امتیازات Gears of War 3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
250px-Gears_of_War_3_box_artwork.png

Official Xbox Magazine 10/10
Planet Xbox 360 10/10
Guardian 10/10
EGM 10/10
The Koalition 10/10
Gameblog.fr 10/10
Digital Spy 10/10
Joystiq 10/10
Giant Bomb 10/10
Neocrisis 10/10
Ready Up 10/10
GodisaGeek.com 10/10
STN 10/10
Giantbomb 10/10
Gamertag Radio 10/10
DualShockers 10/10
GamerFitNation 10/10
MSXBOX World 10/10
FZ.se 10/10
ShopTo 10/10
GamingBolt 10/10
GamerFuzion 10/10

BeingNerdy 9.8/10
Xbox360Achievements 9.7/10
NowGamer 9.6/10
Xboxliveaddicts 9.6/10
Game Informer 9.5/10
Spong 9.5/10
GamingExcellence 9.5/10
GameSpot 9.5/10
GameZone 9.5/10
Vandal Online 9.5/10
3DJuegos 9.5/10
Viciojuegos.com (Spasnih) 9.4/10
GameTrailers 9.4/10
gamrReview 9.3/10
GamingXP 9.2/10
1UP 9.1/10
Electronic Theatre 9.1/10
Gameswelt 9.1/10
GamingTrend 9.1/10
EDGE 9/10
Gamer.nl 9/10
IncGamers 9/10
TheSixthAxis 9/10
Gamer365 (Hungary) 9/10
Eurogamer Spain 9/10
Gamer.no 9/10
Gamers Globe 9/10
GameArena 9/10
Gamereactor Sweden 9/10
Gamereactor Denmark 9/10
Cheat Code Central 9/10
IGN 9/10
VideoGamer 9/10
Computer and Video Games 9/10
Official Xbox Magazine UK 9/10
GamePro 9/10
Everyeye.it 9/10
JPS 9/10
Everybody Plays 9/10
Games(TM) 9/10
GamesRadar 9/10

576KByte – 8.8/10
Strategy Informer 8.5/10
GameFront 8.5/10
Eurogamer Sweden 8.5/10
The Escapist 8/10
Eurogamer 8/10
Destructoid 8/10

آخرین ویرایش:
به کسایی که میگن گیرز اشغاله برن گیم نتی جایی یکم بازی کنن اگه نظرشون عوض نشد برن خود کشی کنن:d

دشمن تراشی کدومه؟ مگه میدون جنگه؟ :biggrin1: اینا همش ابراز احساسات دو طرف هست :biggrin1:
والا اولش که یکی گفت Eurogamer فلانه دوستان فرصت را مناسب دیدن و انواع و اقسام جملات نغز روانه تاپیک کردن (در حالیکه اعتبار 90% سایت ها قبلا زیر سوال رفته بود، یوروگیمر که جای خود داره :biggrin1:) بعد هم پای Uncharted 3 و 200 تا بازی دیگه به تاپیک باز شد :biggrin1:
والا اين پستايي كه من دارم ميبينم دست كمي از جنگ قبايل محلي نداره شما كافيه بري تاپيك امتيازات Alan Wake و Splinter Cell Conviction تا ببيني سرتا پاي تمامه(يعني اعتبار 100 درصد سايتا رفت زير سوال) سايتا رو شستن رفته تاپيك امتيازات U2 و MGS4 هم حتما سر بزن چون افشاگري هايي در مورد مافياي سوني كردن همون پول overrated اينا بقول مدير نيما قربون سوني سنتر خودمون برم
نمونه هايي از توهم و دشمن تراشي
به کسایی که میگن گیرز اشغاله برن گیم نتی جایی یکم بازی کنن اگه نظرشون عوض نشد برن خود کشی کنن
yahoo_4.gif
اصلا خدایی در شان GEOW 3 هست که با یه مینی گیم مثله Uncharted 3 مقایسه بشه ؟
yahoo_4.gif
جونم مارکوس
yahoo_8.gif
حالا اگه يكي در مورد چرخ دنده همچين حرفي بزنه همه سريع شروع ميكنن جيغ و داد كلي بازي و داد و هوار سوني سنتر سوني سوني سنتر

اصلا خدایی در شان GEOW 3 هست که با یه مینی گیم مثله Uncharted 3 مقایسه بشه ؟ :d جونم مارکوس :x

بله درست می فرمائید :)
فقط من حتما اشتباه می کنم که ... :
U2 : 96/100
Gears 3 : 91/100

آخرین ویرایش:
به کسایی که میگن گیرز اشغاله برن گیم نتی جایی یکم بازی کنن اگه نظرشون عوض نشد برن خود کشی کنن:d

نمونه اي از يك خودزني كامل ! بعد جالبه كه ميگن PS فنا ميسوزن ! الان كسي از آشغال بودن Geow حرفي زده ؟ كسي گفت گيرز آشغاله ؟

