امتیازات Diablo III

دیگه همه میدونیم سطح نمره دادن IGN و GS چه مدلی هست !
همین IGN میاد به VT4 میده 9 بعد به Top spin 4 میده 8 !!!!
یا به PES 2012 میده 9 به FIFA میده 8 !:d
در مورد نمره 8.5 GS هم نمره خوبی ـه !
اگر مشکل سرور نداشت احتمال بسیار زیاد 9 میگرفت !
ولی انصافا برای بیلیزارد زشت بود با این همه تجربه تو بخش Online سرورای این مدلی برای DIII در نظر بگیره !

الان نمره IGN و GS چشونه ؟
به نظر من با توجه به سرور ها این نمرات عالیه.اگه سرورا بازی مشکل نداشت 100% IGN نمره کامل و GS هم 9.5 میداد.

خواستن انحصار طلبی از بین بره :دی :دی
مگه بازی قحطی بود که اینو محک بزنن؟ :دی تازه من در بدترین شرایط فکر میکردم Justin Calvert بنویسه. الان مشکل این هست که وقتی منتقد خوب هست چرا باید یکی دیگه بنویسه؟ بازی هم که یه بازی درجه 2 نیست!

نوبت Gamespot هست :دی
دوستان سریع اعتبارش زیر سوال ببرن :دی
اون که اعتبارش خیلی وقته زیر سوال رفته به خاطر انحصاریای دو تا کنسول
کلا دیگه سایتی نمونده که اینجا مسخره نشده باشه از EUROGAMER بگیر تا EDGE خلاصه هر چی سایت معروف دیگست

خُب IGN هم که اعتبارش زیر سوال رفت، دیگه کجا رو بیایم اعتبارش رو زیر سوال ببریم؟
فکر کنم EDGE هنوز مونده.و تمام سایت هایی که بالای 9 دادن اصلا معتبر نیستن.جالبه دوستان مثال هایی که میزنن برای مقایسه IGN و GS یکدونه اش هم RPG نیست.کلا خیلی با پست های این تاپیک حالم می کنم

برخی از نقدهای اعضای گیم اسپات که شاید فقط یک گیمر ساده باشن رو بیشتر از نقد Gamespot و IGN قبول دارم چرا که مهمترین مشکل بازی که به نظرم Customizable character بازی هست که با Diablo 2 قابل قیاس نیست!
برخی نقدهای واقعا نقد!
danyjr's Review of Diablo III - GameSpot.com
Matzahfiend's Review of Diablo III - GameSpot.com
Dylanius' Review of Diablo III - GameSpot.com
Pozdnyshev's Review of Diablo III - GameSpot.com
moldyspud's Review of Diablo III - GameSpot.com
bnd2006's Review of Diablo III - GameSpot.com
rtsjeremy's Review of Diablo III - GameSpot.com

اسم بازی رو نباید Diablo میزاشتن باید DiaWOWblo میزاشتن! در ضمن "به نظرم" اگر Kevin-V این بازی رو نقد میکرد به مراتب نمره ی کمتری میداد واقعا بهترین و جزء معدود منتقدین واقعی گیم اسپاته.(تقریبا 90% بازیها بزرگ چند سال اخیر رو ایشون در این سایت نقد کردن)

(کلا نظر شخصی بود از طرف کسی که هنوز هم Diablo 2 رو به این بازی ترجیه میده!)

تو تمام این 50 خورده نقد همشون بلاتفاق drm بازی چمق کردند زدن تو سر دیابلو! حالا تصور کنید اگر این drm نبود امتیاز ها چطوری میشود!...

اون که اعتبارش خیلی وقته زیر سوال رفته به خاطر انحصاریای دو تا کنسول
کلا دیگه سایتی نمونده که اینجا مسخره نشده باشه از EUROGAMER بگیر تا EDGE خلاصه هر چی سایت معروف دیگست
سیستم IGN خیلی برام جالبه! میاد به یه بازی مثله Starhawk با میانگین زیر 80 میده 9! بعد به این 9.5!
این 9.5 از فحشم بدتره.باز گیم اسپات سر همه ی بازی ها سختگیره و 8.5 واقعا ارزش داره. اما IGN...

من نمیدونم کی میده دست یک زن بازی به این مهمی نقد کنه ... اه

زن میتونه بازی نقد کنه ولی این زن نمیتونه :d:| حداقل بازی ای به بزرگی Diablo ! اخه وقتی نقدای این زن رو بذاری جلوی نقدای Kevin ...

یادمه یه زمانی تو تاپیک ME3 یه سری دوستان اومدن و سعی در ترول کردن ابـــــــــــــــــــــــ ر بازی MASSEFFECT داشتن
اون موقع گفتم تاپیک امتیازات دیابلو سلامتون می کنم الان هم اومدم فقط یه سلام احوالپرسی بکنم زیاد مزاحم نمیشم:))

40dfy7nkruftb28h467.gif

اومدم خیر سرم یه مرور کنم کی چقد داده به بازی به جای امتیاز با اینا مواجه شدم.

خجالت نمیکشید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or