33 از 40 بد نیست.گویا بازی نابوده :d

تمامی نسخه های که برای پلتفرم های Nintendo منتشر شده و تمام عناوین آینده سری متعلق به هر دو Nintendo و Tecmo Koei هست.تو را خدا این سیاست مسخره را تموم کنید و بازی را برای کنسول های ماکرو یا سونی یا حتی پی سی منتشر کنید تا ما هم بتونیم بازی کنیم![]()

گویا بازی نابوده :d
من با قبلا کار ندارم اما این عناوینی که این اواخر از Famitsu اومدن 38-39 گرفتن همه از متا های زیر 80 سر در آوردن ، این که جای خود داره
به هر حال فامیتسو کلا دست بالا امتیاز می ده چند وقتیه
بالاخره ما نفهمیدیم فامیتسو نمر بالا بده نمرات بعدی بد میشن یا نمره ی پایین بده
خدا منو شفا بده من که سر از منطق این تاپیک های امتیاز در نمیارم
تاریخه انتشار بازی کی هست؟
27 سپتامبر برای ژاپن و برای مناطق دیگه هم فعلا تاریخ انتشاری معین نکردن اما با توجه به این که ساخت بازی تموم شده و فقط کارهای نسخه ی انگلیسی مثل صداگذاری مونده,شاید در بهترین حالت اخر 2014 منتشر بشه.تاریکه انتشار بازی کی هست؟
شفا نیاز نداری ، 2 مهر اه دیر نشده هنوز ، برو اسمت رو توی یه مدرسه بنویس خوندن یاد بگیر
کسی که واقعا یه بازی رو بخواد بازی کنه، میره و کنسولی که اون بازی روش اجرا میشه رو میخره.تو را خدا این سیاست مسخره را تموم کنید و بازی را برای کنسول های ماکرو یا سونی یا حتی پی سی منتشر کنید تا ما هم بتونیم بازی کنیم![]()
حرفت درسته اما مسئله اینه که من فقط همین یه بازی را دوست دارم بازی کنم و با بقیه بازی های نینتندو میونه خوبی ندارم:dکسی که واقعا یه بازی رو بخواد بازی کنه، میره و کنسولی که اون بازی روش اجرا میشه رو میخره.
بازی انحصاری یعنی همین.