امتیازات Final Fantasy XVI

پیش‌بینی امتیازات Final Fantasy XVI ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    244
  • نظرسنجی بسته شده است .

Reza.zareei

کاربر سایت
IMG_20230522_231134_177.jpg

Meta: 87
Open: 89

Game Rant: 10
GamingBolt: 10
GodisGeek: 10
Twinfinite: 10
Hardcore Gamer: 10
PlayStation Universe: 9.5
IGN: 9
Easy Allies: 9
Press Start: 9
Push Square: 9
Gamespot: 9
Gameinformer: 85/100
RPG Site: 8
Eurogame: 60/100

به صورت کلی منتقدا داستان و گیم پلی بازی رو عالی دونستن ولی از وضعیت افت فریم و ساید کوئست ها گلایه داشتن و اینکه بازی المان های rpg کمی داشته در حالی که ادعا می کرده rpg هست.

آخرین ویرایش:
بازی یه کاتسین خاص داره که اصلا نکته حماسی و... ای نداره و اون کاتسین پتانسیل اورهیت کردن کنسول رو داره. من امروز سر همون کاتسین کنسولم اورهیت شد و رفتم توییتر دیدم 5 6 نفر دیگه دقیقا توی اون یک لحظه اینطوری شدن. توی خفنترین بخش‌های بازی این اتفاق نیوفتاد ولی سر یه کاتسین چسکی اینطوری شد :D باید این مشکل رو فیکس کنه جدا.

چندتا یوزر اسکور وا کردم دیدم همشون به بازیای سونی 0 دادن به بازی های مایکرو 10
قربونت برم
چرا؟
برعکسشم هستا
اینا میریزن اونجا صفر میدن
چه جو سمیه چرتیه آخه
متاکریتیک و کوفت و زهرمار
مثالش مثلا طرف به Redfall داده 10 و به این 0
عکس این قضیه هم البته هست
هیچ نظارتی نیست

میگن کنسول در طول بازی و مخصوصا باس فایت ها اینقدر داغ میکنه که خاموش میشه . میخواستم بدونم درسته ؟ یا شایعس ؟
نه برای من اصلا مشکلی نداشت اصلا صدای فن هم به ندرت میومد
کنسولمم کنسول مدل لانچ هست

یه مساله ای که فکرمو مشغول کرده این چند وقته اینکه امتیاز هایی که امثال این بازی های بزرگ میگیرن امیدوارم سازنده های این جور بازی های بلاک باستری را دلسرد و نا امید نکنه .
این بازی یادمه تو شوکیس معرفی ps5 اعلام شد و قطعا 2 3 سالی قبل از اونم توی مسیر ساخت بوده و با 6 7 سال پروسه تولید یکسری سایت عنتر میان خیلی راحت بابت مسایل حاشیه ای امتیاز ازش کم میکنن.از اون طرف ما مثلا یه بازی مثل ریمیک دد اسپیس را داریم با 2 سال ساخت میاد متای بالاتر از این میگیره .
خب این باعث میشه سازنده ها دست به ریسک نزنن و با یه مشت ریمیک و ریمستر سر و ته قضیه را دربیارن یا اگه بازی جدیدی هم میسازن سعی کنن یه چیز محدود و جمع و جور باشه.
اتفاقی که الان واقعا داریم می بینیم و پروزه های سنگین مثل بازی های راک استار هر روز کمتر و کمتر میشن :-s

یه مساله ای که فکرمو مشغول کرده این چند وقته اینکه امتیاز هایی که امثال این بازی های بزرگ میگیرن امیدوارم سازنده های این جور بازی های بلاک باستری را دلسرد و نا امید نکنه .
این بازی یادمه تو شوکیس معرفی ps5 اعلام شد و قطعا 2 3 سالی قبل از اونم توی مسیر ساخت بوده و با 6 7 سال پروسه تولید یکسری سایت عنتر میان خیلی راحت بابت مسایل حاشیه ای امتیاز ازش کم میکنن.از اون طرف ما مثلا یه بازی مثل ریمیک دد اسپیس را داریم با 2 سال ساخت میاد متای بالاتر از این میگیره .
خب این باعث میشه سازنده ها دست به ریسک نزنن و با یه مشت ریمیک و ریمستر سر و ته قضیه را دربیارن یا اگه بازی جدیدی هم میسازن سعی کنن یه چیز محدود و جمع و جور باشه.
اتفاقی که الان واقعا داریم می بینیم و پروزه های سنگین مثل بازی های راک استار هر روز کمتر و کمتر میشن :-s
۲۰۲۳۰۶۲۷_۰۰۳۷۵۳.jpg
یوزر اسکور بازی رو حداقل بالا برگردوندن ملت خوشحال شدم

