امتیازات Fallout 76

MOH3N_Dark

کاربر سایت
fallout-76_QfeY9DY.png

Publisher: Bethesda Softworks
Developer: Bethesda Game Studios
Release Date: November 14, 2018
Platforms: PC, Xbox 1, PS4

1.jpg

SomosXbox: 8/10
Hooked Gamers: 7.6/10
Cheat Code Central: 7.4/10
Playstation Universe: 7/10
Trusted Reviews: 7/10
Xbox Achievements: 6.5/10
The Games Machine: 6.2/10
DarkStation: 6/10
Softpedia: 6/10
Gameblog: 6/10
EGM: 6/10
PC Gamer: 6/10
JeuxActu: 5.5/10
Atomix: 5.5/10
Xbox Tavern: 5.6/10
Attack of the Fanboy: 5/10
Forbes: 5/10
IGN: 5/10
Twinfinite: 5/10
RPG Site: 5/10
Gamers Heroes: 5/10
The Digital Fix: 5/10
GamesRadar+: 5/10
Gamingbolt: 4/10
Guardian:4/10
GameSpot: 4/10
Ragequit.gr: 3.8/10
Push Square: 3/10
CGMagazine: 3/10
TheSixthAxis: 3/10

آخرین ویرایش:
این نمره ها بیان همون عبارت "هر دم از این باغ بری می رسد" ـه :دی
از اون جا که امبارگوی بازی هم بعد عرضه اشه این که این قدر مستمر و منظم دارن میرینن به شاهکار بتسدا خیلی خوبه :دی

چطور چنین چیزی رو ریلیز کردن واقعا؟
فقط اگه سازنده و ناشر بازی ناشناس بودن میشد هضمش کرد!
نمیدونم این بود گفته بودن که برای سوییچ نمیاد یا بازی دیگه شون! اگه این بوده خدا رو شکر!

اینه که میگید بازی پر باگه بخاطر تیم افتضحاح QA بازی هست که تستر درست درمون ندارن و هردمبیل بدون اینکه زحمتی به تست بازی بدن سریع برای انتشار اقدام میکنند.
نه عزیز اشتباه نکن تیم دارن خوبش هم دارن منتهی برا بتزدا اصلا مهم نبوده که چقدر بازی باگ داره چون فک میکردن این تو بمیری از اون تو بمیریا هستش دوباره و ملت میخرن یـ عده ای هم فقط صداشون در میاد به قولی فقط یـ صدا وز وز بیشتر ندارن ناشر گوسفند نمیدونست اتفاقا این تو بمیری از اون تو بمیریا نیست چون خود بازی هسته اصلیش هم مشکل داره و باگای بیشتر نمود پیدا میکنن بماند که وضعیت باگای بازی دست کمی از فاجعه نداره !

• Like
Reactions: 19Rodar
GRYOnline.pl: 5.5/10
Fallout 76 is a broken, unfinished and "un-SPECIAL" game that consists of many cut-down elements. Despite that, it can be enjoyable for players who love to explore the post-apocalyptic world and invent their own, private role-playing story. F76 looks so constrained that it should have been released as a paid DLC to Fallout 4. Shame.

App Trigger: 5/10
After the first few hours of Fallout 76, you can expect a lot of the same mission types over and over again. Playing with friends is ideal, but it cannot overcome the constant repetition. Base-building and undiscovered locations serve to be the best portions of this radioactive mess.

Stevivor: 4/10
Bethesda has chosen to release a half-finished, buggy mess of a title in its current state. This isn’t early access, nor is it a beta — this is apparently a finished product that I have to assess. I have: it’s garbage. This poor release provides Bethesda the opportunity to take notice of two key takeaways: the Creation Engine needs to go, and single-player developers shouldn’t bite off more than they can chew when making a multiplayer game. And this comes from a guy who looked past Fallout 4‘s last-gen engine and subsequent failings to give it a 10/10. Free pass no more, Bethesda.

کمشه بیشتر از اینا حقشه ......

screencast-www.youtube.com-2018.11.21-22-42-05.webm_20181121_224328.720.jpg

این صحنه رو میبینی ؟ جدای اینکه بدن دشمن باگ شده هوش مصنوعیش هم ریپ زده خشکش زده جلومون همین صحنه بدون اینکه شما دوربین رو تکون بدی که بخواد چیزی لود بشه فرم بازی نوسان داره ! نه چیزی خفن تو این صحنه هست نه افکت خفنی بکار رفته فقط موتور شاهکار بازی یـ کار میکنه که افت فرم بگیری !
اینم شاهکار بعدش میکس DF :

97136

اینم تحلیلش

بعد پچ جدید بازی تغییر خاصی از نظر فرم دهی نکرده ! 47 گیگ بچ ! بازی سر جمع 150 گیگ تا الان محتوا واسه دانلودش اومده ولی حدس بزن چی شده ؟ حجم فعلی بازی 52 گیگ هست سه بار فقط سه بار باید بازی رو از نو دانلود کنی ! از هر طرف که نگاه میکنم از هر سمت که به قضیه فک میکنم به این نتیحه میرسم بتزدا بیشتر از اینا حقشه خیلی بیشتر از اینا !

