امتیازات Gears of War 4

Musician

کاربر فعال

IGN:92/100
cogconnected:96/100
DualShockers:90/100
xboxachievements:85/10
finder : 9
NZGamer:10/10
Polygon - 9/10
GamingTrend:95/100
Game Informer:93/100
onlysp : 8
Attack of the Fanboy:90/10
thejimquisition - 7/10
gamespot : 7
metro.co.uk : 8

metro GameCentral:80/100
TheSixthAxis:80/100
Destructoid:80/100
Digitally Downloaded:80/100
Hardcore Gamer:80/100
Post Arcade (National Post): 70/100
God is a Geek:95/100
pcworld : 7
lazygamer : 80
Game Rant:90/100
Windows Central:100/100
Gameblog 8/10
Twinfinite:100/100
Gameblog 8/10
Level Down Games 9
M3 70
GRYOnline.pl 70
Atomix 9.3/10
Digital Chumps 9.0/10
Forbes 8.5/10
ZTGD 9.0/10
The Escapist 9.0/10
Meristation 9.0/10

thekoalition : 9
The Digital Fix:90/100
Digital Chumps:90/100
JeuxActu:85/100

empire 5

Slant Magazine : 5/10
Telegraph - 4.0/5.0
Gameover.gr - 8.0/10

KillScreen - 68/100
Game Revolution - 8/10
Eurogamer Recommended
Gamer.no: 90
gamespew 90
Toronto Sun: 80
متا 85

آخرین ویرایش:
دوستان یجوری اردر رو ترول میکنن
آدم حس میکنه اگه اونم یه بخش مولتی و هورد داشت الان متاش همین حدود میشد :|

به هر حال تبریک میگم
بنظرم بازی خوب و خوش ساختی تحویل دادن
من که به شخصه اگه شد توی این چند روز باقی مونده بازی رو پیش خرید میکنم که از مزایای پیش خریدم بهره مند شم :دی

تیم ND یجورایی بازیاشون تضمینه بالای 90 هست خود نیل دراکمن یک استوری نویس درجه یک بازی هاشونم اهمیت اصلیشون داستان محوری هست

ولی اینور ماکروسافتم بی تاثیر نبوده اینا بیشتر اهمیتشون مولتی هست اون از Halo اینور تو Gears ام نمایان شد البته صدرصد مولتی عالی تاثیر گذاره ولی خوب به قول خودت اون تیم درجه یک epic و همون کلیف بی جاشون به تیم تازه وارد دادن

والا دوست ندارم اصلا بحث ND رو ادامه بدم، فقط میگم امتیاز بالا هیچ ربطی به داستان محور بودن بازی نداره!:دی

بحث کلیت استدلال نیست. بحث اینه که اون استدلال نتیجه میده که گیرز 4 یه بازی معمولی هست :| در صورتی که اصلا این طور نیست. درسته انتظار خیلی ها حدود 90 بوده ولی این دلیل نمیشه که چون 85 شده یباره بگیم بازی معمولی هست.

خوب ببین من دارم این رو میگم که ما یه انتظار داریم، یه کیفیت کلی که بر مبنی امتیاز حساب میشه. الان میانگین 85 به هیچ عنوان معمولی نیست. تو خود سایت متا برای بازی نوشته 75 تا 89، میشه به طور کلی بازی محبوب و قابل قبول بوده. معمولی و متوسط هم میشه 50 تا 74! پس GeoW4 تا معمولی خیلی فاصله داره! خیلی!

