امتیازات Deadpool

..ROC..

کاربر سایت
58448824505261641705.jpg

GamingTrend - 8.3\10
Gamesbeat - 8.3\100
EGM - 8\10
OXM Online - 8\10
GodIsaGeek - 8\10
Comic Book Therapy - 8\10
GamesRadar - 7\10
Polygon - 7\10
FanBoyFeed - 7\10
Eurogamer - 6\10
Joystiq - 6\10
OXM UK - 6\10
Den of Geek - 5.3\10
CVG - 5\10
VideoGamer - 5\10
IGN - 5\10
BuzzFocus - 5\10
PlayStation Magazine UK - 5\10

آخرین ویرایش:
خیلی ها بازیهایی مثل Dark Watch و بورن یادشون رفته که تا چه اندازه سرگرم کننده بودند
همون شوتره که یارو اولش تو قطار هست بعد تبدیل میشه به خون آشام یا همچین چیزی؟ :دی من فکر کنم رو PS2 بازی کردم، جالب بود.

High moon یکی از بهترین استودیو هایی بود که من بازی هاشو انجام دادم. خیلی ها به این بازی گیر میدند اما نمی دونند کل تیم سازنده 3-4 ماه پیش اخراج شدند علاوه بر این خیلی روشون فشار بود. خیلی ها بازیهایی مثل Dark Watch و بورن یادشون رفته که تا چه اندازه سرگرم کننده بودند.

اره.کلا من با گیم پلی بازیهاشون خیلی حال میکنم! کلا یه سبک خاصی میسازند که هیچ وقت خسته کننده نمیشه
این Dark Watch اسمش اشناست اگه اشتباه نکنم.سال انتشارش و پلتفرومش چیه؟

همون شوتره که یارو اولش تو قطار هست بعد تبدیل میشه به خون آشام یا همچین چیزی؟ :biggrin1: من فکر کنم رو PS2 بازی کردم، جالب بود.
اره. خون اشام منتها نمیشه. میمیره بعد میشه عضو انجمن قاتلان مرده میاد همه رو می کشه. کابویی بود. یادمه چند تا مرحله اسب سواری هم داشت.
این Dark Watch اسمش اشناست اگه اشتباه نکنم.سال انتشارش و پلتفرومش چیه؟
برای ps2 , xbox بود. سال 2004 یا 2005 (دقیق یادم نیست) یه بازی کابویی فانتزی بود. توی اون زمان که اول شخص کنسول اصلا نداشتیم این بازی خیلی چیزه خفنی بود برای خودش. ناشرشم کپکام بود

برای ps2 , xbox بود. سال 2004 یا 2005 (دقیق یادم نیست) یه بازی کابویی فانتزی بود. توی اون زمان که اول شخص کنسول اصلا نداشتیم این بازی خیلی چیزه خفنی بود برای خودش. ناشرشم کپکام بود

یه ترکیبی از Painkiller و Serious Sam بود. خعلی جذاب و روون بود.

بعضی از دوستان از بازی کامیک بوکی انتظار 9-10 دارن احیانا؟! با تجربه ای که به شخصه از بازی های سوپـرهیرویی و کامیک بوکی دارم، امتیاز بالای 7 یعنی با یه عنوان جذاب و خیلی خوب طرف هستیم. حالا این عنوان 8 هم داره فعلا توی امتیازاش که نشون میده باید عنوان خیلی خوبی باشه..
خيلى ببخشيد مگه سرى بتمن آرخام سوپر هيرويى يا كميك بوكى نيست ؟ البته اگر يك استثناء ندونيم!

خيلى ببخشيد مگه سرى بتمن آرخام سوپر هيرويى يا كميك بوكى نيست ؟ البته اگر يك استثناء ندونيم!
اتفاقا دیروز همین حرف رو یکی از دوستای خودم هم زد بهم که در جوابش گفتم اون یه مورد رو فاکترو بگیرید که فوق العاده خفن ترکونده اصلا قابل قیاس با این یکی بازی ها نیست :دی الان چیزایی که باید با این عنوان مقایسه بشه ولورین و اسپایدرمن و ... است :دی

اتفاقا دیروز همین حرف رو یکی از دوستای خودم هم زد بهم که در جوابش گفتم اون یه مورد رو فاکترو بگیرید که فوق العاده خفن ترکونده اصلا قابل قیاس با این یکی بازی ها نیست :دی الان چیزایی که باید با این عنوان مقایسه بشه ولورین و اسپایدرمن و ... است :دی

کلا Batman فیلم هاشم خارق العادست :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or