امتیازات Destiny

Schürrle

کاربر سایت
43401114356046815355.png

Destiny
سازنده : Bungie
ناشر : Activision
پلتفرم : PS4,PS3,XBOX ONE,XBOX360
تاریخ انتشار : 9 سپتامبر
ژانر : Action role-playing و FPS

IGN Italy
"Destiny is the fusion of a great shooter with typical MMO mechanics. Regardless of several issues, it is impossible not to treat it as a high-quality project, absolutely above average."
NZ Gamer
"Destiny isn’t a bad game, by any means. If you like sci-fi shooters, you’ll get a good 20 hours of enjoyment out of this. But that’s really all it is; a fun, forgettable shooter that plays it safe and sticks to what’s been proven, with nothing to really set it apart from it’s peers. But maybe that’s for the best, because Destiny’s one area of attempted innovation - it’s hyped up social elements, persistent world, and multiplayer gameplay, are it’s biggest failing."
The Escapist
"Bottom Line: With its banal universe and flavorless style, Destiny is packed with content, but just ... well ... content. There's a great PvP mode, and the leveling system can be rewarding, but ultimately this is a pretty, rock-solid, ultimately pedestrian product."
Cheat Code Central
"Destiny, simply put, might just be the game of year [sic], but definitely makes you want to join the next generation."
Worth Playing
"Destiny suffers from a serious case of rough edges. A number of elements, from the repetitive mission design to a weak early game, are a lot rougher than expected from an otherwise polished game. There isn't one glaring problem that detracts from the experience, but a number of minor issues hurt the game. Beneath those flaws lies an extremely enjoyable MMO-styled shooter that plays excellently, looks great, is extremely addictive, and has a strong and varied endgame.
GameBlog.fr
To revolutionize the modern FPS, like Halo did in his time in the state, Destiny will not succeed right away. If the base is interesting, content is still too stingy for that we can really appreciate what the developers really wanted to do with their baby. That leaves a good shooter, visually stunning, therefore (15 hours for single and more to mount max level), but with too high recycling level. A blatant lack of content that can lead to boredom, but will probably offset blows of DLC in the weeks, months ahead. Pray that they are not all pay and too expensive, or Destiny then has very little chance to take ten years
HardCore Gamer
"Destiny isn’t the convention-bending masterpiece it’s been touted to be, but it remains a fine shooter."
Metro
"In Short: It’s not short of spectacle but in terms of innovation and variety this is nowhere near as forward-thinking as Bungie would like to pretend."

اوّلین نقد توسط یه وبسایت فرانسوی منتشر شده.

Pocket Lint : 10/10
Financial Post : 9.5/10
Cheat Code Central : 4.5/5
Gamer Headlines : 9/10
VG First : 9/10
IGN Italy : 8.8/10
Vandal Online : 8.7/10

8.5/10 : [Everyeye [IT
Worth Playing : 8.5/10

XGN : 8.5/10
The Games Cabin : 8.2/10
CVG : 8/10
HardCore Gamer : 8/10
Trusted Reviews : 8/10
Total Xbox : 8/10
PS4.sx : 8/10
Gamnesia : 8/10
Den of Geek : 8/10
Pie : 7.4/10

Metro.co.UK : 7/10
GameBlog.FR : 7/10
Gamereactor.DK : 7/10
NZ Gamer : 7/10
Polygon : 6/10
The Escapist : 6/10

CraveOnline : 6/10
GameKult : 6/10
Musga.fr : 6/10

Level 7 : 5/10

آخرین ویرایش:
7.5/10

While the end product is worth the advertising that Bungie and Activision put into Destiny, there are still some obvious shortcomings. The first is the current lack of depth. In less than two days I’ve managed to get a single character to level 20 and some very respectable gear. As well as that, I’ve completed all of the Strike missions, with the intent to repeat them later. The score should be seen as provisional, with the two upcoming releases and more content becomes available this should improve and reviews down the line will focus on that content

Destiny Xbox One Review

8.2/10

Destiny is hit and miss at times, thankfully with more shots on target than Emile Heskey. Solid gunplay and simple yet fun RPG elements coupled with some great online multiplayer make it a great game. Let down by the sometimes dull story with cliche characters and a lack of social features within what is supposed to be an MMO.

