امتیازات Fallout 3

Mojtaba

کاربر سایت
سلام

OXM: Fallout 3 Review : 10

Our 40-ish hours of game time over four days at Bethesda's Maryland HQ went by on fast-forward. We often forgot to eat, and we begrudged bathroom breaks. Games this captivating don't come along often. Between its engrossing story, ginormous world, well-crafted RPG side, and white-knuckle FPS combat, Fallout 3 completely, utterly gives you your $60 worth."

+ A genuinely compelling story that you want to follow.
+ Massive, rich world that you'll explore for a loooong time.
+ Intense, challenging combat.
? Can someone make a real-life Pip-Boy? That'd kick some iPhone ***.
اسکن

قبل از این هم مجله فرانسوی PC JEUX به بازی امتیاز 93 از 100 رو به بازی اهدا کرده بود ...

آخرین ویرایش:
Metal Gear Solid 4 اینجا چی کارست پس ؟!!!
بله بزرگترین شانس همینه
-------------------
این گیم اسپات هم یه چیزیش میشه ها دوباره چند وقته به بازیها خیلی عجیب نمره میده ولی بیخیال میانگین مهمه که این بازی میانگینش خیلی خوبه;)

کیانوش سیستم 5 امتیازی همین چیزارو هم داره. یعنی تعداد بازی‌های پنج امتیازی قطعا زیاد میشه. البته این توجیح خیلی خوبی نیست ولی حقیقته و در مورد gamespy هم باید بگم که سایت خوبیه.
در مورد fallout3 و GTA4 هم اگرچه بنظر من هم همه مجلات و سایت‌ها بهترین نمیدوننشون ولی جدای از اینکه از نظر خیلی از همین مجلات و سایت‌ها بهترین انتخاب میشن (خصوصا FALLOUT3 که بنظرم به مراتب بهتر از OBLIVION لعنت ا... علیه میاد!!!) جزو بهترین‌ها هم خواهند بود. مثل عناوینی نظیر GeOW2 که در این لیست جایگاه خوبی خواهد داشت.
ویرایش: بس که گیجم LBP و MGS4 رو یادم رفته بود!

آخرین ویرایش:
بله بزرگترین شانس همینه
-------------------
این گیم اسپات هم یه چیزیش میشه ها دوباره چند وقته به بازیها خیلی عجیب نمره میده ولی بیخیال میانگین مهمه که این بازی میانگینش خیلی خوبه;)

مگه امتياز 9 چشه ؟ نكنه منظورت اينه كم داده ؟! حتما بايد 9.5 بده تا مثلا امتيازش خوب داده باشه ؟
اگر قرار باشه امتيازهاي همه سايت يكي باشه من نميدونم اينجا ديگه تحليل و نظر شخصي چه اهميتي داره ؟

الان يه تعداد سايت هستند كه مثل گيم اسپات براش 9 دادن و حتي كمتر:

Official Xbox Magazine UK: 9

VideoGamer: 9

GameSpot: 9

Kikizo: 9
-------------------------------------------------------
IncGamers: 8.3

GameDaily: 8

Cheat Code Central: 8

Giant Bomb: 8

آخرین ویرایش:
او خبر رو یادمه اما تو Gamedaily نمی روم چون قسم خورد تو سایتشون نرم که ترافیکشون زیاد شه:cheesygri ولی مقاله هست. شایدم حافظه من خوب کار نمی کنه اما مطمئنم یه مقاله ی کوبنده در مورد GTA4 چند وقت بعد از عرضه ش تو GameDaily خوندم. اون البته قبل از نقد MGS4 و بعد مقاله جداش در مورد طولانی بودن دمو ها و غر زدن هاش بود که کلا کنار گذاشتمش.

