امتیازات Gears of War 4

Musician

کاربر فعال

IGN:92/100
cogconnected:96/100
DualShockers:90/100
xboxachievements:85/10
finder : 9
NZGamer:10/10
Polygon - 9/10
GamingTrend:95/100
Game Informer:93/100
onlysp : 8
Attack of the Fanboy:90/10
thejimquisition - 7/10
gamespot : 7
metro.co.uk : 8

metro GameCentral:80/100
TheSixthAxis:80/100
Destructoid:80/100
Digitally Downloaded:80/100
Hardcore Gamer:80/100
Post Arcade (National Post): 70/100
God is a Geek:95/100
pcworld : 7
lazygamer : 80
Game Rant:90/100
Windows Central:100/100
Gameblog 8/10
Twinfinite:100/100
Gameblog 8/10
Level Down Games 9
M3 70
GRYOnline.pl 70
Atomix 9.3/10
Digital Chumps 9.0/10
Forbes 8.5/10
ZTGD 9.0/10
The Escapist 9.0/10
Meristation 9.0/10

thekoalition : 9
The Digital Fix:90/100
Digital Chumps:90/100
JeuxActu:85/100

empire 5

Slant Magazine : 5/10
Telegraph - 4.0/5.0
Gameover.gr - 8.0/10

KillScreen - 68/100
Game Revolution - 8/10
Eurogamer Recommended
Gamer.no: 90
gamespew 90
Toronto Sun: 80
متا 85

آخرین ویرایش:
مایکروعم نمیتونس بهترین ایپیاشو ب امون خدا ول کنه دوتا تیم خیلی خوب و انصافا پرستاره عم تشکیل داد
خیلی راحت هم میشه، این همه شرکت این کار رو می کنن. به جای اینکه دست اینا رو ببنده به قول شما تیم پرستاره رو مجبور کنه یه IP رو بدوشن بذاره رو یه بازی جدید کار کنن، یه کم ریسک کردن ضرری نداره برای ما هم بهتره هی بازی های قدیمی رو با شماره 4-5-6 نمی بینیم. الان نیان بگن فن شده اینا ولی حداقل از سونی واسه این خوشم میاد که می ذاره استودیو هاش رو ایده های جدید کار کنن و نواوری کنن. این خیلی مهمه حتی اگر تو بعضی وقتا جواب نده.

• Like
Reactions: bluestar
مایکرو این نسل اونقدر فکرش مشغول گسترش coop و مولتی پلیر تو بازیهاش بوده که سینگل پلیر قشنگ براشون به اولویت دوم و سوم تبدیل شده

نتیجشم همین میشه....اون از هیلو و اینم از گیرز که همچین کمپینی دارن.....بازی دیگه ای هم با کمپین مورد قبول نتونسته بده این نسل

حیف گیرز واقعا...حیف

.
تقصیری هم نداره. بازی های سینگل پلیر و کمپین دارن کم کم کمرنگ تر میشن و میشن و بازی های تمام آنلاین جاشون رو میگیرن!!
قبلا ها بازی تمام سینگل بود و مولتی خیلی طرفدار نداشت پس تمام تمرکز تیم سازنده روی سینگ و داستان سرایی بود اما الان دقیقا برعکس شده!

• Like
Reactions: sadegh93
علاوه بر چیزایی که دوستان گفت مشکل کمپین فقط داستان بوده اون جور که گیم اسپات گفت مشکل pacing داره . دیالوگها چیپ بدون احساس شخصیت پردازی ضعیف و داستان قابل حدس
در کل من خودم xbox ندارمم اگه رو استیم بیاد میگرمش ولی خب نیست اینجوری بازی رو بکوبید به هر حال وقتی استدیو سازهنده معلوم شد باید انتظارات رو پاید بیارید.

