امتیازات Gears of War 3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
250px-Gears_of_War_3_box_artwork.png

Official Xbox Magazine 10/10
Planet Xbox 360 10/10
Guardian 10/10
EGM 10/10
The Koalition 10/10
Gameblog.fr 10/10
Digital Spy 10/10
Joystiq 10/10
Giant Bomb 10/10
Neocrisis 10/10
Ready Up 10/10
GodisaGeek.com 10/10
STN 10/10
Giantbomb 10/10
Gamertag Radio 10/10
DualShockers 10/10
GamerFitNation 10/10
MSXBOX World 10/10
FZ.se 10/10
ShopTo 10/10
GamingBolt 10/10
GamerFuzion 10/10

BeingNerdy 9.8/10
Xbox360Achievements 9.7/10
NowGamer 9.6/10
Xboxliveaddicts 9.6/10
Game Informer 9.5/10
Spong 9.5/10
GamingExcellence 9.5/10
GameSpot 9.5/10
GameZone 9.5/10
Vandal Online 9.5/10
3DJuegos 9.5/10
Viciojuegos.com (Spasnih) 9.4/10
GameTrailers 9.4/10
gamrReview 9.3/10
GamingXP 9.2/10
1UP 9.1/10
Electronic Theatre 9.1/10
Gameswelt 9.1/10
GamingTrend 9.1/10
EDGE 9/10
Gamer.nl 9/10
IncGamers 9/10
TheSixthAxis 9/10
Gamer365 (Hungary) 9/10
Eurogamer Spain 9/10
Gamer.no 9/10
Gamers Globe 9/10
GameArena 9/10
Gamereactor Sweden 9/10
Gamereactor Denmark 9/10
Cheat Code Central 9/10
IGN 9/10
VideoGamer 9/10
Computer and Video Games 9/10
Official Xbox Magazine UK 9/10
GamePro 9/10
Everyeye.it 9/10
JPS 9/10
Everybody Plays 9/10
Games(TM) 9/10
GamesRadar 9/10

576KByte – 8.8/10
Strategy Informer 8.5/10
GameFront 8.5/10
Eurogamer Sweden 8.5/10
The Escapist 8/10
Eurogamer 8/10
Destructoid 8/10

آخرین ویرایش:

:)) خیلی مبتکرانه بود :biggrin1:
نمرات بازی هم خیلی خوب :biggrin1: قشنگ رگبارو بسته :biggrin1: ولی من که بازی نمیکنم چون از این جور بازیا خوشم نمیاد:biggrin1: ( با سلیقم جور نیست سبکش )

خب تبریک به تمام دوستان علاقمند به این بازی
خاک بر سر سونی و ماکرو که عینه 2 نسل قبلی یکیشون اوت نشد تا بلکه اونجوری این بچه بازی های توی BC تموم شه.!!!!!

کاشکی میشد فن های 360 نیان تو تاپیک امتیاز های بازیهای PS3 و برعکس.
اینجا دیگه مد شده هر بازی PS3 که بیاد 2 نفر پایه ثابت فتنه ها هستند سریع تاپیک میزنن و بلاگ میزنن و اون بازی رو مسخره میکنن بعد فن های PS3 هم میرن تو تاپیک امتیاز های بازی های 360 و ... .

متای بازی در حال حاضر 91 ـه از 41 نقد، تا 70-80 نقد احتمالاً تا 90 هم میاد چون رنج امتیازات 90 ـش از بقیه نمره ها بیشتره.

متای بازی در حال حاضر 91 ـه از 41 نقد، تا 70-80 نقد احتمالاً تا 90 هم میاد چون رنج امتیازات 90 ـش از بقیه نمره ها بیشتره.