من هرگز نگفتم GameSpy قابل اعتمادترینه. گفتم سایت محبوبمه. وگرنه همین GameSpy به Mercs 2 داده 4 از 5 (یا 8) و به MK: Deception که بهترین بازی مبارزه ای E3 سال خودش به انتخاب IGN و بقیه شد و از IGN و GameSpot به ترتیب 8.8 و 8.5 گرفت، از Spy فکر کنم 3 یا 2 از 5 گرفت. من به سایت های GameSpy و GaintBomb علاقه دارم. کاری به امتیازشون ندارم (همین Giant به Fallout داده 4 از 5). خوشحالم که حداقل Spy به فالوت 3 نمره خوبی داده و نقدش هم شدید مثبت بود. (Gaint رو هنوز نخوندم).

در مورد GOTY هم من به نظرم LBP بیشترین شانس رو داره :love: بعد از اون اگه عادلانه باشه Fallout 3 و MGS4 ن و اگه به روال معمول سایت ها و مجلات باشه، Gears 2 و GTA4 ن.

EDIT:

به نظرمن مثل آخر E3، بازی سال هم حرف رو GameCriticsAwards میزنه. نهایتا هم همه چیز به سلیقه بر می گرده. یکی طرفدار GameSpot ه و رای اونا براش اصله. یکی طرفدار یه سایت دیگه ست و یکی هم رای هیچ کدوم رو قبول نداره. نهایتا همه چیز سلیقه س.
تا جایی که من میدونم یه مقاله بود که توی MTV Multiplayer دیدم و در مورد این بود که اکثر سایت ها GTA IV رو تموم نکرده بودن و بهش امتیاز دادن چون Take Two یک یا دو روز قبل از lift شدن embargo ئه نقد این بازی، نسخه های review رو برای سایت ها فرستاده یوده و اون سایت ها هم برای اینکه از قافله عقب نمونن با 10-20 ساعت بازی کردن اول بازی، بازی رو نقد کرده بودن به همین دلیل امتیاز های خیلی بالایی بهش دادن که اصلا حقش نبوده. این موضوع هم کاملا مشخصه و دیگه نیاز به اثبات نداره که تقریبا 99 درصد گیمر ها از این بازی ناراضی بودن و هستن و حتی اونو ضعیف ترین GTA میدونن.

به نظر من Fallout 3 شانسی نداره، هنوز تعداد نقد ها از 20 تا بیشتر نشده متوسط امتیازهای بازی 92.8 شده، به احتمال خیلی زیاد متوسط امتیاز های بازی در نهایت به زیر 90 هم میرسه. چندین امتیاز 8 هم داره.
GameCriticsAwards هم پارسال نشون دادن که انتخاب هاشون خیلی درست و عادلانه نیست (هر چند که توی انتخاب بهترین های E3 هم بار ها نشون داده بودن)

نوشته شده توسط Nima:
Game Critics منظورمه ، تقریبا همه رو شامل میشه دیگه ... غیر از اینها هم چیز دیگه ای به نظرم نمیاد که بگیره . اگه اون دو تا نباشن پس 100 % LBP میشه دیگه . البته همینجوری هم شانسش بیشتره از اون دو تا .
مگه اینکه PoP هم یه چیزی بشه که من بعید میدونم .
Game Critics با GameCriticsAwards فرق داره، Game Critics یه سایته معمولیه.
به نظر من بیشترین شانس رو LBP داره، بعد از اون هم Gears of War 2 البته اگه واقعا بخش آنلاینشو درست کرده باشن و دیگه مشکلات عدیده نسخه اول رو نداشته باشه.

البته اینا نظر شخصی من نیست، چون صحبت در مورد اینه که کدوم بازیا شانس بیشتری برای کسب عنوان بهترین بازی سال از منابع مختلف رو دارن که میشن همون 2 تا بازی LBP و GeoW 2.

مسئله GTA رو حرفی در موردش نمی‌زنم چون خیلی‌ها میدونن با این سری چقدر مشکل دارم!
اما در مورد شانس LBP و GeOW2 حق با کیانوشه. فقط نکته‌ای که هست اینه که هنوز FALLOUT3 رو یکی از عناوین برتر سال میدونم. البته نظر شخصی من هم نیست و از روی شواهد میگم که هنوز شانس داره.
با نتایج پارسال خیلی‌ها مشکل داشتن ولی امسال انتخاب‌ها ساده‌تر شده.

