امتیازات Forza Horizon 2

FLAWL3SS

کاربر سایت
46235090079712268354.jpg

Developers:Playground Games (XBO),Sumo Digital (X360),Turn 10 Studios
Publisher:Microsoft Studios
Series:Forza Motorsport
Platform:Xbox 360,Xbox One
Genre:Racing
Mode:Single-player, online multiplayer

Metacritic - 87/100
(69 نقد)
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
USGamer - 10/10
GamingAge - 10/10
GamingTrend - 9.5/10
Destructoid - 9.5/10
InsideGamer - 9.3/10
Multiplayer.it - 9.3/10
XGN - 9.2/10
Games.cz - 9/10
ZTGD - 9/10
GameBlog.fr - 9/10
GamePlanet - 9/10
Eurogamer Italy - 9/10
IGN - 9/10
Eurogamer Germany - 9/10
Eurogamer - 9/10
Everyeye.it - 9/10
GodisGeek - 9/10
Canadian Online Game - 9/10
GamesBeat - 9/10
Meristation - 9/10
IGN Italia - 9/10
HardCore Gamer - 9/10
Lazy gamer - 8.9/10
NZgamer - 8.8/10
GameTrailers - 8.8/10
Vandal Online - 8.6/10
PostArcade - 8.5/10
gameinformer - 8.3/10
PowerUnlimited - 8.2/10
Joystiq - 8/10
Shacknews - 8/10
OXM Uk - 8/10
GamesRadar - 8/10
VideoGamer - 8/10
Thesixthaxis - 8/10
Digital Spy - 8/10
EGM - 7.5/10
Polygon - 7/10
GameReactor - 7/10

آخرین ویرایش:
نگران کننده برای چی؟ که نمره کمی بده؟
من موندم چطور هنوز هستند افرادی که به نمره این سایت اهمیت قائل میشن به شدت هم دنبال رو نمرات این سایت هستن
والا به خدا این سایت انقدر فاجعه هستش که نه نمره 10 دادنش به درد میخوره و نه نمره پایینش، خودتون رو ازش خلاص کنید از فیوریت هاتون بیرونش کنید.
کینه در این حد ندیده بودم تا حالا:|

حتما یه دلیلی داره. سایتی که الان 18 ساله داره فعالیت می کنه معلومه خیلی مهم باشه. حالا چون به یای دو تا بازی مورد علاقه شما به جای 10، 8 داده دلیل نمی شه که!

کینه در این حد ندیده بودم تا حالا:|

نمی خواستم بحث تا این حد کش داده بشه ولی نمیدونم چرا به این شکل برداشت میکنید، گیم اسپات به بازی مورد علاقه من نمره 10 هم داده، بازی های مورد علاقه منو بهترین بازی سالش هم کرده ولی این دلیل نمیشه که عملکردهای منفی این سایت رو نادیده بگیرم.
تجربه نشون داده که این سایت خیلی دوست داره خلاف جهت اب شنا کنه حالا برای هر پلتفورمی و هر بازیی می خواد باشه نمره بده باز میگم اون احترام خودشو از دست داده، گیم اسپات به بازی مورد علاقه من 10 داده و یوروگیمر به همون بازی 8 داده پس چرا صحبتی از یورگیمر این وسط نمیاد؟ چون پرستیژ خودشو حفظ کرده چون که احترام خودشو حفظ کرده و خلاف جهت اب حرکت نمیکنه.
شما تا حالا دیدی کسی از یوروگیمر بد بگه؟ ولی بارها و بارها دیدی که از گیم اسپات گلایه کنن. پس صحبت نه کینه هستش و نه چیز دیگه ای صحبت فقط احترام به گیم و گیمر هستش همین.

خب گیم اسپات کلا مسخره نمره میده .....

