امتیازات Dragon’s Dogma

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام

اولین نقد بازی توسط مجله معتبر Game Informer منتشر شد.

Concept : Give players an open world, fill it with monsters, and provide their heroes with the tools to dominate.
Graphics: Gransys is a well-realized world, filled with beautiful scenery and imposing monsters.​
Sound : If there’s a shy pawn out there, I never met him. AI companions fill the silence with their every observation, however mundane.
Playability : Combat is intensely satisfying, with an impressive amount of class-based attacks and skills.
Entertainment: Dragon’s Dogma blends the best from open-world RPGs and action games without feeling like a diluted wannabe.​
Replay Value :Moderately High

امروز روز انتشار بازی بوده خبری از لیک شدنش نیست !؟

بازی لیک شد رفت :D
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
Game Revolution : 4.5/5
Destructoid : 7.5/10
GamesRadar : 7/10
Joystiq : 2/5
Polygon : 7/10
EGM : 7.5/10
Push Square : 8/10
Strategy Informer : 8/10
گیم رنک نسخه ی Xbox 360 : 71.67 از 12 نقد
نسخه ی Ps3 : 76 از 8 نقد

پس من عقبم ! :دی
خوب اونایی که بازی رو تهیه کردن یه توضیحی بدن ببینیم چجوریاست !؟
راستی فروشگاههای اینترنتی بازی رو برای فروش نذاشتن که ! دوستان جایی رو سراغ دارن !؟

پس من عقبم ! :دی
خوب اونایی که بازی رو تهیه کردن یه توضیحی بدن ببینیم چجوریاست !؟
راستی فروشگاههای اینترنتی بازی رو برای فروش نذاشتن که ! دوستان جایی رو سراغ دارن !؟
من 20 دقیقه ای بازی کردم جالب بود.داستانشم من خوشم اومد.اول بازی منو یاد dragon age 2 انداخت.البته اکشن بازی خیلی بیشتر از dragon age 2

---------- نوشته در 05:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:21 PM ارسال شده بود ----------

---------- نوشته در 05:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:24 PM ارسال شده بود ----------

متا از 11 نقد روی ps3:
86931151586559058611.png

متا از 24 نقد روی xbox360:
40272573838365610373.png

GAME TRAILER = 8.7
==============
GAME PLAY = 9
STORY = 6
فکر کنم ارزش خریدن orginal داشته باشه

---------- نوشته در 07:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:41 PM ارسال شده بود ----------

GAME TRAILER = 8.7
==============
GAME PLAY = 9
STORY = 6
فکر کنم ارزش خریدن orginal داشته باشه

!!!!!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or