مسئله GTA رو حرفی در موردش نمی‌زنم چون خیلی‌ها میدونن با این سری چقدر مشکل دارم!
اما در مورد شانس LBP و GeOW2 حق با کیانوشه. فقط نکته‌ای که هست اینه که هنوز FALLOUT3 رو یکی از عناوین برتر سال میدونم. البته نظر شخصی من هم نیست و از روی شواهد میگم که هنوز شانس داره.
با نتایج پارسال خیلی‌ها مشکل داشتن ولی امسال انتخاب‌ها ساده‌تر شده.
منظورم بهترین بازی های سال گذشته از دید GameCriticsAwards بود که ....

انتخابشون این بود:
5. Super Mario Galaxy
4. Rock Band
3. Call of Duty 4
2. The Orange Box
1. Bioshock

برای بهترین بازی امسال Super Smash Bros Brawl هم میتونست یکی از مهم ترین کاندیدا ها باشه اگه بخش آنلاینش انقدر داغون نبود. البته هنوزم ممکنه از طرف خیلی از سایت ها انتخاب بشه.

کیانوش جان من سایت GameDaily نمی رم اما مطمئنم که یه مقاله منفی در مورد GTA4 بعد نقدش نوشته بود که با بچه ها تو Gaf و فروم های دیگه هم راجع بش بحث کردم اما این بحث عجله ای بودن نقد سایت ها و غیره رو در MTV MP Blog دیدم. خودم نظری در مورد GTA4 نمی دم چون درست بازیش نکردم و طرفدار سری هم نیستم.

از دید GameCriticsAwards احتمالا همون طور که میگی شانس Fallout 3 کمه چون معمولا نظر جمعی رو میگیره و خیلی از سایت ها همون 8 رو بهش دادن اما سایت های مهم (باز هم حداقل از نظر من) مثل IGN، GameSpy، 1UP و EuroGamer همه 10 یا 9.5 دادن بهش و تو بلاگ ها و صحبت های خودشون هم همه شدید از بازی راضی بودن (البته فعلا همشون عاشق Gears 2 شدن).
اتفاقا به نظر من GameCriticsAwards پارسال عالی در مورد GOTY عمل کرد و BioShock رو انتخاب کرد. فقط RockBand به نظرم مشکل داشت که Portal / Orange Box باید جاش میومد تازه اون هم سلیقه منه که از Rock Band و GH زده شدم.

صد در صد موافقم که LBP بیشترین شانس رو داره و حقش هم هست. (بر خلاف Gears 2.)

طرفدارای Gears 2 منو نکشن! خوب سلیقه س. یکی مثل من از Act آخر متنفره. یکی هم مثل دوستانم از اون خوشش اومده. حداقل بخش Singleplayerش که Gears 1.5 بود (البته بجز یکی از غولاش که عالی بود). یه قسمت رو هم که کاملا از BioShock و SystemShock کپی کرده بودن ولی بسیار ساده و بعد هم ولش کردن. Kryll ها چی شدن؟ چرا اینقدر ملکه احمقه که نقشه شو به این راحتی لو می ده؟ چرا بازی این قدر سریع از Lambert ها گذشت؟ چرا بازی غول آخر درست نداشت؟ ( از این جا بعد دیگه Spolier ی میشه گیر هام).
شاید همون طور که کیانوش گفت، در بخش مولتی پلیر پیشرفت داشته باشه.

البته هنوز من طرف Fallout 3 هستم و با KINDMAN از دید شخصی موافقم. :cheesygri

کیانوش جان در مورد SSBB شدید مخالفم. بازی رسما کپی پیست بازی Melee بود با کارکتر های بیشتر و حتی خیلی از طرفدارای Melee هم که باهاشون صحبت کردم ناراضی بودن. کنترلش هم که اصلا به نظرم جالب نبود و حداقل هدایت Samus با Wii-mote اصلا نچسبید. بازی فقط با کنترلر معمولی جالب بود و بجز معرفی کارکتر های جدید، هیچ پیشرفتی نداشت. البته با Snake نتونستم بازی کنم و آنلاینش رو هم تجربه نکردم اما اصلا شانسی بهش نمی دم مخصوصا که خیلی از منتقدا الان که تو فروم ها و بلاگ ها میان و راجع به SSBB صحبت می کنن، از Disappointing بودن بازی حرف می زنن.

