نتونستم بخرم :D)
اینکه رو مولتی کار کردن خیلی بهتره، مولتی بازیها هست که بازی رو زنده نگه میداره
شما مگه چند بار سینگل رو بازی میکنید؟ فوقش 2 یا 3 بار ولی مولتی باعث میشه بعضا تا چند سال بازی رو نگه دارید

سبک بازی هم خیلی مهمه، مثلا دراگون ایج هم مولتی داشت، ولی اگه تو اون بازی سینگل بد درمیومد و مولتی خوب، طبیعتا میگفتیم بازی افتضاحه چون اون سبک و سیاقش کاملا متفاوته و اصلا کسی که میخره به خاطر داستان و بخش سینگلش هست

به نظر من سینگل بازی یه جور هویت برای بازی و البته مالتی پلیر ، یه زمانی همچی عالی بود بازیا هم سینگل عالی داشتن کنارشم مالتی پلیر عالی ! الان اول روی مالتی کار میکنن بعد کنارشم سینگل میزدن . شایدم سلیقه ها عوض شدن کسی اعصاب و حوصله نداره سینگل بره و از داستان بازی لذت ببره ، فقط میخوان بزنن برن جلو (کجایی L.A.noir که یادت بخیر)

آقا قبلا هم گفته بودم، +85 بشه ترکونده. الانم رو خود 85 هست و دو سه تا 9 بگیره میاد بالاتر. راضی باشید. همین امتیازات یعنی خیلی خوب. راستش با توجه به نمایش اول من انتظار یه فاجعه رو داشتم اما Coalition خوب جمع کرده کارو.

فقط باید امیدوار بود برای قسمت بعد برن سراغ تغییرات بنیادین و کار خودشون رو بکنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or