امتیازات Far Cry 4

FLAWL3SS

کاربر سایت

Far Cry 4

63953966891726377484.jpg

Metacritic - PS4/X1/PC

=-=-=-=-=-=-=

Guardian - 10/10
GamesBeat - 9.4/10
Vandal - 9.2/10
Laps4 - 9.2/10
SoftPedia - 9/10
Metro - 9/10
Push Square - 9/10
Gamer.nl - 9/10
CVG - 9/10
GodIsaGeek - 9/10
Joystiq - 9/10
Destructoid - 9/10
Eurogamer Spain - 9/10
3DJuegos - 9/10
Meristation - 9/10
PowerUnlimited - 8.9/10
GameInformer - 8.8/10
Insidegamer - 8.8/10
IGN Italia - 8.8/10
CheatCodeCentral - 8.6/10
IGN - 8.5/10
MultiPlayer.it - 8.5/10
LazyGamer - 8.5/10
JeuxActu - 8.5/10
GamesRadar - 8/10
َAusGamers - 8/10
GiantBobm - 8/10
VideoGamer - 8/10
Eurogamer - 8/10
Eurogamer Italy - 8/10
Eurogamer Portugal - 8/10
XGN - 8/10
PostArcade - 7.5/10
GameBlog.fr - 7/10
GameSpot - 7/10

آخرین ویرایش:
اینو ببینید فرقشو با عنوان های دیگه یوبی سافت بسنجید واقعآ FarCry با عناوین دیگه یوبی فرق داره
ای بابا :)
فقط منتظر بودم همین متای 80 بگیره تا هیت ورزیدنای شما شروع بشه :دی
Assassin***8217;s Creed: Unity ***8211; Bullshots VS. In-game graphics comparison
الان این چقدر فرق داره مگه؟ گند زدن تو فریمش اما داونگرید به هیچ وجه :دی
یک واچ داگز بود فقط!

Ubisoft for ever and ever :x :دی

این بازی هم جزء بازی های سالانه یوبی سافت نشه صلوات!!! به خاطر متای خوبی که میگیره حتما یوبی سافت این بازی رو هم تبدیل به dlc سالانه میکنه:|

این بازی هم جزء بازی های سالانه یوبی سافت نشه صلوات!!! به خاطر متای خوبی که میگیره حتما یوبی سافت این بازی رو هم تبدیل به dlc سالانه میکنه:|

واسه من یه سوال بزرگ و اساسیه!! هر جا میرم، میگن بازی های سالانه یوبی سافت!!
از هر کی هم پرسیدم، به غیر از اساسین کدوم بازی یوبی سافت سالانه است، هیچ جوابی نگرفتم!!

mmgn.com - 9/10
+ A great villain
+ A large world with plenty to do
+ Personable experience with great characters

- Slow first half
- Long treks

stuff.tv - 5/5

Bigger, better and more beautiful than ever, Far Cry 4 is a glorious timesink

+ Bewildering number of activities
+ Compelling characters and story

- Stealth sections undermine open approach

[FONT=bariol_regular]Kevin هم که در حال review هستش و تا اینجا که خوندم فعلا هم از بازی بد گفته هم خوب ولی اینطور که متوجه شدم، بیشتر به این قضیه که بازی خیلی شبیه به شماره 3 هستش و اون تغییرات و سورپرایزهای لازمه رو نداشته اشاره کرده . از story و دیالوگ ها هم انگار راضی نبوده. review کامل هم گفته دوشنبه تموم میشه.
[/FONT]

IGN هم در حال review هست و پاراگراف آخرش خلاصه نوشته : بازی دارای تنوع زیادی می باشد و گشت و گذار مثل همیشه حال میده ، side-quest های زیادی در بازی هست. سیستم اقتصادی شمارا وادار به انجام ماموریت های فرعی میکند....و خیلی از المان های farcry3 رو خواهید دید اما تغییر و پیشرفت .... وهمینطور داستان هم نا امیدکننده است و ...

آخرین ویرایش:
از هر کی هم پرسیدم، به غیر از اساسین کدوم بازی یوبی سافت سالانه است، هیچ جوابی نگرفتم!!

غیر CoD کدوم بازی اکتی سالانس؟ ولی خب اکتی به بازی سالانه دادن معروفه.

غیر CoD کدوم بازی اکتی سالانس؟ ولی خب اکتی به بازی سالانه دادن معروفه.

نگرفتی موضوع را!:دی
سوال من اون قسمت بولد شده است!! هم یوبی، هم اکتی بازی سالانه دارن ولی بازی های سالانه ندارن.
حالا اگه یه نفر هم میگه بازی های سالانه اکتیویژن، اون هم واسه من سواله!