یاشار جان من که هنوز gears 2 را بازی نکردم تا بخوام نظری بدم در موردش .
ولی تا اینجا که دیدم تو تاپیک خودش حتی طرفدارهای ps3 هم ازش خیلی تعریف کردن از گرافیکش از گیم پلیش و هیجان بسیار بالاش و داستانش . حالا هرکی یه نظری داره .

Gartall عزیز کسی GeOW2 رو حتی متوسط هم نمیدونه. قطعا بسیار بازی خوبی هستش و کسی رو ناامید نکرده. منم دوستش دارم ولی مثلا شماره یکش رو به دلایلی نمیتونم حتی در بین 20 بازی برتر از نظر خودم قرار بدم. شماره دو هم مطمئنم بسیار بهتر از اول شده ولی در کل اینکه بهترین بازی امسال بشه کمی ناجوامردانست چون در برابر نسخه قبلی خیلی تفاوت خاصی نداشته. در حالی که خودتون هم میدونید عناوین بهتری برای این مورد هستن.
در مورد LBP هم هرچقدر موافق هستم با این SSBB مخالفم. شاید پر طرفدار باشه ولی اصولا انتخاب همچین بازیی واقعا احمقانست هرچند همونطور که کیانوش گفت بعید نیست چند سایت انتخابشون این بازی باشه.
نظر من به ترتیب روی FALLOUT3‌ و LBP و MGS4 و GeOW2 هستش. البته این نظر شخصیه و بابت مطرح کردنش عذر میخوام (فکر کنم فقط یاشار به من حق بده!؟) ولی در کل این عناوین قویتر از عناوینی مثل GTA4 و به مراتب بهتر از عنوان مسخره‌ای مثل SSBB هستن. البته خیلی از دوستان میدونن من نظر شخصیم هم با استدلال هستش نه اینکه فقط از یه بازی خوشم اومده باشه.

Game Critics با GameCriticsAwards فرق داره، Game Critics یه سایته معمولیه.
به نظر من بیشترین شانس رو LBP داره، بعد از اون هم Gears of War 2 البته اگه واقعا بخش آنلاینشو درست کرده باشن و دیگه مشکلات عدیده نسخه اول رو نداشته باشه.

البته اینا نظر شخصی من نیست، چون صحبت در مورد اینه که کدوم بازیا شانس بیشتری برای کسب عنوان بهترین بازی سال از منابع مختلف رو دارن که میشن همون 2 تا بازی LBP و GeoW 2.

یعنی واقعا میتونست نظر من سایت Game Critics باشه ؟!!! منظورم همون سایت ها و مجلاتی بودن که در نهایت نظرشون تحت عنوان Game Critics Award اعلام میشه ...

چرا GeOW ؟ من خودم بازی نکردم هنوز ، ولی نقدی هم ازش نیومده که بشه قضاوت کرد ، به هرحال امتیازات هم تاثیر کمی نداره ، مخصوصا جاهایی که جزء Judge های GameCritics Award هستن .

کیانوش جان من سایت GameDaily نمی رم اما مطمئنم که یه مقاله منفی در مورد GTA4 بعد نقدش نوشته بود که با بچه ها تو Gaf و فروم های دیگه هم راجع بش بحث کردم اما این بحث عجله ای بودن نقد سایت ها و غیره رو در MTV MP Blog دیدم. خودم نظری در مورد GTA4 نمی دم چون درست بازیش نکردم و طرفدار سری هم نیستم.