Review: Destiny (PS4 & Xbox One)

6/10

Ultimately, Destiny is a beautiful but unsatisfying game. It tries too hard to blur the boundaries between a story-driven shooter and MMOFPS, and ends up proficient at neither. It gets a few things right, especially gunplay and presentation, but falters in the areas that most affect long-term playability. It’s not the rich online world it aspires to be. Instead, it’s an underdeveloped framework of a game that could have been the most important new IP of the generation.

Destiny Review - Star Bores - CraveOnline

چقد رنج امتیاز ها بزرگه ! :دی از 5 داره تا 9.5
فک میکنم سلیقه ای باشه بازی , البته اشکالاتش رو همه چنتا چیز مشخص گفتن

متای نسخه ی PS4 هم از 8 نقد به 81 رسیده فعلن!

23530141046588530645_ssss.jpg

این سلیقه ای بودن امتیازات هم نشات میگیره از بازی معروف نسل قبل !!!
عذرخواهی میکنم اما هیچ ربطی به سلیقه نداره ! نه این بازی و نه اون بازی معروف ...
ایراد اصلی به داستان بازی وارد هست .

بيخود نبود كه بانجي قبلا در مورد امتيازا هشدار داده بود:d
درسته پول نقش خيلي مهمي داره و بانجي با ساخت اين بازي به ثروت خوبي ميرسه ولي براي كمپاني در حد بانجي همه چيز پول نيس و رزومه كاري و آبرو هم اهميت داره8-|

خلاصه اميدوارم سايتهاي ديگه مخصوصا اونايي كه ضريب تاثير بالايي دارن نمره هاي بهتري بدن تا بازي حداقل زير 85 نشه كه براي همچين بازي با اين حجم سرمايه گذاري و پشتوانه و ..... تراژدي محسوب ميشه:d

.

این سلیقه ای بودن امتیازات هم نشات میگیره از بازی معروف نسل قبل !!!
عذرخواهی میکنم اما هیچ ربطی به سلیقه نداره ! نه این بازی و نه اون بازی معروف ...
ایراد اصلی به داستان بازی وارد هست .

چرا ربط نداره!؟! نمیشه که ایرادات کم باشه یکی بده 9 یکی بده 5 که!!
داستان که مورد داره خب قبول ولی گیم پلی باید سلیقه ای باشه اینجور که پیداست!!

خلاصه اميدوارم سايتهاي ديگه مخصوصا اونايي كه ضريب تاثير بالايي دارن نمره هاي بهتري بدن تا بازي حداقل زير 85 نشه كه براي همچين بازي با اين حجم سرمايه گذاري و پشتوانه و ..... تراژدي محسوب ميشه
:d

.

البته خوبه یکم ... تقصیر خودشونم هست دیگه , زیادی هایپ کردن !!
ضریب مگه داره نمره ها!؟!؟ :|

من خودم احتمالا به این زودی ها این بازی رو تجربه نخواهم کرد...ولی میدونم بازی های MMO می تونن سیر رو به رشد داشته باشن(البته اگه بازی واقعا پشتیبانی درست بشه).به همین خاطر نمرات ابتدایی بازی با اینکه اهمیت خاص خودشون رو دارن ولی برای چنین سبک هایی به نظرم اونقدر هم روی خرید و قضاوت تاثیر ندارن

یکی به این بازی 10 داده یکی 7 معلومه سلیقه ایه دیگه .....
----
ما که با بتا خیلی حال کردیم پس نسخه اصلی رو هم میگیریم:bighug:
اکثر بازی ها همچین چیزی داره، یکی 10 میده یکی 2 یکی 7 قرار نیست همه بیان 8 بدن متا بازی بشه 80 همیشه تو نظرات اختلاف هست،مشکل اینجاست که همیشه این موضوع رو متوجه نمیشین و موقع بازی مورد علاقتون میرسه میگید منتقدا سخت گیر شدن آقا بازی سلیقه ایه، در صورتی اگه دقت کنید میبینید تقریباً اکثر بازی هایی که متا دور بر 80 دارن امتیاز هاشون همچین حالتی داره. watch dogs . infamous بازی هایی هستن که یادم میاد دقیقا همین بحث ها بود.

