امتیازات Fighter Within

hosseincode

کاربر سایت
این بازی یکی دیگر از لانچ تایتل های اختصاصی مایکروسافت برای Xbox One است که توسط AMA, Ltd ساخته شده و Ubisoft هم آن را منتشر کرده است.

Canadian Online Gamers - 20 out of 100
GamesRadar - 2 out of 5
Game Revolution - 1 out of 5
Hard Core Gamer - 1.5 out of 5

IGN - 2.7 out of 10

82958900109986573422.png

In short, it's everything Microsoft promised Kinect 2.0 wouldn't be

آخرین ویرایش:
خوده من اولین تریلرایی که دیدم خیلی خوشم اومد تا وقتی که اولین گیمپلی رو دیدم که دو نفر داشتن بازی میکردن فوق العاده انیمیشن مذخرفی داشت

پ.ن: البته تا جایی که یادمه کسی اونقدر به این بازی امید نداشت اما نا امید هم نبود و بعضا تعریف هم میکردن، حالا چی شده اینجا همه میگن کسی انتظاری نداشت و این حرفا ؟!

فعلا که 3 تا 10 گرفته:d کلا جدیدا امتیازات بس جالبی دیده میشه از سوی این سایتها ! یکی 2 میده یکی 10 جلل خالق:d

اون یوزر اسکوره نه نمره سایتا ...

خوده من اولین تریلرایی که دیدم خیلی خوشم اومد تا وقتی که اولین گیمپلی رو دیدم که دو نفر داشتن بازی میکردن فوق العاده انیمیشن مذخرفی داشت

پ.ن: البته تا جایی که یادمه کسی اونقدر به این بازی امید نداشت اما نا امید هم نبود و بعضا تعریف هم میکردن، حالا چی شده اینجا همه میگن کسی انتظاری نداشت و این حرفا ؟!

اون یوزر اسکوره نه نمره سایتا ...
تعریفو من میکردم :دی
بازیه خوبیه بزنی دهن یکی دیگه رو سرویس کنی,حال میده :دی ولی گویا دهن خودت سرویس میشه :دی

بازی کاملا کینکتیـــه و سازندش ubisoftــه ، کسی هم انتظاری از یه بازی کینکتی نداره ! نمی دونم این ترول کردن داره ؟ دیگه این حرکت از ترول کردن گذشته، رسماً میره تو فاز عقده گشایی و ...
مایکروسافت میخاد 70-80 میلیون Xbox One بفروشه یا بیشتر. یعنی 70-80 میلیون کینکت هم میفروشه! چطور نباید انتظار داشت؟!!

مایکروسافت میخاد 70-80 میلیون Xbox One بفروشه یا بیشتر. یعنی 70-80 میلیون کینکت هم میفروشه! چطور نباید انتظار داشت؟!!
دوست عزیز قشر عظیمی از طرفداران کینکت ، کاژوال گیمرــن ؛ این به این معنیه که این دسته از گیمرها داستان، صداگذاری ، گرافیک براشون از اهمیتی بالایی برخوردار نیست، در واقع جنبه ی fun بودن بازی براشون اساسی ترین نکته ــست. این بازی که اصلا قابل دفاع نیست یه بول شیت محضه، ولی بازی های انحصاری که توسط FPــها ساخته میشن مثل کینکت اسپورت و dance central می تونه ارزش کینکت رو حداقل بین طرفداراش بالا ببره.

دوستان مایکرو هیتر...قبل از ترول مایکروسافت(که واجبه)اوّل از خجالت باعث و بانی این عنوان،Ubisoft،در بیایید که واقعاً شروعش تو نسل هشتم مو به تن آدم سیخ می کنه

مشکل از یوبیسافت نیست، از کینکت نباید بیشتر از این انتظار داشت. این بازی های باید یه چیز آبگوشتی باشن که بشه با چهارتا ادا درآوردن جلوی دوربین سر و تهش هم بیاد. انتظار نداشته باشید همچین بازی بیاد 8 و 9 ردیف کنه!

کلا همه بازی های کینکت تو همین رینج ها هستن. دیگه رایز با ان همه بند و بسات چی بود که ایشون بخواد چی بشه!! یکی باید خیلی استاد باشه واسه کینکت بازی بسازه که خوب در بیاد!

مشکل از یوبیسافت نیست، از کینکت نباید بیشتر از این انتظار داشت. این بازی های باید یه چیز آبگوشتی باشن که بشه با چهارتا ادا درآوردن جلوی دوربین سر و تهش هم بیاد. انتظار نداشته باشید همچین بازی بیاد 8 و 9 ردیف کنه!

کلا همه بازی های کینکت تو همین رینج ها هستن. دیگه رایز با ان همه بند و بسات چی بود که ایشون بخواد چی بشه!! یکی باید خیلی استاد باشه واسه کینکت بازی بسازه که خوب در بیاد!
gunstringer خیلی خوب بود ... بعد از Kinect Sport 1 به نظرم این یکی بود ...

gunstringer خیلی خوب بود ... بعد از Kinect Sport 1 به نظرم این یکی بود ...

کینکت بازی خوب خیلی داره اما منظور من این بود که دوستان باید انتظاراتشون رو بیارن پایین. اصولا فلسفه اصلی کینکت بازار کژوال هاست. بازی های کژوال هم اصولا ایده محور نیستن، یعنی از هم تقلید میکنن، همدیگه رو کپی میکنن و کلا یه فضای دیگه ای دارن. تو این بازی ها نباید دنبال خلاقیت و حرف جدید و این بحث ها بود!

الان FW برای من و شما نوعی که هاردکور هستیم ساخته نشده. ما بازی کنیمش تنها یه بازی پر از ایراد میبینیم که اصلا نمیشه ازش لذت برد. این بازی برای بچه ها 6 7 ساله ساخته شده که نه میدونن گیم پلی یعنی چی، نه گرافیک یعنی چی و نه... اینها همینکه بیان چهارتا مشت و لقد بزنن و اوتار تو بازی هم همینکارو بکنه براشون نهایت لذت محسوب میشه! در نتیجه من مخالفم که بیاییم بگیم Ubisoft آشغال ساخته! یا بلد نبود بهترش رو بسازه! فلسفه این بازی ها چیز دیگس! اصلا با این هدف که 9 10 بگیرن ساخته نشده! البته من نمیگم کیفیت اجرا خیلی بالا هست، روی این مورد بحثی ندارم (خصوصا اینکه بازی هم نکردم) اما به صورت کلی منظورم این هست که این بازی ها برای یه طیف دیگه ساخته میشه. ما نمیتونیم از این بازی ها لذت ببریم اما انها عاشقش میشن.

کلا امید بازی عالی داشتن از کینکت خطاست ! این نسل من خودم رفتم تو بی پولی 200 دادم ( اون موقع 200 تومن خیلی بود :d ) خریدم یعنی این دستگاه جز رقص و جنگولک بازی دو تا عنوان هاردکور به ما نداد ! هی گفتیم تازه اولشه سازنده ها کلیدش رو کشف نکردن صبر میکنیم ! انقدر صبر کردیم نسل تموم شد کلا ! حالا برا نسل بعدم الکی خودتون رو مث ما گول نزنید ! تا دنیا دنیاست بازی عالی برا این حسگر نمیاد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or