بالاخره این بازی هم نخستین نمره ی خودش رو دریافت کرد
GamesMaster به بازی از 100% امتیاز 94% که یک نمره ی عالی به شمار میاد رو داده...و FIFA 11 رو بهترین بازی فوتبالی که تا کنون ساخته شده توصیف کرده است
آخرین ویرایش:
نه هنوز معلوم نیست ولی تو سایت متا زده که منتظر 4 نقد هستن که یعنی تا چند ساعت دیگه برای PC هم میاد. البته سازندگان واقعا به این قولشون عمل کردن و از روی دموی نسخه PC معلوم بود چون این طور که میگفتن بازی از لحاظ بصری در حد FIFA 10 بود که این یعنی عالی برای دارنگان pcمشخص نیست نقدهای نسخه PC چه زمانی منتشر میشه، تا ببینم که سازنده ها مدام می گفتن نسخه PC هم مثل کنسولیها NextGen هست، آیا واقعا به وعده هاشون عمل کردن؟
اولا این جا جاش نیست که دنبال فرق نسخه کنسولی با PC باشه. دوما هم تو پست بالا یک توضیح مختصری دادم. برای سوالات بیشتر می تونی به تاپیک بخش PC مراجعه کنی این جا محل بحث در مورد امتیازها و تاریخ اومدن اون و گذاشتن گوشه ای از نقدهای سایت های مهم هست.یکی بیاد بگه بالاخره نسخه pcبا کنسولش فرق داره یا نه ( غیر از دروازیان شدن) اگر هم داره تو چیه؟
والا دیدم خود شما راجبش اول صحبت کردید! بعد من سوال پرسیدم.اولا این جا جاش نیست که دنبال فرق نسخه کنسولی با PC باشه. دوما هم تو پست بالا یک توضیح مختصری دادم. برای سوالات بیشتر می تونی به تاپیک بخش PC مراجعه کنی این جا محل بحث در مورد امتیازها و تاریخ اومدن اون و گذاشتن گوشه ای از نقدهای سایت های مهم هست.
اگه دقت کنی کل پست من در مورد اون محتوا نبودش. در مورد نقدهایی که قراره بیاد هم صحبت کردم. در کل اینجا صحبت نکنی بهتره چون هم دیرتر جواب میگیری و هم ربطی به تاپیک نداره. مرسی که رعایت می کنیوالا دیدم خود شما راجبش اول صحبت کردید! بعد من سوال پرسیدم.
عزیز اولا (حداقلش) من نمیبینم پستی از شما تو این تاپیک حذف شده باشه. فقط تو صفحه اول این تاپیک پست 3 نفر پاک شده بود که اونم شما نبودید.به به ... چه امتیازاتی(مثله اینکه این دفعه ترکونده
کی پست های منو تو این تاپیک حذف میکنه...اگه مردی جوا بده
عزیز اولا (حداقلش) من نمیبینم پستی از شما تو این تاپیک حذف شده باشه. فقط تو صفحه اول این تاپیک پست 3 نفر پاک شده بود که اونم شما نبودید.
در ضمن دلیلی نداره که هر وقت پستی پاک میشه به شما اعلام بشه. بر فرض اینکه حالا من پاک کردم پست ها رو، مشکلی دارید با مدیران در میون بذارید. مطمئن باشید که مدیران و ادمین ها و ناظمین سنشون اینقدر بالا هست که مرد باشن.