برای کسانی که بست نشستن و منتظر انچارتد 3 هستن تا بیان بگن گیرزتون فلان بهمان شد همین 1 امتیاز هم غنیمتی ست.:دی

کدوم ادم معلوم الحالی منتظره انچارتد 3 بیاد و بعد امتیاز هاشو با گیرز 3 مقایسه کنه !؟ همین الان نسخه دوم انچارتد که سال 2009 عرضه شده _ یعنی 2 سال قبل از عرضه این بازی که الان برخی دوستان جو گیرش شدن!!! _ با میانگین 96 درصد از گیرز 3 که داغ داغ عرضه شده خیلی جلوتره !! چه احتیاجی به عرضه نسخه سوم انچارتد هست !؟ نقد ها بیشتر بشه اون میانگین 91 همونطور که کیوان گفت کمتر هم می شه !! p.s : کسی مگه انتظار داشت که Geow که یکی از ip های بسیار مهم مایکروسافت به حساب میاد امتیاز های کمتر از این بگیره که این وسط یه سری قاطی کردن و یه سری هم جوگیر شدن !! میانگین 91 درصد واسه سمبل این نسل مایکروسافت یه چیز کاملا قابل پیش بینی هست . دوستان جو زده محلتونو شیرینی بدید !!

کدوم ادم معلوم الحالی منتظره انچارتد 3 بیاد و بعد امتیاز هاشو با گیرز 3 مقایسه کنه !؟ همین الان نسخه دوم انچارتد که سال 2009 عرضه شده _ یعنی 2 سال قبل از عرضه این بازی که الان برخی دوستان جو گیرش شدن!!! _ با میانگین 96 درصد از گیرز 3 که داغ داغ عرضه شده خیلی جلوتره !! چه احتیاجی به عرضه نسخه سوم انچارتد هست !؟ نقد ها بیشتر بشه اون میانگین 91 همونطور که کیوان گفت کمتر هم می شه !! p.s : کسی مگه انتظار داشت که Geow که یکی از ip های بسیار مهم مایکروسافت به حساب میاد امتیاز های کمتر از این بگیره که این وسط یه سری قاطی کردن و یه سری هم جوگیر شدن !! میانگین 91 درصد واسه سمبل این نسل مایکروسافت یه چیز کاملا قابل پیش بینی هست . دوستان جو زده محلتونو شیرینی بدید !!
پس طبق فرمایش شما Gears 1 که سال 2006 امتیاز 94 گرفت، از Gears 3 بهتره.;;) Epic lol
البته این قضیه در مورد Infamous و LBP و Resistance و کلی بازی دیگه هم صدق میکنه.

پ.ن: حالا چرا انقدر حرص و زجه؟:-/ کاریه که شده، تموم شده رفته;;) از الان خودتونو گرم کنید برای Forza 4 >:d

• Like
Reactions: Kavigne
پس طبق فرمایش شما Gears 1 که سال 2006 امتیاز 94 گرفت، از Gears 3 بهتره.;;) Epic lol البته این قضیه در مورد Infamous و LBP و Resistance و کلی بازی دیگه هم صدق میکنه. پ.ن: حالا چرا انقدر حرص و زجه؟:-/ کاریه که شده، تموم شده رفته;;) از الان خودتونو گرم کنید برای Forza 4 >:d
فکر می کنی اگه الان انچارتد 3 عرضه بشه و دقیقا در همون حد انچارتد 2 باشه بازم 96 درصد میانگین امتیاز جمع می کنه ؟ یا کمتر !؟ مسلمه که نه !! اینو دیگه الان این پسر بچه هایی که دو ساله وارد گیم هم می شن می دونن !! توقع نداشتم احتیاجی به توضیح برای شما با اون عناوینی که روی پروفایلت هست باشه !! این چیزی که می خوام واست توضیح بدم زشته که به صورت عمومی اعلام کنم چون خودت باید این چیزارو می دونستی !! ولی : گیرز 1 امتیاز بیشتری گرفته چون تاثیر گذاری بیشتری داشته . تاثیری که گیرز 1 رو مخاطب گذاشته مسلما هیچوقت نسخه دوم نتونسته بذاره . مگر اینکه تغییرات عمده ای توی بازی حاصل بشه !! _ مثل پیشرفت انچارتد 2 نسبت به 1 _ گیرزی که سال 2006 عرضه شد خیلی نکات جدید و نو برای منتقد ها داشت . ولی نسخه دومی که تنها با بهبود گرافیکی و تغییرات جزئی همون بازی رو به بازار عرضه کرده یا نسخه سوم _ که البته هنوز ما تجربش نکردیم و راجع بهش نظر نمی دیم _ نبایدم امتیاز بیشتری بگیره !! این بدون تغییر موندن سری بازی مورد علاقتون رو نشون می ده !! و این اختلاف امتیاز ربطی به مقایسه اختلاف انچارتد و گیرز که دو ip جدا هستن نداره !! ضمن اینکه شما فکر کن برای من مهمه که بازی سونی امتیاز بیشتر بگیره یا مایکروسافت ! واقعیت تلخ برای شما فن های دو اتیشه اینه که بهترین بازی انحصاری در بین این دو کنسول با 96 درصد مال ps3 هست که حالا حالا ها هم عنوانی نمی تونه نزدیکش بشه . دیگه بقیه چیز ها مهم نیست . شما هم جزو همون افرادی که باید محلتونو شیرینی بدی !! موفق باشی