كلا بازي خطي خيلي سخته نمره بالا 90 بگيره سليقه ها عوض شدن تا حدودي
u4 هم اگه amy ميساخت و يه بازي خطي تحويل ميداد ( كه قراربود تحويل بده) متاش زير 90 ميشد ولي خب بازي رو sandbox كرد و نتيجش هم ديد :D
santa monica هم اين ريسكو قبول كرده كه اميدوارم نتيجه بده

• Like
Reactions: amir code
نمرات خوبه.البته انتظار ميانگين ٩٠ رو داشتم.اما اين نسل انگار منتقدا مثل نسل پيش نمره نميدن:D
پ ن : نكته ي جالب حضوري دوستاني هست كه اسم از آنچارتد ميارن.در واقع تو هم تاپيك نمره يي اسم آنچارتد رو ميارن.خيلي واسم جالبه اينا قبل٢٠٠٩ و آنچارتد ٢ تو تاپيكهاي امتيازات، چه بحثايي ميكردن. همون بحثا رو بكنيد باباجان:D

دوستان یجوری اردر رو ترول میکنن
آدم حس میکنه اگه اونم یه بخش مولتی و هورد داشت الان متاش همین حدود میشد :|

به هر حال تبریک میگم
بنظرم بازی خوب و خوش ساختی تحویل دادن
من که به شخصه اگه شد توی این چند روز باقی مونده بازی رو پیش خرید میکنم که از مزایای پیش خریدم بهره مند شم :D
پر مزایاترین بازی بوده که پیش خرید کردم.
تمام گرز های قبلی رو به صورت رایگان بهت میده.
من از نسخه های قبل جاجمنت رو بازی نکردم،واسه همین واسه خود من فوق العاده بود این حرکتشون.:x

نوژن جان یه مقدار ارومتر. فحش و داستان نداره که. قطعا این شماره تو قسمت داستان و بخش تکنفره به خوبی گذشته نیست ( طبق ریویوها) . من دقیقا از همین موضوع می ترسیدم که متاسفانه اینطوری شد . تو که عاشق بازی هستی حتما بازی رو بگیر و ازش لذت ببر
شما با هر چیزی بیشتر ازانچارتد حال میکنی . اون یه داستان دیگه است رفیق. کج افتادن یعنی به بازی با متای 94 بدی 4 نه نمره 7 به بازی که اشکالاتی بهش وارده و میانگینش هم زیر 9 هست. هر چند اونجا که 4 بود نظر منتقد محترم بود ولی اینجا 7 میشه توطئه!!

شما که نیما جان استدلال هات اصلا جهت گیری نداره من نگفتم توطئه پس حرف من رو عوض نکن خواهشا شما اگر از این 7 خوشحال هستی چون فن 50 اتیشه سونی هستی کل این سایت هم در جریان هستن بماند اما اره زمانی که متا 85 باشه 1 سایت معتبر 7 بده یعنی مشکل دار هست حالا اگر این کار به دفعات انجام بشه یعنی قطعا ارزش این سایت میاد پایین ارزش گیم اسپات هم سال ها بعد از داستان اون قضیه ی نمرات اومده پایین مدام هم داره میاد پایین تر فرقی نمی کنه این نمرات به چه بازی ای برخورد کنه اصل ماجرا یکسان هست حالا کسی که به متای 93(نه البته 94 که به اشتباه گفتید.) میاد 4 می ده قطعا سسای بی ارزشی هست سایتی که به متای 91 هم 4 داده به همین شکل گیم اسپات خوشبختانه تا حدا داغون نشده اما حقیقتا نمرات چند سال اخیرش از متا به دور هست.

اینم بگم من انتظار 85 هم داشتم به دلایل زیادی اما همین بازی با 85 هم در این سبک رقیبی نداره.

جالبه برام شما از نمرات من به بازی های ps4 کلی ایراد گرفتی مسخره کردی درحالی که نمراتی که دادم همه نزدیک متای بازی بودن حتی بیشتر از متای بازی ها هم داده بودم به بعضی ها اما الان اینجا اختلاف 15 نمره ای چیزی نیست؟