به کالاف گوست که اشغال بود 8 داد به TLOU هم 8 داد ...به نظرت این دوتا بازی در سطح هم هستند ؟
متاسفانه این دیده شما خیلی اشتباهه.
اصن مقایسه کردن امتیازی که به دو بازی مختلف داده اشتباست. هر بازی رو واسه خودش مقایسه میکنه. هر بازی مشکلات و نکات خوب داره واسه خودش. نمیان بگن جون کالاف بازی بدیه و لست آو آس خوب نباید نمرشون یکی باشه :|

به هر حال نمره اش تو متا ثبت میشه و اثر داره
منتقد خوب گیم اسپات kavin von ,هست که نقپاش واقعا منصفانه و عالیه .
همه منتقداش بد نیستن.

تجربه نشون داده که این سایت خیلی دوست داره خلاف جهت اب شنا کنه حالا برای هر پلتفورمی و هر بازیی می خواد باشه نمره بده باز میگم اون احترام خودشو از دست داده، گیم اسپات به بازی مورد علاقه من 10 داده و یوروگیمر به همون بازی 8 داده پس چرا صحبتی از یورگیمر این وسط نمیاد؟ چون پرستیژ خودشو حفظ کرده چون که احترام خودشو حفظ کرده و خلاف جهت اب حرکت نمیکنه.
شما تا حالا دیدی کسی از یوروگیمر بد بگه؟ ولی بارها و بارها دیدی که از گیم اسپات گلایه کنن. پس صحبت نه کینه هستش و نه چیز دیگه ای صحبت فقط احترام به گیم و گیمر هستش همین.

Mass Effect 3 Review • Eurogamer.net

چون شما خبر نداری دلیل نمیشه کسی شاکی نشده...تمام این حرفا درمورد Gamespot هم فقط به خاطر TLOU هست همین. بعد هم با عرض شرمندگی، این حرفای شما اصلا معنی نمی ده، از کی تا حالا امتیاز کم دادن به بازی شده بی احترامی؟! نه خوبه بیاد مثل باقی سایت ها جو گیر بشه همین جوری 10 خیرات کنه خیلی خوبه! من همین 10 دوست شفیق شما Eurogamer به ME3 رو دیدیم فهمیدم نمیشه این سایت رو جدی گرفت. گلایه هم کار فن بوی هست که دوست دارن بازی مورد علاقشون نمره بالا بگیره.

- - -ویرایش - - -

شما دیگه فلسفه نمره دادن رو بردید زیر سوال با این حرف، اصلا برا چی به یه بازی نمره میدن؟ مگه غیر از اینه که اون نمره یه معیار یکسان واسه اندازه گیریه ارزش اون بازیه؟ یعنی نمره ها دقیقا باید به گونه ای باشه که بشه بازیا رو با هم مقایسه کرد.

امتیاز معیار اندازه گیری خود بازی هست نه معیار مقایسه.

چون شما خبر نداری دلیل نمیشه کسی شاکی نشده...تمام این حرفا درمورد Gamespot هم فقط به خاطر TLOU هست همین. بعد هم با عرض شرمندگی، این حرفای شما اصلا معنی نمی ده، از کی تا حالا امتیاز کم دادن به بازی شده بی احترامی؟! نه خوبه بیاد مثل باقی سایت ها جو گیر بشه همین جوری 10 خیرات کنه خیلی خوبه! من همین 10 دوست شفیق شما Eurogamer به ME3 رو دیدیم فهمیدم نمیشه این سایت رو جدی گرفت. گلایه هم کار فن بوی هست که دوست دارن بازی مورد علاقشون نمره بالا بگیره.
در مورد GAMEPUR صحبت نمیکنیم. Eurogamer برای خیلی از افراد از جمله خود من بسیار معتبره و تنها وبسایتی هستش که از روی باد هوا نمره نمیده و هیچکس هم نیست که نمراتشو قبول نداشته باشه.توصیه میکنم یه تجدید نظری توی "فهمتون" ایجاد کنین. ;)