از دید GameCriticsAwards احتمالا همون طور که میگی شانس Fallout 3 کمه چون معمولا نظر جمعی رو میگیره و خیلی از سایت ها همون 8 رو بهش دادن اما سایت های مهم (باز هم حداقل از نظر من) مثل IGN، GameSpy، 1UP و EuroGamer همه 10 یا 9.5 دادن بهش و تو بلاگ ها و صحبت های خودشون هم همه شدید از بازی راضی بودن (البته فعلا همشون عاشق Gears 2 شدن).
اتفاقا به نظر من GameCriticsAwards پارسال عالی در مورد GOTY عمل کرد و BioShock رو انتخاب کرد. فقط RockBand به نظرم مشکل داشت که Portal / Orange Box باید جاش میومد تازه اون هم سلیقه منه که از Rock Band و GH زده شدم.

صد در صد موافقم که LBP بیشترین شانس رو داره و حقش هم هست. (بر خلاف Gears 2.)

طرفدارای Gears 2 منو نکشن! خوب سلیقه س. یکی مثل من از Act آخر متنفره. یکی هم مثل دوستانم از اون خوشش اومده. حداقل بخش Singleplayerش که Gears 1.5 بود (البته بجز یکی از غولاش که عالی بود). یه قسمت رو هم که کاملا از BioShock و SystemShock کپی کرده بودن ولی بسیار ساده و بعد هم ولش کردن. Kryll ها چی شدن؟ چرا اینقدر ملکه احمقه که نقشه شو به این راحتی لو می ده؟ چرا بازی این قدر سریع از Lambert ها گذشت؟ چرا بازی غول آخر درست نداشت؟ ( از این جا بعد دیگه Spolier ی میشه گیر هام).
شاید همون طور که کیانوش گفت، در بخش مولتی پلیر پیشرفت داشته باشه.

البته هنوز من طرف Fallout 3 هستم و با KINDMAN از دید شخصی موافقم. :cheesygri

کیانوش جان در مورد SSBB شدید مخالفم. بازی رسما کپی پیست بازی Melee بود با کارکتر های بیشتر و حتی خیلی از طرفدارای Melee هم که باهاشون صحبت کردم ناراضی بودن. کنترلش هم که اصلا به نظرم جالب نبود و حداقل هدایت Samus با Wii-mote اصلا نچسبید. بازی فقط با کنترلر معمولی جالب بود و بجز معرفی کارکتر های جدید، هیچ پیشرفتی نداشت. البته با Snake نتونستم بازی کنم و آنلاینش رو هم تجربه نکردم اما اصلا شانسی بهش نمی دم مخصوصا که خیلی از منتقدا الان که تو فروم ها و بلاگ ها میان و راجع به SSBB صحبت می کنن، از Disappointing بودن بازی حرف می زنن.
در مورد بهترین بازی پارسال که بدون هیچ گونه شک و شبهه ای باید Super Mario Galaxy انتخاب می شد، مخصوصا که اونجا نظر یک نفر ملاک نبود و نظر یک جمع مد نظر قرار می گرفت. SMG بدون شک بهترین بازی 10 سال گذشته بوده که بی اندازه هم polish شده بود. بالا تر بودن Rock Band و Orange Box و CoD 4 از SMG واقعا جوک بود. حتی Bioshock هم در حد و اندازه SMG نبود، به خصوص اینکه باگ های فراوونی هم داشت.

در مورد SSBB هم کسی از نقطه نظر گیم پلی یا چیز دیگه بهش ایراد نمیگیره، ایراد ها همونجوری که گفتم به خاطر بخش آنلاینشه که واقعا افتضاحه و اصلا نتونستن خوب در بیارن و کلی لگ داره و ...
اصولا توی یه بازی مبارزه ای مگه قراره تغییرات خیلی محسوسی بدن؟؟؟

Gears of War 2 هم قطعا نظر من نیست (همونطوری که یکش هم نبود) فقط به نظرم با توجه به hype موجود و با توجه به سابقه سایت های خوشحالی که یکش رو هم بهترین بازی سال انتخاب کردن، فکر کنم شانس زیادی داره که خیلی از سایت ها به عنوان بهترین انتخابش کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or