شما که نیما جان استدلال هات اصلا جهت گیری نداره من نگفتم توطئه پس حرف من رو عوض نکن خواهشا شما اگر از این 7 خوشحال هستی چون فن 50 اتیشه سونی هستی کل این سایت هم در جریان هستن بماند اما اره زمانی که متا 85 باشه 1 سایت معتبر 7 بده یعنی مشکل دار هست حالا اگر این کار به دفعات انجام بشه یعنی قطعا ارزش این سایت میاد پایین ارزش گیم اسپات هم سال ها بعد از داستان اون قضیه ی نمرات اومده پایین مدام هم داره میاد پایین تر فرقی نمی کنه این نمرات به چه بازی ای برخورد کنه اصل ماجرا یکسان هست حالا کسی که به متای 93(نه البته 94 که به اشتباه گفتید.) میاد 4 می ده قطعا سسای بی ارزشی هست سایتی که به متای 91 هم 4 داده به همین شکل گیم اسپات خوشبختانه تا حدا داغون نشده اما حقیقتا نمرات چند سال اخیرش از متا به دور هست.

اینم بگم من انتظار 85 هم داشتم به دلایل زیادی اما همین بازی با 85 هم در این سبک رقیبی نداره.

جالبه برام شما از نمرات من به بازی های ps4 کلی ایراد گرفتی مسخره کردی درحالی که نمراتی که دادم همه نزدیک متای بازی بودن حتی بیشتر از متای بازی ها هم داده بودم به بعضی ها اما الان اینجا اختلاف 15 نمره ای چیزی نیست؟

از اين به بعد امضا جمع مي كنيم كه بازي مورد علاقه شما 11/10بدن. تا دو تا امتياز اومد يكي ميگه سوني پول داده . حالا اينكه نميخواين قبول كنين بازي به سري مشكلات داره قطعا ايراد از خودتونه

. این که حالا اینج ولی همونطور که قبلا هم گفتم با شرایط فعلی تنها استودیویی که میتونه از سطح استاندارد بالاتر بازی بسازه naughty dog هست. اونم به خاطر هزینه و توجهیه که بهش میشه و تقریبا تمام ایده پردازا و نخبه های صنعت بازی اونجا جمعن.
بسیار عالی، رسما از روی یه سری developer هم بپر انگار نه انگار، کاملا هم داری بی طرفانه حرف می زنی. یه نمونه اش CD project هست، rockstar هست، fromsoftware هست...

• Like
Reactions: JOKERACN7
بسیار عالی، رسما از روی یه سری developer هم بپر انگار نه انگار، کاملا هم داری بی طرفانه حرف می زنی. یه نمونه اش CD project هست، rockstar هست، fromsoftware هست...
cd project واقعا کارش عالیه، تقریبا میشه گفت تمام قسمت های بازی هاش بدون نقص عمل میکنن، و تمام المان های بازی همه با هم در سطح عالی هستن. ولی fromsoftware استودیدوی بدون نقص و بی مشکلی نیست از دید من. درسته بازی هاش تحسین منتقدین رو در برداشته ولی برای من هیچوقت به اندازه ناتی داگ یا سی دی پراجکت کامل نیست. دلیلم دارم براش ولی اینجا جاش نیست که دربارش صحبت بشه.
در ضمن شما مختاری هرطور دلت میخواد برداشت کنی، ولی برای من ابدا هیچ کنسول و هیچ کمپانی و برندی قداست ندارن، تا وقتی بازی خوب بسازن باید تمجیدشون کرد ولی بازی ضعیف هم بسازن راحت باید نقدشون کرد، من استودیوی محبوبم id software بود ولی شدید ترین انتقادهارو نسبت به بازی Doom قبل از ریلیزش توی تاپیکش داشتم، هرچند که بعضی جاها تند رفته بودم و بعد از عرضه بازی منو راضی کرد ولی هنوزم کماکان اشکالاتی رو بهش وارد میدونم و به نظرم توی بعضی زمینه ها نتونستن بازی و اونطور که باید و شاید در خور بسازن.
بدبختی اینجاست که اینقدر جو و فضای بحث توی تاپیک های این فروم مضخرف شده که تا میای از چیزی تعریف میکنی یا ازش انتقاد میکنی سریع بهت انگ فن بوییسم و این چرت و پرتارو میزنن، وقتی چیزی خوبه باید گفت خوبه و وقتی چیزی ضعیفه باید گفت ضعیفه، وقتی استودیوی مثل ناتی داگ با هر بازی ایش میتونه کل جامعه گیمر رو تحت تاثیر قرار بده ( اعم از منتقد و غیر منتقد و کاربر ساده و گیمر حرفه ای و... ) من نمیتونم برای اینکه خوشایند یه عده نیست نیام از بازی تعریف کنم. اینجا میگم، هرجای دیگه ام میگم، و اصلا برام مهم نیست یه عده چی فکر میکنن.
ولی واقعا cd project رو از قلم انداخته بودم، راحت کنار ناتی داگ جا میگیره، سبک ساختشون شاید مثلا به اندازه ساخته های bethesda game studio جذاب نباشه برای شخص من ولی اصلا و ابدا عظمت کارهاشون و لول کیفی ساخته هاش رو نمیشه زیر سوال برد.
گیرز هم به نظر من توی نمره ها خیلی خوب عمل کرده، البته تا بازی نکنم نمیتونم نظر بدم راجبش ولی نمایش هاش برای من واقعا عالی بود و امتیازاتشم منو راضی کرده واقعا، چون کاملا حس و حال یه گیرز اف وار واقعی رو از توش حس میکنم.