شما دیگه فلسفه نمره دادن رو بردید زیر سوال با این حرف، اصلا برا چی به یه بازی نمره میدن؟ مگه غیر از اینه که اون نمره یه معیار یکسان واسه اندازه گیریه ارزش اون بازیه؟ یعنی نمره ها دقیقا باید به گونه ای باشه که بشه بازیا رو با هم مقایسه کرد.
لول. فلسفه کدومه؟!!!
دارم میگم هر بازی رو بر اساس ضعف ها و قوت هاش نمره میدن. نه اینکه بیان مقایسه کنن با بازیه دیگه!!
بگن خوب لست آو آس قوی تره پس باید بیشتر نمره بگیره! البته من اصلا از نمره ای که داده دفاع نمی کنمو فقط دارم میگم اینا بر اساس مقایسه نمره نمیدن که اون آقا گفت به کُد 8 داده به اینم 8 داده! اول بخون چی می گم بعد نقل و قول کن

- - -ویرایش - - -

هیت ورزی مجدادا ... خیر گیم اسغات اومد سر تلو خودش رو خاص نشون بده یه ایراد پیدا کرد و همون و کرد پیرهن عثمان و تمام جونش رو کند بازی رو خراب کنه و تمام برتری ها و خوبی های دیگه بازی رو نادیده گرفت ... بعد از اون اومد همین موضوع من در اوردی و ایرادات مسخره رو سر جی تی ای پیاده کرد و سر صدای همه رو در اورد ... از اون طرف رفت 9 داد به بیاند ... تو این بازه هم به کلی بازی چیپ نمراتی هم خوبی داد که باعث شد ملت به عقل سلیم منتقدای این گیم اسغات شک کنن ... وگرنه هیچ سایتی برای یه بازی اعتبارش زیر سوال نمیره ... درست مثل شما که با یه نمره داری اعتبار یورو گیمر رو زیر سوال میبری ... این موضوع رو هم نمیدونستم که یورو گیمر 10 خیرات میکنه ... ممنون که توجیهمون کردی

میون بحثتون ، ای کاش گیم اسپات سیستم نمره دهیش رو عوض نمیکرد چون واقعا 8 با 8.5 فرق داره :-" :d حالا 8.6 با 8.5 فرقی نداره ولی 8 و 8.5 چرا !

آخرین ویرایش:

من گفتم که پلتفورم و بازی برام مهم نیست و بسیاری اوقات روی اکثر بازی ها دقت کردم که GS دقیق عمل نمیکنه.
اگر فقط TLOU بود باز یک چیزی، خیلی بازی های زیاد دیگه هم هستن که گیم اسپات لطف کردن بهشون، مثلا میاد به The Legend of zelda skyward sword نمره 7.5 رو میده. حالا شما نمره بقیه مراجع رو برای این بازی ببینید.
خب نمره یوروگیمر به ME3 هیچ مشکلی نداره چرا؟ چون که سطح اکثر نمرات این بازی در همین حدود ها هستش، دقت کنید یک بازی میاد از سایت های معتبر نمرات بالا میگیره مثلا 9 -9.5 - 10 -9.5 - 10 خب این نشون میده که این بازی در سطح بالایی هستش پس ایرادی بهش وارد نیست، یا عنوان بایوشاک اینفینیت یوروگیمر 10 داده و دقت کنیم بقیه نمراتش هم در همین حدودا هست پس بایوشاک در سطح بالایی قرار داره.
اما خب نمره گیم اسپات برای دو بازی لجند او زلدا و TLOU رو نگاه کنیم 7.5 - 8 و نمره بقیه مراجع معتبر برای این دو بازی فقط یک نمره هست اون هم 10 ، حالا بیاییم به عنوان Beyond نگاه کنیم نمره گیم اسپات 9 و بقیه نمرات حول حوش 6- 7- 5 الان خود شما سبک سنگین کن ببین کدوم بیشتر اشتباه میکنه؟

من هم به عنوان کسی که تقریبا چیزی نزدیک به عمر سایت همین گیم اسپات گیم بازی کردم یک پیشنهاد دوستانه دادم که دوستان زیاد درگیر نمرات این سایت نباشن چون قابل پیش بینی نیست عیار بازی به دست اومده و فورزا حالا با یک نمره کم یا زیاد وزن خودشو نشون داده.

