امتیازات Fallout 3

Mojtaba

کاربر سایت
سلام

OXM: Fallout 3 Review : 10

Our 40-ish hours of game time over four days at Bethesda's Maryland HQ went by on fast-forward. We often forgot to eat, and we begrudged bathroom breaks. Games this captivating don't come along often. Between its engrossing story, ginormous world, well-crafted RPG side, and white-knuckle FPS combat, Fallout 3 completely, utterly gives you your $60 worth."

+ A genuinely compelling story that you want to follow.
+ Massive, rich world that you'll explore for a loooong time.
+ Intense, challenging combat.
? Can someone make a real-life Pip-Boy? That'd kick some iPhone ***.
اسکن

قبل از این هم مجله فرانسوی PC JEUX به بازی امتیاز 93 از 100 رو به بازی اهدا کرده بود ...

آخرین ویرایش:
Gartall عزیز کسی GeOW2 رو حتی متوسط هم نمیدونه. قطعا بسیار بازی خوبی هستش و کسی رو ناامید نکرده. منم دوستش دارم ولی مثلا شماره یکش رو به دلایلی نمیتونم حتی در بین 20 بازی برتر از نظر خودم قرار بدم. شماره دو هم مطمئنم بسیار بهتر از اول شده ولی در کل اینکه بهترین بازی امسال بشه کمی ناجوامردانست چون در برابر نسخه قبلی خیلی تفاوت خاصی نداشته. در حالی که خودتون هم میدونید عناوین بهتری برای این مورد هستن.
در مورد LBP هم هرچقدر موافق هستم با این SSBB مخالفم. شاید پر طرفدار باشه ولی اصولا انتخاب همچین بازیی واقعا احمقانست هرچند همونطور که کیانوش گفت بعید نیست چند سایت انتخابشون این بازی باشه.
نظر من به ترتیب روی FALLOUT3‌ و LBP و MGS4 و GeOW2 هستش. البته این نظر شخصیه و بابت مطرح کردنش عذر میخوام (فکر کنم فقط یاشار به من حق بده!؟) ولی در کل این عناوین قویتر از عناوینی مثل GTA4 و به مراتب بهتر از عنوان مسخره‌ای مثل SSBB هستن. البته خیلی از دوستان میدونن من نظر شخصیم هم با استدلال هستش نه اینکه فقط از یه بازی خوشم اومده باشه.
میشه دقیقا تعریف عنوان مسخره رو بدونم؟؟ یعنی SSBB چه خصوصیاتی داره که میشه بهش گفت عنوان مسخره؟ گذشته از اینکه این بازی بسیار پر طرفداره، سیستم مبارزه ای بسیار عمیقی داره و یکی از Hardcore ترین بازی های مبارزه ایه که استراتژی های فراوونی رو باید توی بازیت به کار ببری تا برنده بشی، متوسط امتیازش هم از 70 تا سایت و مجله 93 بوده!

Super Mario Galaxy که نوامبر پارسال عرضه شد شاید میتونست همون پارسال عنوان بهترین بازی سال رو بدست بیاره ولی امسال اگر عرضه میشد کسی نیم نگاهی هم بهش نمیکرد ....چون امسال با بزرگترین بازیهای هر دو کنسول رو به رو هستیم ...
--------------------
الان که من دارم gears 2 رو بازی میکنم فکر نکنم از هیچ سایتی زیر 9 بگیره چون واقعا گرافیک و گیم پلی بزرگی داره که من فکر کنم هیچ سازنده ای هنوز نتونسته تا این حد از قدرت x360 بهره ببره ....در ضمن همزمان FALLOUT3 رو هم دارم بازی میکنم با اینکه خیلی بزرگ و مهیج هست ولی به چشمم آب نمیخوره که بهترین شه ...
----------------------------
از اونجایی که نظر شخصی من هیچ ربطی به انتخاب شدن بهترین بازی سال نداره باید صبر کنیم تا سایتهای بزرگ به gears 2 چه امتیازی رو میدن ....
به نظرم شانس برای این سه بازی هست :
MGS 4 تا 50 درصد
GOW 2 تا 40 درصد
FALLOUT3 تا 10 درصد
ببینیم بهترین بازی سال 2006 میتونه این عنوان رو در سال 2008 هم بدست بیاره اگه MGS 4 لامذهب بذاره :cheesygri

منم موافقم. در کل بنظرم حق Fallout3 امتیازات بالایی که میگیره و جزو بهترین‌های امسال شدن هست.
کیانوش:
SSBB رو نمیتونم یه بازی خوب بدونم. تو عمرم به غیر از MK هیچ بازیه مبارزه‌ایی رو نتونستم یه گیم ببینم. منظور بدی هم از مسخره بودن نداشتم ولی یه بازی که یه گله کاراکتر مسخره توش با هم مبارزه کنن اونم بدون یه داستان درست حسابی هرچقدر هم که گیمپلی داشته باشه مسخرست. تازه بنظر من این بازی بیشتر به نیم نسخه میموند تا شماره بعدی. خیلی بدتر از GeOW. در مورد بهتر بودن SMG از COD4 و خصوصا ROCK BAND شک ندارم ولی در مورد BS زیاد سخت گیری نمیکنم چون برای من که جذابیت بیشتری از بقیه این لیست داشت.

امتیازات جدید :
UGO A+ = 10
GamePro 5 of 5
AtomicGamer 96 of 100
Game Informer 9.5 of 10
GamingTrend 9.5 of 10
Worth Playing 9.5 of 10
Game Revolution A = 9
GameZone 9.4 of 10
ActionTrip 8.7 of 10
متوسط امتیازات نسخه ی 360 : 9.3 از 10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند