امتیازات Forza Horizon 2

FLAWL3SS

کاربر سایت
46235090079712268354.jpg

Developers:Playground Games (XBO),Sumo Digital (X360),Turn 10 Studios
Publisher:Microsoft Studios
Series:Forza Motorsport
Platform:Xbox 360,Xbox One
Genre:Racing
Mode:Single-player, online multiplayer

Metacritic - 87/100
(69 نقد)
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
USGamer - 10/10
GamingAge - 10/10
GamingTrend - 9.5/10
Destructoid - 9.5/10
InsideGamer - 9.3/10
Multiplayer.it - 9.3/10
XGN - 9.2/10
Games.cz - 9/10
ZTGD - 9/10
GameBlog.fr - 9/10
GamePlanet - 9/10
Eurogamer Italy - 9/10
IGN - 9/10
Eurogamer Germany - 9/10
Eurogamer - 9/10
Everyeye.it - 9/10
GodisGeek - 9/10
Canadian Online Game - 9/10
GamesBeat - 9/10
Meristation - 9/10
IGN Italia - 9/10
HardCore Gamer - 9/10
Lazy gamer - 8.9/10
NZgamer - 8.8/10
GameTrailers - 8.8/10
Vandal Online - 8.6/10
PostArcade - 8.5/10
gameinformer - 8.3/10
PowerUnlimited - 8.2/10
Joystiq - 8/10
Shacknews - 8/10
OXM Uk - 8/10
GamesRadar - 8/10
VideoGamer - 8/10
Thesixthaxis - 8/10
Digital Spy - 8/10
EGM - 7.5/10
Polygon - 7/10
GameReactor - 7/10

آخرین ویرایش:
سایت AusGamer بعد از نوشتن نقد بازی تو یه خبر مجزا اینو در مورد بازی نوشته :دی
Forza Horizon 2 has just become a real contender for Game of the Year and I'm not even a car videogames kind of guy, but dang does it just get so much right. And those visuals... oh man, those visuals
حالا بقیه سایت ها که Goty رو نمیدن یه بازی ریسینگ ولی همین AusGamer بیاد Goty رو بده FH2 من راضیم :دی

ثبت نمیشه ولی:
one of the most exciting and enjoyable racing games in years

Digital Trends 9.0/10
Forza Horizon 2 review | Digital Trends
It’s also just a beautiful game, top to bottom. The world is rich and full of variety, with no egregious overuse of repeating textures. Visual effects, such as the way the sun glints off craggy cliffs and the splattering of rain across the windshield in cockpit mode, give way to downright breathtaking reality check moments where you’ve got to remind yourself that, yes, this is indeed a video game. That’s not hyperbole; Forza Horizon 2 is the sharpest game yet for Xbox One, visually

این گیم اسپات خیلی داره طول میده ، داره نگران کننده میشه ! :-s

نگران کننده برای چی؟ که نمره کمی بده؟
من موندم چطور هنوز هستند افرادی که به نمره این سایت اهمیت قائل میشن به شدت هم دنبال رو نمرات این سایت هستن
والا به خدا این سایت انقدر فاجعه هستش که نه نمره 10 دادنش به درد میخوره و نه نمره پایینش، خودتون رو ازش خلاص کنید از فیوریت هاتون بیرونش کنید.

والا به خدا این سایت انقدر فاجعه هستش که نه نمره 10 دادنش به درد میخوره و نه نمره پایینش، خودتون رو ازش خلاص کنید از فیوریت هاتون بیرونش کنید
10 بده متا میشه 87، اونوقت 7 بده متا میشه 85، بعدش هم تام چیک 2 میده و متا میشه 84! :دی در نتیجه 9 بده خوبه :دی

10 بده متا میشه 87، اونوقت 7 بده متا میشه 85، بعدش هم تام چیک 2 میده و متا میشه 84! :دی در نتیجه 9 بده خوبه :دی

از اون بابت که درسته ولی خب شما که کهنه کار این مسائل هستید نباید یک نمره این ور اون ور براتون مهم باشه :دی
ارزش این بازی مشخص شده و حالا متا 86 باشه یا 87، به قول مجریان این روزهای تی وی چیزی از ارزشهاش کم نمیکنه، حالا شاید روی متاهای 95-96 کمی حساسیت باشه ولی در این سطح دیگه عیار بازی مشخص شده.
والا برخی اوقات فکر میکنم تام چیک از گیم اسپات بهتره هر چی باشه عیار و فلسفه خودشو مشخص کرده و یک مسیری رو مشخص کرده اما گیم اسپات نه.

از اون بابت که درسته ولی خب شما که کهنه کار این مسائل هستید نباید یک نمره این ور اون ور براتون مهم باشه :دی
ارزش این بازی مشخص شده و حالا متا 86 باشه یا 87، به قول مجریان این روزهای تی وی چیزی از ارزشهاش کم نمیکنه، حالا شاید روی متاهای 95-96 کمی حساسیت باشه ولی در این سطح دیگه عیار بازی مشخص شده.
والا برخی اوقات فکر میکنم تام چیک از گیم اسپات بهتره هر چی باشه عیار و فلسفه خودشو مشخص کرده و یک مسیری رو مشخص کرده اما گیم اسپات نه.
درسته که 84 و 85 و 86 خیلی فرق نمیکنن ولی خب 86 بهتر از 84 هست مسلما :دی حالا یهو دیدی GS داد 9 و تام چیک هم آدم شد و متا اصلا رسید به 87 :دی

نگران کننده برای چی؟ که نمره کمی بده؟
من موندم چطور هنوز هستند افرادی که به نمره این سایت اهمیت قائل میشن به شدت هم دنبال رو نمرات این سایت هستن
والا به خدا این سایت انقدر فاجعه هستش که نه نمره 10 دادنش به درد میخوره و نه نمره پایینش، خودتون رو ازش خلاص کنید از فیوریت هاتون بیرونش کنید.

حتما یه دلیلی داره. سایتی که الان 18 ساله داره فعالیت می کنه معلومه خیلی مهم باشه. حالا چون به یای دو تا بازی مورد علاقه شما به جای 10، 8 داده دلیل نمی شه که!

- - -ویرایش - - -

.

اون که فقط به خاطر جلب توجه داره اونجوری امتیاز میده، اگر این همه امتیاز های پرت نمی داد که الان شما در بارش حرف نمی زدی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or