امتیازات FIFA 11

Apóllōn

کاربر سایت
fifa11_faces_final.gif

بالاخره این بازی هم نخستین نمره ی خودش رو دریافت کرد
GamesMaster به بازی از 100% امتیاز 94% که یک نمره ی عالی به شمار میاد رو داده...و FIFA 11 رو بهترین بازی فوتبالی که تا کنون ساخته شده توصیف کرده است

آخرین ویرایش:
94% واقعا برای فوتبال بالاست :d
این فیفا چه کرده که که این نمره رو گرفته فوق العادس:x
اگه اینجوری پیش برن فکر کنم تا چند سال دیگه بین فوتبال واقعی و فیفا اختلافی نباشه
خدا کنه نمرات حالا تو این رنج بمونه که یکم سخته

سلام
بله مثل این که این بازی بهترین فیفای ممکن و البته بهترین بازی هست.
راستی مجله ی اختصاصی پلی استیشن هم به بازی 10 از 10 داده:-o
cant wait

زیاد هم تعجب نداشت/:)

وقتی فیفا 10 پارسال بهترین بازی شبیه ساز-ورزشی شد ، تعجبی نداشت که این امتیاز رو بگیره

امید وارم کار امسالشون هم مثل پارسال باشه:)

امیدوارم نریزید رو سرم :d
چقدر بیخود بود :|
فیفا 10 هزار بار بهتر از اینه :d
اولا جاش اینجا نیست و هیچ ربطی به تاپیک امتیازات نداره.

دلیل اینکه خوشت نیومد از بازی این هست که بازی به خاطر اینکه به واقعیت نزدیک تر شده و اون سرعت بالای FIFA 10 نداره و مهمتر از همه پاسکاری های مورد دار رو نداره گل زدن واقعی تر و با برنامه تر شده.

پ.ن: اینو صرفا برای جوابت گفتم و بحث های بعدی رو تو تاپیک های بازی انجام بدید. ممنون

امیدوارم نریزید رو سرم :d
چقدر بیخود بود :|
فیفا 10 هزار بار بهتر از اینه :d

شاید برای شما سخت تر شده که بیخود بوده.
اتفاقا الان شده فوتبال واقعی...مخصوصا این که آدم کچل میشه تا بتونه به دروازه حریف حمله کنه.

• Like
Reactions: Fëanor
من که تازه دمو بازی روی PCتازه انجام دادم الان دیدم واقعا نمراتش بالا حق این بازی هستش!
بازم دمشون گرم نسخه پی سی بازی یک حالی دادند! :d

اتفاقا من هم اول کار پذیرش این نوع پاس کاری سخت بود برام چون به 10 عادت کرده بودم اما الان که بیشتر بازی کردم دارم عادت می کنم.تازه لذتشم بیشتره باید بیشتر زور بزنی! حتی شوت زدن هم با 10 به نظرم فرق کرده و سخت تر و واقعی تر شده در نتیجه با لذت بیشتر! :d
----
سرعت 10 یک جورایی رویایی بود رفتن از وسط زمین تا محوطه جریمه مثل اب خوردن بود یعنی یک جورایی احتیاج به دریپ هم نبود با سرعت زیاد می شد مدافع ها رو جا گذاشت!!!!!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or