یکی 9 میده یکی 5 پس سلیقه ایه خیلی طرز فکر نخ نما شده ایه دیگه!
در اخر متایی که از 60-70 تا نقد در میاد بهمون میگه که اکثر نمرات تو همون رنج متا هستن
حالا الان میبینی یکی بالا میده یکی پایین دلیل نمیشه بگیم سلیقه ایه.هنوز نمره های اولیس که داره ثبت میشه تو چشم میان شما وقتی 60 تا نقد ثبت شد برو متا رو نگا کن کوهی از نمره های تکراری میبینی!

حرف شما درسته كه بانجي در انتخاب ناشر مالي قوي اشتباه نكرده ولي نبايد از ياد برد كه اكتي زياد به كيفيت اهميت نميده و يه شركت به شدت وابسته به سياست هاي مالي و نه كيفيتي ! ( دوستاني كه ميخوان بگن كدوم شركتي نيست كه طرف پول نباشه بايد ياداور بشم من هم نگفتم طرف پول نباشن ولي قرار هم نيست توي سر انواع كيفيت بزنن ! مثال خيلي خوب هم VALVE كه هم پول در مياره هم كيفيت نگه ميداره ! اگر دست اكتي بود تا الان HL27 و PORTAL 12 و L4D 18 رو ديده بوديم !)

بانجي فقط جامي مالي خواسته ولي به نظر من در انتخاب حامي و ناشر درست حسابي اشتباه كرده !
اگر يه حامي مالي بهتر انتخاب مي كرد شايد وضعش الان بهتر بود كه هي به ساخته اش گير ندن !

مثلا اینجاست که اکتی هم پول و هم زمان کافی رو در اختیار بانجی گذاشته.یعنی دوتا چیزی که سازنده نیاز داره.یعنی اشکال کار از خود بانجی بود این سری نه اکتی.

500 میلیون دلار رقم وحشتناکی هستش توی این صنعت.یعنی این بازی پرهزینه ترین بازی تاریخ هستش تااینجای کار.

مثلا اینجاست که اکتی هم پول و هم زمان کافی رو در اختیار بانجی گذاشته.یعنی دوتا چیزی که سازنده نیاز داره.یعنی اشکال کار از خود بانجی بود این سری نه اکتی.

500 میلیون دلار رقم وحشتناکی هستش توی این صنعت.یعنی این بازی پرهزینه ترین بازی تاریخ هستش تااینجای کار.

پس بانجي رو بايد مقصر دونست در داغون كردن بازي ؟ من فكر مي كنم هر دو طرف مقصر باشن ! اخه بانجي با اين همه سابقه بايد واقعا" به خودش افتخار بكنه توي اولين بازي بعد از جدايي مايكرو اش اينطوري گند زد به خودش
گر چند من خودم اكتي رو مقصر ميدونم به خاطر سابقه بد خودش در داغون كردن IP هاش ولي مطمئنا" بانجي كوتاه اومده كه افتضاحه

از يه چيز ديگه هم كه مي ترسم اينه كه مثل يه سري استوديو هاي ديگه يه سري FEATURE هاي بازي رو قيچي كرده باشن تا بذارن براي نسخه هاي بعدي

500 ميليون دلار رو من هنوز قبول ندارم چون بايد بيان بگن اقا مثلا" اين مدلي ما خرج كرديم شده اينقدر ! GTA V اون 250 بود يا 275 ميليون دلارش تو كَت ادم ميره ولي اين يكي رو من نميدونم چه مدلي به 500 ميليون رسيدن مگر اين كه حجم عظيمي از اين خرج مربوط به ماركتينگ و تبليغ باشه !
يادمه مي گفتن يكي از CoD ها ( فكر كنم MW2 بود ) 200 ميليون دلار خرج برداشته كه 150 تاش فقط تبليغات بود !!! ( دقيق مطمئن نيستم )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or