در کل یه من من نمرات خوب هست با توجه به استدیو سازنده

تقصیری هم نداره. بازی های سینگل پلیر و کمپین دارن کم کم کمرنگ تر میشن و میشن و بازی های تمام آنلاین جاشون رو میگیرن!!
قبلا ها بازی تمام سینگل بود و مولتی خیلی طرفدار نداشت پس تمام تمرکز تیم سازنده روی سینگ و داستان سرایی بود اما الان دقیقا برعکس شده!
نمیشه گفت الان دیگه بازی سینگل خوب نمیشه ساخت!مگه ناتی داگ سر انچارتد 4 چیکار کرد تازه اون که خیلی محدودتر بودش بستر داستانیش نسبت به این!مولتی بازیشم خوب بود!
مهم استودیو هست که اینا توانشو نداشتن اگرم تجربه ندارن مجبور نبودن اون همه هایپ کنن.حتی هیلو که 343 خرابش کرده اون که یونیورس خیلی بزرگی داره و هرجوری بخوان میتونن گسترشش بدن ولی وقتی استودیو توانشو نداره نباید گذاشت پای اینکه دیگه بازی سینگل جواب نمیده و ...!

این حرف را دارن از سال 2010 میزنن. اما هنوز هم بازی های مالتی پلیر صرف آنقدر فراگیر نشدن که باعث بشه سازنده ها قید کمپین داستانی را بزنن.

این حرف را دارن از سال 2010 میزنن. اما هنوز هم بازی های مالتی پلیر صرف آنقدر فراگیر نشدن که باعث بشه سازنده ها قید کمپین داستانی را بزنن.
Overwatch
CS GO
Dota II
Rainbow 6 Siege
League Of Legends
و چندین بازی دیگه کمم نیستند
فقط اینا رو شما ببین که چقدر پلیر فعال داره بعد بگید آنقدر فراگیر نشدند

چرا شدن!نسبت به قبل خیلی بیشتر شده!شاید توی ایران اینطور نباشه ولی کشورای دیگه اینطوری هست!
علت این همه فروش Division چی بود؟در صورتی که داستانش اصلا معلوم نبود چی به چیه!یا Destiny
الان دو نفر توی اد لیست من هستن که 1000 ساعت تایم بازی Gears of War ultimate Edition دارن ولی کمپین رو یه 5 ساعتی بیشتر بازی نکردن

Overwatch
CS GO
Dota II
Rainbow 6 Siege
League Of Legends
و چندین بازی دیگه کمم نیستند
فقط اینا رو شما ببین که چقدر پلیر فعال داره بعد بگید آنقدر فراگیر نشدند
شما به اینا میگید فراگیر؟!
صد در صد تعداد بازی های مالتی پلیر صرف بیشتر شده، اما هنوز هم خیلی راه تا کنار گذاشتن و نادیده گرفتن بخش کمپین مونده.

حالا چیزی که برای من جالبه اینه که یه سری از دوستان یه جوری حرف میزنن که انگار بازی داره چپ و راست امتیاز 4 و 5 میگیره از سایتها! :D
بحث انتظاره از گرز و هیلو انتظار شاهکار بودن میره نه عالی بودن هرچند بازی میکنیم حالشم میبریم ولی ...

در هر صورت برای بعضی فن های بازی بد نشد اونا دنبال Horde و مولتی بودن مولتیشم که دقیق ساختن و همونی که باید باشه ولی وقت رو داستان نزاشتن کاشکی اون دو شخصیت میبردن تو سایه Jd حداقل تمرکز میکردن روش اون دو تا کلا تعطیلن انگار

به نظر من چيزي كه بازي رو موندگار ميكنه داخل ذهن كمپينه نه مولتي، درسته ساعتي كه ادم پا مولتي بازيها ميذاره خيلي بيشتره اما ولي خب واقعا جايگاهه سينگل يه سروگردن بالاتره شما هر ip موفقي رو كه نگاه كني بخاطر سينگل هست كه موندگار شدن مثل همين gears-halo-uncharted-gow
مايكروسافت بايد دستوبال سازنده هاشو بيشتر باز بزاره نواوري داخل ip خيلي نيازشده و مجله ها و سايتها هم خيلي نو اوري رو مد نظر قرار ميدن ، ديگه نميشه يه فرمول تكراري رو همينطور دوشيد

اقا امتیازات خوبه دیگه متا هم85.84میشه
البته برا من که ناامید کننده بود انگار شخصیت پردازی و کمپین جالبی نداره که برا من مهمه. ولی مولتی عالیه که من اهلش نیستم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or