• Like
Reactions: SNAKE 2007
تبریک میگم ! خودم از گیرز خوشم نیماد ولی یک سوال :

الان تشابه بین آنچارتد و گیرز چیه ؟ اصلا گیرز آشغال چه تناسخی با آنچارتد و یا بلاعکس داره ؟
مثل اینکه یک تاپیک بزنی بزنی مقایسه FORZA و LBP :D

بجا لذت بردن از بازی میان وقت خودشونو با بحث های الکی و غیر مفید تلف میکنن ، حالا یه چیزی به اسم FAN به گوششون خورده دارن سعی میکنن اون نقشو ایفا کنن :)) آخه برادره من چه سودی داره واسه یه بازی اینقدر الکی بحث کنید ؟ قراره موقع انتشار ورژن بعدی یه نسخه هم به شما واسه تست بدن ؟ :d بس کنید این جریانات انحرافی رو ، (سایت یه وقت قیلطر نشه :-$)
تنها کاری که من میتونم واسه شما FAN ها بکنم اینه که هر وقت لینکای دانلود بازی اومد سریع دانلودش کنم و تکثیر برسونم دست شما تا اینقدر انرژیتون رو الکی هدر ندید و بجاش برید از بازی لذت ببرید .
اصلا خدایی در شان GEOW 3 هست که با یه مینی گیم مثله Uncharted 3 مقایسه بشه ؟ :d جونم مارکوس :x

فکر می کنی اگه الان انچارتد 3 عرضه بشه و دقیقا در همون حد انچارتد 2 باشه بازم 96 درصد میانگین امتیاز جمع می کنه ؟ یا کمتر !؟ مسلمه که نه !! اینو دیگه الان این پسر بچه هایی که دو ساله وارد گیم هم می شن می دونن !! توقع نداشتم احتیاجی به توضیح برای شما با اون عناوینی که روی پروفایلت هست باشه !! این چیزی که می خوام واست توضیح بدم زشته که به صورت عمومی اعلام کنم چون خودت باید این چیزارو می دونستی !! ولی : گیرز 1 امتیاز بیشتری گرفته چون تاثیر گذاری بیشتری داشته . تاثیری که گیرز 1 رو مخاطب گذاشته مسلما هیچوقت نسخه دوم نتونسته بذاره . مگر اینکه تغییرات عمده ای توی بازی حاصل بشه !! _ مثل پیشرفت انچارتد 2 نسبت به 1 _ گیرزی که سال 2006 عرضه شد خیلی نکات جدید و نو برای منتقد ها داشت . ولی نسخه دومی که تنها با بهبود گرافیکی و تغییرات جزئی همون بازی رو به بازار عرضه کرده یا نسخه سوم _ که البته هنوز ما تجربش نکردیم و راجع بهش نظر نمی دیم _ نبایدم امتیاز بیشتری بگیره !! این بدون تغییر موندن سری بازی مورد علاقتون رو نشون می ده !! و این اختلاف امتیاز ربطی به مقایسه اختلاف انچارتد و گیرز که دو ip جدا هستن نداره !! ضمن اینکه شما فکر کن برای من مهمه که بازی سونی امتیاز بیشتر بگیره یا مایکروسافت ! واقعیت تلخ برای شما فن های دو اتیشه اینه که بهترین بازی انحصاری در بین این دو کنسول با 96 درصد مال ps3 هست که حالا حالا ها هم عنوانی نمی تونه نزدیکش بشه . دیگه بقیه چیز ها مهم نیست . شما هم جزو همون افرادی که باید محلتونو شیرینی بدی !! موفق باشی
اگه این چیزا رو نمیدونستی بیشتر امیدوار میشدم، میگفتم خُب از سر نادانی این حرفو زده:دی دیگه ببین قضیه تا چه حد مشکل ساز بوده که با وجود دونستن این مسائل بازم یه بازی که امتیازش رو تو استاندارد سال 2009 گرفته، داری با یه بازی که تو سال 2011 گرفته مقایسه میکنی. آفرین تو برنده شدی>:d< تا 5 سال دیگه هم هر بازی زیر 96 بگیره از آنچارتد 2 بهتر نیست، همه چی آرومه من چقدر خوشحالم>:d<