نگرفتی موضوع را!:دی
سوال من اون قسمت بولد شده است!! هم یوبی، هم اکتی بازی سالانه دارن ولی بازی های سالانه ندارن.
حالا اگه یه نفر هم میگه بازی های سالانه اکتیویژن، اون هم واسه من سواله!
کسی با انتشار سالانه یک بازی یا بازی ها مشکلی نداره اصل موضوع چیز دیگه ای هست ،

وقتی یک کمپانی با بول شات و تریلر های فضایی بازیش رو هایپ میکنه و بازی که منتشر میکنه حتی مشخص هست

که زیر دست 1 نفر هم تست نشده ، دانگرید شده ، افت فریم داره و با عجله منتشر شده که فقط پول برگرده ، اونجاست که اعتراض بالا میره :)

در اصل فرقی از نظر بازی سازی بین انتشار سالانه یک بازی یا چند بازی نیست (چون معمولا استدیو ها جدا یا باهم دارن روی بازی کار میکنن)

لیست استدیو ها و بیزنس آفیس های یوبی سافت : https://www.ubisoftgroup.com/en-US/about_ubisoft/world_presence/world_presence.aspx

Ubisoft - Wikipedia, the free encyclopedia

مهم این هست که اون چند بازی یا یک بازی با چه کیفیتی دارن سالانه منتشر میشن ، آیا کیفیت قابل قبولی دارن و آیا زمان انتشار قابلیت بازی کردن دارن؟

خدارو شکر که Farcry 4 تا اینجای کار خوب بوده ، در مقابل هایپ unity واقعا هایپ این بازی به چشم هم نمیاد.

بيان بگن بازي سالانه درسته؟! از نظر جمله بندي درست در نمياد خوب. اشكالات عجيب غريب مي گيريد ها!

- - -ویرایش - - -

جای نگرانی نیست نمرهاش خوب میشه فقط فریم بازی ترس داره
و داستان بازي، متاسفانه نتونستن يكي از قسمت هاي مشكل دار شماره قبلي رو بهبود ببخشن.

كلا بازي هاي Ubisoft از نظر كلي خيلي دارن شبيه هم ميشن...انگار مواد اوليه رو مي دن به خورد يه كامپيوتر و اون يه بازي رو ميده بيرون.

کسی با انتشار سالانه یک بازی یا بازی ها مشکلی نداره اصل موضوع چیز دیگه ای هست ،

وقتی یک کمپانی با بول شات و تریلر های فضایی بازیش رو هایپ میکنه و بازی که منتشر میکنه حتی مشخص هست

که زیر دست 1 نفر هم تست نشده ، دانگرید شده ، افت فریم داره و با عجله منتشر شده که فقط پول برگرده ، اونجاست که اعتراض بالا میره :)

در اصل فرقی از نظر بازی سازی بین انتشار سالانه یک بازی یا چند بازی نیست (چون معمولا استدیو ها جدا یا باهم دارن روی بازی کار میکنن)

لیست استدیو ها و بیزنس آفیس های یوبی سافت : https://www.ubisoftgroup.com/en-US/about_ubisoft/world_presence/world_presence.aspx

Ubisoft - Wikipedia, the free encyclopedia

مهم این هست که اون چند بازی یا یک بازی با چه کیفیتی دارن سالانه منتشر میشن ، آیا کیفیت قابل قبولی دارن و آیا زمان انتشار قابلیت بازی کردن دارن؟

خدارو شکر که Farcry 4 تا اینجای کار خوب بوده ، در مقابل هایپ unity واقعا هایپ این بازی به چشم هم نمیاد.

خب این پست دو کیلومتری چه ربطی به پست من داشت!!؟:-/

- - -ویرایش - - -

بيان بگن بازي سالانه درسته؟! از نظر جمله بندي درست در نمياد خوب. اشكالات عجيب غريب مي گيريد ها!

شما هر پستی دیدی باید نقل قول کنی؟:-/
حاجی بی خیال من یکی شو!! من اعصابم فولادی نیست و روحیه ام لطیفه!:)
حال و حوصله کل کل باهاتو ندارم!
خواهشا بی خیال پست های من شو!:)

و داستان بازي، متاسفانه نتونستن يكي از قسمت هاي مشكل دار شماره قبلي رو بهبود ببخشن.
.
FC3 مشکل داستان داشت؟FC3 یه عنوان واقعا کامل بود.تو رو خدا انقدر پست بی محتوا نده.چه اعتماد به نفسی هم داری که با اطلاعات کمت میای مدام نظر میدی.

FC3 مشکل داستان داشت؟FC3 یه عنوان واقعا کامل بود.تو رو خدا انقدر پست بی محتوا نده.چه اعتماد به نفسی هم داری که با اطلاعات کمت میای مدام نظر میدی.
نه دیگه یکم منصف باش :d متا بازی فکر کنم 93 شد که بخاطر داستان بود که شد 93 :D وگرنه میشد 100 :D در کل یکم گنگ بود و یه سری ایراد جزئی .

- - -ویرایش - - -

دوستان یه سوال ! کلا نسل قبل این عنوان ها فراموش شدن؟؟؟ چون نه نقد میشن نه تاپیکی دارن دیگه
دیگه کم کم همه دارن بروز میشن و اهمیتی به نسل قبل نمیدن . نمیشه که تا 10 سال دیگه هی به پلی 3 و وی و اکس باکس 360 اهمیت بدیم که :D همین الانش بهترین بازیا رو این کنسول ها از دست دادن و خرید یک کنسول نسل بعدی ضروری هست ! :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or