امتیازات FIFA 11

Apóllōn

کاربر سایت
fifa11_faces_final.gif

بالاخره این بازی هم نخستین نمره ی خودش رو دریافت کرد
GamesMaster به بازی از 100% امتیاز 94% که یک نمره ی عالی به شمار میاد رو داده...و FIFA 11 رو بهترین بازی فوتبالی که تا کنون ساخته شده توصیف کرده است

آخرین ویرایش:
مشخص نیست نقدهای نسخه PC چه زمانی منتشر میشه، تا ببینم که سازنده ها مدام می گفتن نسخه PC هم مثل کنسولیها NextGen هست، آیا واقعا به وعده هاشون عمل کردن؟
نه هنوز معلوم نیست ولی تو سایت متا زده که منتظر 4 نقد هستن که یعنی تا چند ساعت دیگه برای PC هم میاد. البته سازندگان واقعا به این قولشون عمل کردن و از روی دموی نسخه PC معلوم بود چون این طور که میگفتن بازی از لحاظ بصری در حد FIFA 10 بود که این یعنی عالی برای دارنگان pc

• Like
Reactions: mehdi keshvari
یکی بیاد بگه بالاخره نسخه pcبا کنسولش فرق داره یا نه ( غیر از دروازیان شدن) اگر هم داره تو چیه؟ بعد یعنی چی در pc در حد fifa 10 هست ؟!! یعنی نسخه کنسولی 11 لحاظ بصری با pc متفاوت هست

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Fëanor
یکی بیاد بگه بالاخره نسخه pcبا کنسولش فرق داره یا نه ( غیر از دروازیان شدن) اگر هم داره تو چیه؟
اولا این جا جاش نیست که دنبال فرق نسخه کنسولی با PC باشه. دوما هم تو پست بالا یک توضیح مختصری دادم. برای سوالات بیشتر می تونی به تاپیک بخش PC مراجعه کنی این جا محل بحث در مورد امتیازها و تاریخ اومدن اون و گذاشتن گوشه ای از نقدهای سایت های مهم هست.

اولا این جا جاش نیست که دنبال فرق نسخه کنسولی با PC باشه. دوما هم تو پست بالا یک توضیح مختصری دادم. برای سوالات بیشتر می تونی به تاپیک بخش PC مراجعه کنی این جا محل بحث در مورد امتیازها و تاریخ اومدن اون و گذاشتن گوشه ای از نقدهای سایت های مهم هست.
والا دیدم خود شما راجبش اول صحبت کردید! بعد من سوال پرسیدم.

• Like
Reactions: Thomas_Anders
والا دیدم خود شما راجبش اول صحبت کردید! بعد من سوال پرسیدم.
اگه دقت کنی کل پست من در مورد اون محتوا نبودش. در مورد نقدهایی که قراره بیاد هم صحبت کردم. در کل اینجا صحبت نکنی بهتره چون هم دیرتر جواب میگیری و هم ربطی به تاپیک نداره. مرسی که رعایت می کنی;)

به نظر نمیاد نمرات امسال فیفا تغییر انچنان متفاوتی با کنسول ها داشته باشه ولی کاش رو همه یکسان درست میکردن . به هر حال کارشو فیفا از PC آغاز کرد .
در چن سال گذشته که نسخه PC فیفا نا امید کننده ظاهر شده بود . بسیاری از سایتها حتی به خودشون زحمت نمره دادن به این بازی رو هم نمی دادند
ولی فکر میکنم امسال جور دیگه ای باشه که حداقل کمی به این نسخه اهمیت قائل شده باشن . من که برای این نسخه خیلی امید دارم
به ویژه بخش مورد علاقه ام که همون بخش انلاینش هست که به احتما زیاد مثل FIFA 10 زود روشش یافت میشه و لذت زیادی داره .

“At its best FIFA 11 is enormous fun and brilliantly engineered, but in its battle to be more varied and realistic it has lost some of its momentum, and off the pitch returns are starting to diminish too. Looking ahead, it will be very interesting to see whether the wholesale changes Konami has made for this year’s Pro Evolution Soccer bed down quickly enough to close what seemed like a huge gap just 12 months ago – because, against all odds, this one now looks like it could go to extra time.”

قابل توجه دوستان که تو تاپیک های حریف نوستراداموس بازی در میارن !

• Like
Reactions: SaDrA-HhH
به به ... چه امتیازاتی(مثله اینکه این دفعه ترکونده

کی پست های منو تو این تاپیک حذف میکنه...اگه مردی جوا بده
عزیز اولا (حداقلش) من نمیبینم پستی از شما تو این تاپیک حذف شده باشه. فقط تو صفحه اول این تاپیک پست 3 نفر پاک شده بود که اونم شما نبودید.

در ضمن دلیلی نداره که هر وقت پستی پاک میشه به شما اعلام بشه. بر فرض اینکه حالا من پاک کردم پست ها رو، مشکلی دارید با مدیران در میون بذارید. مطمئن باشید که مدیران و ادمین ها و ناظمین سنشون اینقدر بالا هست که مرد باشن.

واقعا این امتیازات حق fifa هست . تو این نسخه فوق العاده شده . فقط اون euro gamer معلوم نیست چرا 8 داده !! شاید بخاطر انلاینش باشه که هنوزم وسط بازی بعد از گل خوردن ملت میپرن بیرون !!

عزیز اولا (حداقلش) من نمیبینم پستی از شما تو این تاپیک حذف شده باشه. فقط تو صفحه اول این تاپیک پست 3 نفر پاک شده بود که اونم شما نبودید.

در ضمن دلیلی نداره که هر وقت پستی پاک میشه به شما اعلام بشه. بر فرض اینکه حالا من پاک کردم پست ها رو، مشکلی دارید با مدیران در میون بذارید. مطمئن باشید که مدیران و ادمین ها و ناظمین سنشون اینقدر بالا هست که مرد باشن.

من هیچ غرضی نداشتم و شما باعث شدید من 3 امتیاز منفی بگیرم...ولی من مطمینم پست من پاک شده...اگه حرف ناراحت کننده ای زدم عذر میخام

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or