• Like
Reactions: The Listener
شما کلا تو پستات یا نگران پای لست اف اسی جر نخوره هی میگی پاشو نکشین وسط یا داری برا خودت داستان میگی از اونورم میری برای منتقد گیم اسپات نامه عاشقانه کامنت میکنی خندم گرفته بود کامنتتو دیده بودم ببینم گیرز اف وار چه فشاری بهت اورده اخه؟؟ واقعا مشکلت چیه؟ خیلی ام سعی داری ادای ادمای بیطرف رو در بیاری برو از بازیای مورد علاقت همون لست اف اس لذت ببر برا فن بازیت بهت حقوق نمیدن ...ولی از کامنتت معلوم بود از ۷ گیم اسپات خیلی لذت برده بودی ...

شما کلا تو پستات یا نگران پای لست اف اسی جر نخوره هی میگی پاشو نکشین وسط یا داری برا خودت داستان میگی از اونورم میری برای منتقد گیم اسپات نامه عاشقانه کامنت میکنی خندم گرفته بود کامنتتو دیده بودم ببینم گیرز اف وار چه فشاری بهت اورده اخه؟؟ واقعا مشکلت چیه؟ خیلی ام سعی داری ادای ادمای بیطرف رو در بیاری برو از بازیای مورد علاقت همون لست اف اس لذت ببر برا فن بازیت بهت حقوق نمیدن ...ولی از کامنتت معلوم بود از ۷ گیم اسپات خیلی لذت برده بودی ...
باز دوباره Stalker پیدا کردم. فکر کنم نفر 20 امی باشی که اصلا نمی دونم کی هست و پست های من رو دنبال می کنه! اون "TLOU رو هم اسم نیاری" ماجرا داره که شما انگار نبودی درجریان نیستی، وسط هر بحثی اسمش میاد وسط بعد دعوا میشه تاپیک میره باقالیا، من هم خیلی وقته اون رو مثال می زنم کسانی که مدتیه اینجا بودن می دونن، یه جوری شده استعاره از این که از موضوع خارج نشیم. نمی دونم از بن بودن در اومدی ، نبودی یه مدت اینجا چیه قضیه . اتفاقا در جواب این دوستمون بنده شاکی شدم که چرا فقط Naughty Dog رو اسم بردی، بعد مثلا من فنشون هستم؟ خدایی فکر کردی یا همینجوری یه چیز پروندی؟!
در پایان هم انگار فشار بیشتر رو شماس، باشد که اینقدر بیکار نباشی پست های من رو دنبال کنی. جهت اطلاع بقیه هم این کامنت من بود در جواب یکی تو GS:
Yep, here comes the blind fanboys. There are many more 7s out there too.
در جواب این:
Sonyspot giving it the lowest score on metacritic

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or