مسلما بازی که هر سه شمارش بالای 90 بوده، یعنی پسرفتی نداشته. Gears 2 هم میانگین 93 داره، به این معنی نیست که پسرفت داشته، بلکه کلی هم پیشرفت داشته. منتها فرقش اینه که اگه قرار باشه هر بازی نسبت به شماره قبلش پیشرفت کرد بیاد کلی نمره بالاتر بگیره، ما الان امتیاز 150 هم داشتیم تو متاکریتیک;;) هر کودکی که 6 ماه اخبار صنعت بازی رو دنبال کنه این موضوع رو میدونه، البته به جز فن بوی ها که در این جور مواقع ناخودآگاه انگشتاشون روی کیبرد میچرخه و بعد از 31 دقیقه که از پستشون میگذره و سوتی شون معلوم میشه، حرف خودشون هم نقض میکنند.

• Like
Reactions: LEERY
48627148480000689603.jpg

از ناظمان عزیز خصوصا آقا کیوان میخوام این بچه بازی های تاپیک رو سریع تر حل کنن اومدیم امتیاز ببینم حال کنیم بعد به جاش چی میبینیم من با اینکه 360 ندارم فقط PS3دارم از دیدن امتیاز های بازی لدت میبرم چون میبینم که افرادی هستند که میتونن از علاقشون(گیم رو میگم) ارضا بشن ولی دیگه کار از فن بازی گذشته :
اصلا خدایی در شان GEOW 3 هست که با یه مینی گیم مثله Uncharted 3 مقایسه بشه ؟ :d جونم مارکوس :x

تبریک میگم ! خودم از گیرز خوشم نیماد ولی یک سوال :

الان تشابه بین آنچارتد و گیرز چیه ؟ اصلا گیرز آشغال چه تناسخی با آنچارتد و یا بلاعکس داره ؟
مثل اینکه یک تاپیک بزنی بزنی مقایسه FORZA و LBP :D
جناب بامزه هر دو بازی Third Person Shooter هستند حالا گیرز تخیلیه و اکشنش بیشتره آنچارتد یه مقدار ادونچر هم داره ولی هم سبک هستند.
شما هم این حرفت خوراک امضا کردنه ولی چون من زیاد از اینکار خوشم نمیاد این دفعه اینکارو نمیکنم :)
در ضمن راه های دیگه ای هم برای نشون دادن فشار وارد شد توسط این مینی گیم هست مثل دستگاه فشارسنج =))

=))=))
بسیار پاسخ نیکویی به این عزیز بود
--------------------------------------
من واقعا موندم یه عده برا چی دارن خودشون رو جر میدن؟
نه وافعا برا چی؟
دم اپیک گرم باشاهکارش که اینجوری بعضیا رو سوزونده

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or