این بازی از سال 2015 در حال توسعه بوده و این یعنی 8 سال در حال توسعه بوده

View attachment 298971
یوزر اسکور بازی رو حداقل بالا برگردوندن ملت خوشحال شدم

این بازی از سال 2015 در حال توسعه بوده و این یعنی 8 سال در حال توسعه بوده
گور بابای نمرات چیزی که از اول میخواستم رک بگم
کلا تو بازیهای شرقی واقعا نمرات تا الان برام اهمیت نداشته البته این از لحاظ نمرات موفقم شد
وگرنه همون امثال پارازیت ایو کجا متای بالا گرفتن اولی ۷۱ و دومی ۷۸ به شدت بلاک باستر و بدیع هم بودن زمان خودشون
کاراکتر آیا با همین دو شماره از تاثیرگذارترین شخصیتهای مونث شد

داستان FF XVI درام درمورد خیانت و انتقام و اینجور چیزها هست و تراژدی و غم، چیزی که خیلیا بشدت طالبشن و این روزا با بازیهای صد من یک غاز گوهری نایاب شده

اصولا بازی های شرقی نمیشه براساس متا قضاوت کرد، کلا یا عاشقشون میشی در حدی که واست 11 از 10 یا متنفر میشی من تا حالا فن وسط باز! :D شرقی پسند ندیدم
خودمم هیچوقت FF دوست نداشتم ولی این یکی داره واسم به یکی از بهترین تجریه های 2/3 سال اخیر تبدیل میشه
متا هم با نمره 2/3 تا سایت جا به جا نمیشه بدتر خودشونو بدنام می کنن، یوزر اسکور هم که همیشه همین بساطش بوده و اصلا نباید در نظر گرفت، طرف بازی ریلیز نشده بود می اومد 0 میداد چون عنوان رقیب بوده :D
در مورد پروژه های سنگین هم به نظرم کم شدنشون بیشتر به بزرگتر شدنشون مربوطه، بازی هایی که بنچمارک شدن مثل همین gta یا tlou و rdr و... اینا در واقع با نسخه قبلی خودشون رقابت می کنن نه با بازی های دیگه برای همین مجبورن اون استاندارد و رکوردی که خودشون برای صنعت گذاشتن رو بشکنن :D

آخرین ویرایش:
The Jimquisition 75
Final Fantasy XVI is all over the place. It’s a game of incredible highs and distasteful lows, boasting such a narrative trainwreck of disarranged ideas it’s borderline incompatible with itself. Endeavoring to tackle themes of fascism and slavery would be laudable if the result wasn’t inelegant at best and offensive at worst. The frustrating, exhausting nature of XVI’s miserable narrative is countered by notably enjoyable combat, impressive setpieces, and truly stunning boss encounters. When it’s not boring, it’s exhilarating. When it’s not exhilarating, it’s insulting. When it’s not insulting, it’s delightful...I love Final Fantasy XVI when it’s Game of Thrones with Kaiju. Every attempt to be more than that makes me like it far, far less.

جیمی از همه بازی های ژاپنی متنفره :D
متای بازی اومد رو 87

دوست دارم ببینم ایشون از چه بازی راضی هست. توی این نقدش که فقط به المان های داستانی گیر داده ظاهراً
رفیق ایشون به بازی های زیادی امتیاز ۹ و بالاتر داده است.اتفاقا هیتر بازی های ژاپنی هم نیست،مثلا به Bloodborne و Nioh امتیاز کامل داده است.ولی خب بعضی وقت ها به بازی های معروف امتیاز پایینی می دهد ولی کار همیشگی اش نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or