امتیازات Far Cry 4

FLAWL3SS

کاربر سایت

Far Cry 4

63953966891726377484.jpg

Metacritic - PS4/X1/PC

=-=-=-=-=-=-=

Guardian - 10/10
GamesBeat - 9.4/10
Vandal - 9.2/10
Laps4 - 9.2/10
SoftPedia - 9/10
Metro - 9/10
Push Square - 9/10
Gamer.nl - 9/10
CVG - 9/10
GodIsaGeek - 9/10
Joystiq - 9/10
Destructoid - 9/10
Eurogamer Spain - 9/10
3DJuegos - 9/10
Meristation - 9/10
PowerUnlimited - 8.9/10
GameInformer - 8.8/10
Insidegamer - 8.8/10
IGN Italia - 8.8/10
CheatCodeCentral - 8.6/10
IGN - 8.5/10
MultiPlayer.it - 8.5/10
LazyGamer - 8.5/10
JeuxActu - 8.5/10
GamesRadar - 8/10
َAusGamers - 8/10
GiantBobm - 8/10
VideoGamer - 8/10
Eurogamer - 8/10
Eurogamer Italy - 8/10
Eurogamer Portugal - 8/10
XGN - 8/10
PostArcade - 7.5/10
GameBlog.fr - 7/10
GameSpot - 7/10

آخرین ویرایش:
نه دیگه یکم منصف باش :d متا بازی فکر کنم 93 شد که بخاطر داستان بود که شد 93 :D وگرنه میشد 100 :D در کل یکم گنگ بود و یه سری ایراد جزئی .
88 :d
این هم تو این دوره زمونه همون حدود شد که یعنی خیلی هم عالی ، از اون کارگردان حمالش هم خیلی بعید بود :d

واسه من یه سوال بزرگ و اساسیه!! هر جا میرم، میگن بازی های سالانه یوبی سافت!!
از هر کی هم پرسیدم، به غیر از اساسین کدوم بازی یوبی سافت سالانه است، هیچ جوابی نگرفتم!!

چرا صورت مسءله پاک میکنی؟ :d
اگه مشکل شما اون (ها) هست میتونم به سری just dance هم اشاره کنم. FC3 هم که پارسال منتشر شد و FC4 هم امسال و با این نمرات بعید نیست بره جزء بازی های (تاکید میکنم بازی های) سالانه.
البته یوبی سافت تقصیرهم نداره. اگه منم بازی ساز بودم و یه بازی تکراری و پرباک رو منتشر میکردم و ملت هم همه استقبال میکردن و چه چه و به به میکردن میگفتم سود و عشق است بی خیال کیفیت فوقش یه بازی ناقص میدم بیرون و بعدش با دوتا پچ کاملش میکنم!
امیدوارم فهوا کلام رو متوجه شده باشی:d چون حیفه farcry هم یه بازی پرباگ بشه که فقط برای سود ساخته بشه.

چرا صورت مسءله پاک میکنی؟ :d
اگه مشکل شما اون (ها) هست میتونم به سری just dance هم اشاره کنم. FC3 هم که پارسال منتشر شد و FC4 هم امسال و با این نمرات بعید نیست بره جزء بازی های (تاکید میکنم بازی های) سالانه.
البته یوبی سافت تقصیرهم نداره. اگه منم بازی ساز بودم و یه بازی تکراری و پرباک رو منتشر میکردم و ملت هم همه استقبال میکردن و چه چه و به به میکردن میگفتم سود و عشق است بی خیال کیفیت فوقش یه بازی ناقص میدم بیرون و بعدش با دوتا پچ کاملش میکنم!
امیدوارم فهوا کلام رو متوجه شده باشی:d چون حیفه farcry هم یه بازی پرباگ بشه که فقط برای سود ساخته بشه.

Far Cry 3 نوامبر 2012 منتشر شد

خب این پست دو کیلومتری چه ربطی به پست من داشت!!؟:-/

- - -ویرایش - - -

شما هر پستی دیدی باید نقل قول کنی؟:-/
حاجی بی خیال من یکی شو!! من اعصابم فولادی نیست و روحیه ام لطیفه!:)
حال و حوصله کل کل باهاتو ندارم!
خواهشا بی خیال پست های من شو!:)
شما هم انگار كلا با سيستم فروم آشنايي نداري، داداش اينجا پست مي دي هر كس دوست داره مي تونه نقل قول كنه خوشت نمياد پست نده.

FC3 مشکل داستان داشت؟FC3 یه عنوان واقعا کامل بود.تو رو خدا انقدر پست بی محتوا نده.چه اعتماد به نفسی هم داری که با اطلاعات کمت میای مدام نظر میدی.

نمي دونستم داستان بازي ربط به اطلاعات داره، شما چقدر تحقيق كردي فهميدي داستانش خوب بود؟

- - -ویرایش - - -

نه دیگه یکم منصف باش :d متا بازی فکر کنم 93 شد که بخاطر داستان بود که شد 93 :D وگرنه میشد 100 :D در کل یکم گنگ بود و یه سری ایراد جزئی .

- - -ویرایش - - -

دیگه کم کم همه دارن بروز میشن و اهمیتی به نسل قبل نمیدن . نمیشه که تا 10 سال دیگه هی به پلی 3 و وی و اکس باکس 360 اهمیت بدیم که :D همین الانش بهترین بازیا رو این کنسول ها از دست دادن و خرید یک کنسول نسل بعدی ضروری هست ! :D

بابا بهترين و جالبترين شخصيت بازي رو زدن وسط بازي با يه cutscene عجيب غريب كشتن، مردونه اصل بازي vaas بود...من كه بعد از مردن اون خيلي حال نكردم بازي رو ادامه بدم.

اینو ببینید فرقشو با عنوان های دیگه یوبی سافت بسنجید واقعآ FarCry با عناوین دیگه یوبی فرق داره
یه بازی AAA نشونم بده که بولشات هاش هیچ فرقی با گیم پلی نداشته باشه، تو امضام به مدت 1 ماه مینویسم: "یوبیسافت خر است":)

خوب به سلامتی بازی عالی از آب درومده. یونیتی بهم ثابت کرد وقتی پای یوبی در میون هست از عجله در خرید بازی باید خودداری کرد :دی ولی فارکرای حسابش جداست. یه بار دیگه نشون داد بهترین تیم سازنده رو تو یوبی داره. از نظر من از شماره 3 به بعد در مسیر بهترین آیپی یوبی هم قدمای بزرگی ورداشته. در کل خوشحالیم :دی بازی هم پسفردا میرسه ببینیم چیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or