IGN : 9.6
Wccftech : 9.5
GameCrate : 9.3
PC Gamer : 9.2
Jeuxvideo.com : 9.0
Ragequit.gr : 9.0
Millenium : 8.8
Fextralife : 9.0
Gaming on PC : 10
Canard PC : 10
![119724 119724](https://forum.bazicenter.com/data/attachments/85/85566-6a7d61609a3903fa9b1b06b27b857e95.jpg?hash=an1hYJo5A_)
آخرین ویرایش:
شرم بر من که تا همین چند روز پیش از بازی چیز خاصی نمیدونستم![]()
یعنی چی خاک برسرشون ؟ دیگه یـ تیم ایندی کوچیک که خودش بازیش رو منتشر میکنه چه انتظاری میشه داشت ؟ اینم مثل خیلی از ایندی ها بی سر و صدا رو استیم منتشر شده حالا یهو از قضا ترکونده من و شما با خبر شدیم تقصیر تیم سازنده نیست !! الانم جای نگرانی نداره همین که سر و صدایی براش راه افتاد ـه قشنگ ملت ریختن تو صفحه استیم تعداد پلیراش زمان لانچ از 100 تا همزان رسیده به 2000 تا و داره بالا تر هم میره !خاک بر سر ناشر بازی و هرکسی که کلا مارکتینگش رو بر عهده داره!
اتفاقا بازی نسبتا معروفی بود و هست. بیشتر تبلیغاتش تو کامیونیتی های مخصوص PC و سبک RPG بود، یه بارم اسمش عوض شد (اسم اولیه بازی Truce with the furies بودیعنی چی خاک برسرشون ؟ دیگه یـ تیم ایندی کوچیک که خودش بازیش رو منتشر میکنه چه انتظاری میشه داشت ؟ اینم مثل خیلی از ایندی ها بی سر و صدا رو استیم منتشر شده حالا یهو از قضا ترکونده من و شما با خبر شدیم تقصیر تیم سازنده نیست !! الانم جای نگرانی نداره همین که سر و صدایی براش راه افتاد ـه قشنگ ملت ریختن تو صفحه استیم تعداد پلیراش زمان لانچ از 100 تا همزان رسیده به 2000 تا و داره بالا تر هم میره !
من یجا خوندم همون کامبتشم کلا یجورایی نوشتاریه.درسته؟من حدود ۳ ساعت بازی کردم و هنوز به جز یه مشت جمع و جور که تو صورت یه پسر یچهی پر روی ۱۲ ساله زدم خبری از مبارزه نبودهبازی بیشتر از اینکه شبیه دیوینیتی باشه pen and paper rpg هست و میزان متن خوانی و انتخاب های داستانی به شدت وسیع و گستردهاس... بازی تم روانشناختی و فلسفی پیچیده و بسیار پررنگی داره و تعارضات درونی و نبرد ایگو و اید و آلتر ایگوی شخصیت اصلی تو کل صحنه ها جریان داره، در کل پیچیدگی زبانی بازی و محتوای سنگینش قطعا بازی رو به یه اثر niche تبدیل می کنه تا یه crpg با مخاطب گسترده مثل دیوینیتی
یعنی چی خاک برسرشون ؟ دیگه یـ تیم ایندی کوچیک که خودش بازیش رو منتشر میکنه چه انتظاری میشه داشت ؟ اینم مثل خیلی از ایندی ها بی سر و صدا رو استیم منتشر شده حالا یهو از قضا ترکونده من و شما با خبر شدیم تقصیر تیم سازنده نیست !! الانم جای نگرانی نداره همین که سر و صدایی براش راه افتاد ـه قشنگ ملت ریختن تو صفحه استیم تعداد پلیراش زمان لانچ از 100 تا همزان رسیده به 2000 تا و داره بالا تر هم میره !