Spider-Mαn کاربر سایت Sep 24, 2014 #1 درود سازنده: Tecmo Koei ناشر: Nintendo پلتفرم: Wii U Famitsu 7/8/9/9 [33/40] Reactions: ( Layken )
( Layken ) عضو تحریریه Nov 9, 2021 #31 bazicenter:5/10 بررسی بازی Fatal Frame: Maiden of Black Water - بازی سنتر Spoiler یه روز یه بازی بزرگ میدن بهم و به اونم یه 5 میدم و همتون رو زخمی می کنم. Reactions: kamyy, s.snake2, AMIN-1399F و 6 کاربر دیگر
bazicenter:5/10 بررسی بازی Fatal Frame: Maiden of Black Water - بازی سنتر Spoiler یه روز یه بازی بزرگ میدن بهم و به اونم یه 5 میدم و همتون رو زخمی می کنم.
.Amirone ソニー株式会社 کاربر فعال Nov 9, 2021 #32 نوشته شده توسط ( Layken ): bazicenter:5/10 بررسی بازی Fatal Frame: Maiden of Black Water - بازی سنتر Spoiler یه روز یه بازی بزرگ میدن بهم و به اونم یه 5 میدم و همتون رو زخمی می کنم. بیشتر... Spoiler واقعا هم انتظار نداشتم این نمره خوب رو بهش بدی Reactions: kamyy and ( Layken )
نوشته شده توسط ( Layken ): bazicenter:5/10 بررسی بازی Fatal Frame: Maiden of Black Water - بازی سنتر Spoiler یه روز یه بازی بزرگ میدن بهم و به اونم یه 5 میدم و همتون رو زخمی می کنم. بیشتر... Spoiler واقعا هم انتظار نداشتم این نمره خوب رو بهش بدی