والا اين پستايي كه من دارم ميبينم دست كمي از جنگ قبايل محلي نداره شما كافيه بري تاپيك امتيازات Alan Wake و Splinter Cell Conviction تا ببيني سرتا پاي تمامه(يعني اعتبار 100 درصد سايتا رفت زير سوال) سايتا رو شستن رفته تاپيك امتيازات U2 و MGS4 هم حتما سر بزن چون افشاگري هايي در مورد مافياي سوني كردن همون پول overrated اينا بقول مدير نيما قربون سوني سنتر خودمون برم
نمونه هايي از توهم و دشمن تراشي
مشکل تو و سایر دوستان اینه که این چیزها را از طرف خودتون نمی بینید، اینکه فلان سایت بی اعتباره رو علاوه بر تاپیک هایی که خودت گفتی تو تاپیک های بازی های PS3 هم به دفعات دیدیم پس نیا و فقط از این طرف مثال بزن :دی می توانی بری تاپیک بازی های انحصاری سونی را هم ببینی تا متوجه بشی اوضاع از همین قراره، مثلا تو یکی از تاپیک های بازی های سونی همین یورو گیمر به یارو گیمر معروف شد :دی در کل این موضوع از سوی هر دو طرف جریان داره.

پ.ن: داداشِ ایسیلدور منظورم یه چیز دیگه ای هست، نیای پستمو نقل قول کنی :دی
پ.ن2: تایپک کلا منحرف شد اگه بحثی داشته تو پروفایل در خدمتم :دی

آخرین ویرایش:
چه خبره اینجا خوددرگیری دارید ؟ ۲۰ صفحس هیشکی هیچی نمی گه . هر دفعه اومدیم یه امتیاز جدید ببینم دوباره یکی با خودش درگیر شده

نمونه اي از يك خودزني كامل ! بعد جالبه كه ميگن PS فنا ميسوزن ! الان كسي از آشغال بودن Geow حرفي زده ؟ كسي گفت گيرز آشغاله ؟
اره یکی از دوستانتون اینو گفت:
T7T
الان تشابه بین آنچارتد و گیرز چیه ؟ اصلا گیرز آشغال چه تناسخی با آنچارتد و یا بلاعکس داره ؟
من الان نمیدونم u3 فن ها اینجا که مربوط به گیرز چکار میکنن ولی با این بچه بازی ها خودتون رو مسخره میکنید...

• Like
Reactions: HAMED SEV
منکه به جای مقایسه سعی میکنم با هر دو تا بازی حال کنم . بعد مدت ها یه بازی درجه یک اومده حال دارید اعصاب خودتون رو به هم بریزید !
حالا کی میتونم گیرز بازی کنیم با این وضعیت دیسک های جدید :(

چه خبره. از دیروز تا حالا که امتیازها زده شده 21 صفحه ترکوندین رفتین جلو؟ :دی
امتیازها که عالی هستن مخصوصاامتیاز رئیس بزرگ. :دی

اره یکی از دوستانتون اینو گفت:
T7T

من الان نمیدونم u3 فن ها اینجا که مربوط به گیرز چکار میکنن ولی با این بچه بازی ها خودتون رو مسخره میکنید...
بچه بازی چیه ؟ مگه بازی رو تو ساختی ؟چه ربطی داره به فنای آنچارتد ؟
من خودم فن آنچارتدم و همچنین فن گیرز

آقا این دیگه چه طور استدلالیه؟:-s

اگه اینطوره

Halo: Combat Evolved
97
Release Date: Nov 14, 2001

Uncharted 2: Among Thieves

96
Release Date: Oct 13, 2009

=)) خوبی رفیق ؟ =)) بازی U و گیرز هر دو از سبک TPS هستند ولی halo سبکش FPS هست !!!

ندیدم سر تاپیک زده باشه فقط برای گیرز فن ها !! زده ؟ ما هم اومدیم اینجا پست ها رو می خونیم ! این خوده گیرز فن ها هستند که بحث مقایسه رو وسط می کشن و به طبع ما هم جوابشون رو می دیم :)

یا امام رضا!!! چه مقایسه هایی اینجا میشه!! دو ثانیه دیگه U2 بهترین بازی تاریخ شناخته میشه. بابا ول کنین تو رو خدا. U2 کی اومد GeOW 3 کی اومد!

=)) خوبی رفیق ؟ =)) بازی U و گیرز هر دو از سبک TPS هستند ولی halo سبکش FPS هست !!!

ندیدم سر تاپیک زده باشه فقط برای گیرز فن ها !! زده ؟ ما هم اومدیم اینجا پست ها رو می خونیم ! این خوده گیرز فن ها هستند که بحث مقایسه رو وسط می کشن و به طبع ما هم جوابشون رو می دیم :)
بیا بخون کسی نگفته نخون ولی اومدی امتیاز u2 گذاشتی...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or