آخرین ویرایش:
چون شما خبر نداری دلیل نمیشه کسی شاکی نشده...تمام این حرفا درمورد Gamespot هم فقط به خاطر TLOU هست همین. بعد هم با عرض شرمندگی، این حرفای شما اصلا معنی نمی ده، از کی تا حالا امتیاز کم دادن به بازی شده بی احترامی؟! نه خوبه بیاد مثل باقی سایت ها جو گیر بشه همین جوری 10 خیرات کنه خیلی خوبه! من همین 10 دوست شفیق شما Eurogamer به ME3 رو دیدیم فهمیدم نمیشه این سایت رو جدی گرفت. گلایه هم کار فن بوی هست که دوست دارن بازی مورد علاقشون نمره بالا بگيره
من در مورد بقيه صحبت ها ي شما و يا اعتبار سايت Gamespot صحبتي ندارم قبلا نظرم گفتم .....ضمنا با تمجيد چند نفر و يا انتقاد چند نفر از يه سايت ، اون سايت معتبر يا بي اعتبار نميشه .....معتبر شدن و غير معتبر شدن يه سايت بر اثر زمان اتفاق ميافته و بايد هر 2يا 3سال يه بار بين حداقل چن صد نفر گيمر يه نظر سنجي به عمل بياد تا بفهميم چه جوري هست وضعيت اعتبار يه سايت .....
اما راجب قسمتي كه بولد كردم .....سايت هاي ديگه 10 خيرات ميكنن ؟؟!!!!......لا اقل قبل از اينكه همچين حرفي رو بزنيد مي رفتيد و پروفايل سايت ها و مجلات شناخته شده رو تو متا مطالعه ميكرديد ميديد به چه بازي هايي 10دادن و ميانگين امتيازات شون تو متا چند هست و با هم مقايسه ميكرديد ....اگر اين جوري كه شما ميگيد باشه و اين سايت ها جو گير باشن و همين جوري 10 خيرات ميكنن بايد همگي ميانگين نمرشون بالاي 90 باشه .....حالا كه بحث پيش اومده جالبه كه باهم بريم يه بررسي بكنيم و امار و ارقامي كه سايت هاو مجلات شناخته شده در متا از خودشون تا به اين لحظه به جا گذاشتن ببينيم ( اون منابعي كه باز سر شانس تر بودن رو اسمشون بولد كردم ) .....
GamingTrend با 2062 نقد ثبت شده در متا ميانگين امتيازاتش 79
gameinformer با 5828 نقد ثبت شده در متا ميانگين امتيازاتش 74
Escapist با 526 نقد ثبت شده در متا ميانگين امتيازاتش
73
EGM با 477 نقد ثبت شده در متا ميانگين امتيازاتش 72
VideoGamer با 2372 نقد ثبت شده در متا ميانگين امتيازاتش 71
Gaint Bomb با 856 نقد ثبت شده در متا ميانگين امتيازاتش 71
Destructoid با 2024 نقد ثبت شده در متا ميانگين امتيازاتش 71
IGN با
12684 نقد ثبت شده در متا ميانگين امتيازاتش 69
Gameradar با
2978 نقد ثبت شده در متا ميانگين امتيازاتش 68
Gamespot با 10070 نقد ثبت شده در متا ميانگين امتيازاتش 67
Eurogamer با 4617 نقد ثبت شده در متا ميانگين امتيازتش 66
EDGE با 2542 نقد ثبت شده در متا ميانگين امتيازاتش 64

این بحث GameSpot رو لطفا تموم کنید، تقریبا تو تک تک تاپیک های امتیازات این قضیه وجود داره. اگه میخواید بحث رو ادامه بدید بگید یه تاپیک تو بخش گفتگوی آزاد در این مورد بزنم تا تاپیک بازی ها به حاشیه نرن.
==
بحثی باشه لطفا تو این تاپیک دنبال بشه:
http://forum.bazicenter.com/thread9132/page5/

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or