Attachments

آخرین ویرایش:
این چیزی ک میگم به صورت کلی و متخص 76 نیست
اینایی که میان Day one پیچ میدن نمیتونن آیا بازی تاخیر بزنن ایرادهاشو درست برطرف کنند که یک هفته بعد از عرضه سه کیلو فقط پچ ندن و همون یک ماه اضافه تر کارکنن بازی یک ماه تاخیر بزنن تا واقعا ایراداتش رفع بشه نه اینکه یه چیز پراشکال بدن که هرثانیه یه آپدیت براش بدن

“No one on staff wants to play anymore of this videogame [Fallout 76]. I’m not going to subject myself to another 20-30 hours of this [expletive] mess to just put a number on it. My
number is ‘Don’t play this game’.” -Giantbomb confirming they will not be reviewing Fallout 76
جاینت بامب گفته بازی رو نقد نخواهد کرد چون هیچکس حاضر نیست بازی کنه تا نقدش رو بنویسه. اما پیشنهاد کرده که کسی هم بازیش نکنه.
ببین به چه روزی افتادیم دیگه. :دی
====
با این وضیعت انتظار من از استارفیلد بینهایت بالا رفت. واقعا باید یه چیزی تحویل بدن که این بازی انگار اصلا وجود نداشته.

“No one on staff wants to play anymore of this videogame [Fallout 76]. I’m not going to subject myself to another 20-30 hours of this [expletive] mess to just put a number on it. My
number is ‘Don’t play this game’.” -Giantbomb confirming they will not be reviewing Fallout 76
جاینت بامب گفته بازی رو نقد نخواهد کرد چون هیچکس حاضر نیست بازی کنه تا نقدش رو بنویسه. اما پیشنهاد کرده که کسی هم بازیش نکنه.
ببین به چه روزی افتادیم دیگه. :D
====
با این وضیعت انتظار من از استارفیلد بینهایت بالا رفت. واقعا باید یه چیزی تحویل بدن که این بازی انگار اصلا وجود نداشته.
قبل اون Doom و ولفناشتاین هستن:|:d

این چیزی ک میگم به صورت کلی و متخص 76 نیست
اینایی که میان Day one پیچ میدن نمیتونن آیا بازی تاخیر بزنن ایرادهاشو درست برطرف کنند که یک هفته بعد از عرضه سه کیلو فقط پچ ندن و همون یک ماه اضافه تر کارکنن بازی یک ماه تاخیر بزنن تا واقعا ایراداتش رفع بشه نه اینکه یه چیز پراشکال بدن که هرثانیه یه آپدیت براش بدن
عزیز من شما ظاهرا نوامبر جادویی بتزدا رو نمیدونی چیه ؟! نمیدونی ؟ اصولا دو حالت داره یا پیش فروش اینقدر بالا بوده و هایپ بازی خیلی زیاد بود که نمیتونستن تاخیر بزنن (No man's Sky) یا اینکه کمپانی های بزرگ میان ی تاریخ واسه انتشار پروژه های ایندشون مشخص میکنن ینی بازی رو باید باید دقیقا همون روز منتشر کنن وگرنه باید تمام پنجره انتشار بازیاشون رو عوض کنن میشه BF4 میشه MEA میشه F76 و .... دقیقا نمیدونم که ایا یـ مشت گوسفند نشستن واسه یـ همچین کمپانیا تصمیم میگرند یا الاغ ؟ چون الاغ حداقل شعورش رو داره یـ بار که راهی رو اشتباه رفت دفعه بعدی دیگه از 100 فرصخیش هم رد نشه ولی گوسفند کلش رو میندازه پایین میزنه به دل جاده ! این همه کمپانی یـ راهی رو 100 بار رفتن نقره داغ شدن بازم اینا دوباره تکرارش میکنن ! الا اینه که تمام شهرتشون سر این مورد از دست میدن ؟ حرص تمع ورزی هم خو حساب کتاب میخواد که ظاهرا چیزی از حساب کتاب + شئور حالیشون نیست به یـ جایگاهی که میرسند به همون اندازه درک و شعورشون پسرفت میکنه !

ببین به چه روزی افتادیم دیگه. :D
====
یا مادر مقدس #-o:|@-)
اصلا باورم نمیشه، fallout, BGS....

بگید هیتر ولی من واقعا خوشحالم که این اتفاق برای Fallout 76 افتاد :D هیچوقت نه با اسکایرم و نه با فالوت 3 نتونستم ارتباط برقرار کنم و تا مدتها هم دلیلش رو نمیفهمیدم تا اینکه ویچر 3 رو بازی کردم :D ابلیویون زمانی که اومد یادمه تا مدتها به عنوان بنچمارک گرافیکی برای PC های قدرتمند شناخته میشد ولی بعد از اون چی؟ نه پیشرفتی در انیمیشن ها نه پیشرفتی در هوش مصنوعی نه بهبودی در وضعیت باگهای هیچکدوم از بازیهاشون. سر فالوت 3 (بعد از همه پچهایی که براش اومد) باز هم با باگی برخورد کردم که عملا ادامه بازی رو برام غیر ممکن کرد (ریکاور نشدن هلث). مشکل اصلی من با بتزدا اینه که کلا مقوله ای به نام Game Feel براشون تعریف نشده. فکر میکنن هر چی مساحت دنیای بازیشون بزرگتر باشه و توش خرت و پرت بیشتری بریزن، بازی بهتری ساختن ولی در ایجاد تعامل و انتقال حس این دنیای ساخته شده همیشه کم کاری کردند. این بازی ها رو مقایسه کنید با همون ویچر 3 که چقدر روی این مسئله مانور داده بود تا دنیای بازیش پویایی بالایی داشته باشه. وضعیت فالوت 76 هم که مشخصه. یه دنیای بزرگ با محتوای بدردنخور و باگهای فراوان!

• Like
Reactions: Arima Kishou

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or