امتیازات Diablo III

کی این سایت در پیتا رو می‌ریزند بیرون؟
این یکی تازه اومده، حداقل یه سال رو اعصاب همه هست :دی اصلا معلوم نیست ملاکشون برای ورود به متا چی هست، یحتمل خود خفن پنداری! سایتش هم از این زبون عجیب، غریب ها (:دی) بود من اصلا چک نکردم چی نوشته تو نقد :دی

ویرایش: البته الان چک کردم، سایتش قدیمی هست، ولی خب حداقل تا سال دیگه هیچ سایتی رو حذف نمی کنن.

gametrailers

6ak95eewukqpefh7l3f.jpg

Diablo III
HD SD
zbw32607h7l9m8op98ft.jpg

---------- نوشته در 07:59 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:51 AM ارسال شده بود ----------

tz8xsaw3rtm94orqop1v.jpg

اون دو تا اخريا کاملا بوداره!!!

نیما جون این بازی درک بالایی میخواد که بعضی ها ندارن:d
توجه نکن
من نمی دونم بعضی از سایتا که واقعا موندم چطوری به متا راه یافتن میان و واسه خودی نشون دادن به بازی همچین امتیاز هایی میدن همون بهتر که امتیاز هایی چون سایت های GameSpot ' IGN و امثال این ها رو در نظر گرفت و به کیفیت بازی پی برد و این متا رو ملاک قرار ندیم.

من نمی دونم بعضی از سایتا که واقعا موندم چطوری به متا راه یافتن میان و واسه خودی نشون دادن به بازی همچین امتیاز هایی میدن همون بهتر که امتیاز هایی چون سایت های GameSpot ' IGN و امثال این ها رو در نظر گرفت و به کیفیت بازی پی برد و این متا رو ملاک قرار ندیم.

کلا انگار مافیایی پشت سیستم متای بازی ها هست که یه عده تصمیم میگیرن چه گیمایی چقدر باید متا داشته باشن !!
همه بالای 89 و 90 یهو دوتا هم 60 .... !!!
لابد واسه بالانس نگه داشتن متاست دیگه ! شایدم من فیلم زیاد میبینم !!! :d

کلا انگار مافیایی پشت سیستم متای بازی ها هست که یه عده تصمیم میگیرن چه گیمایی چقدر باید متا داشته باشن !!
همه بالای 89 و 90 یهو دوتا هم 60 .... !!!
لابد واسه بالانس نگه داشتن متاست دیگه ! شایدم من فیلم زیاد میبینم !!! :d
بعضی از سایتها واسه خود شیرینی این کارها رو می کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or