امتیازات Deadpool

..ROC..

کاربر سایت
58448824505261641705.jpg

GamingTrend - 8.3\10
Gamesbeat - 8.3\100
EGM - 8\10
OXM Online - 8\10
GodIsaGeek - 8\10
Comic Book Therapy - 8\10
GamesRadar - 7\10
Polygon - 7\10
FanBoyFeed - 7\10
Eurogamer - 6\10
Joystiq - 6\10
OXM UK - 6\10
Den of Geek - 5.3\10
CVG - 5\10
VideoGamer - 5\10
IGN - 5\10
BuzzFocus - 5\10
PlayStation Magazine UK - 5\10

آخرین ویرایش:
به خاطر طنز و کمیک بوکیش هم که شده به نظرم ارزش یک بار تجربه کردن رو داره
کلا این مدل بازی هارو برا نمره نباید بازی کرد برای کسب تجربه باید بازیش کرد

نمره ها رو ول کنید، طنزی که تو بازی هست ارزشش خیلی بیشتر از نمراتیه که بهش دادن. به شخصه 2-3 جا از خنده دل درد گرفته بودم. =))
دیالوگ های Deadpool فوق العاده اس. (مخصوصا یه سری جاها که رو به دوربین با گیمر حرف میزنه :دی) گیم پلی بازی جذابه و خسته کننده نمیشه. داستان با اینکه خیلی ساده اس ولی جذابیت های خودشو داره.
در کل پیشنهاد میکنم به هیچ وجه از دستش ندید.

نه آخه وقتی که توی Comic Con بازی می خواست معرفی بشه خود دِدپول میاد روی استیج و این حرفو میزنه.:دی
Deadpool که کلا میخواد سر به تن ولورین نباشه :دی یه لحظه اصلا شخصیت دد پول یادم نبود فکر کردم منظور شهاب از نظر بازیه :دی (دروغ چرا اطلاعات زیادی از ددپول ندارم و خیلی سخت پیشو گرفتم)

متاسفانه ارزش کارهای استدیو High Moon هیچ وقت درک نشد:( به خاطر اون اکتی حریص یه سال درمیون دارند بازی خوب میزنند!:| مثلا پارسال بازی Transformers : FoC خیلی خوب بود ولی اونم امتیازاتش پایین تر از حقش بود

متاسفانه ارزش کارهای استدیو High Moon هیچ وقت درک نشد:( به خاطر اون اکتی حریص یه سال درمیون دارند بازی خوب میزنند!:| مثلا پارسال بازی Transformers : FoC خیلی خوب بود ولی اونم امتیازاتش پایین تر از حقش بود
High moon یکی از بهترین استودیو هایی بود که من بازی هاشو انجام دادم. خیلی ها به این بازی گیر میدند اما نمی دونند کل تیم سازنده 3-4 ماه پیش اخراج شدند علاوه بر این خیلی روشون فشار بود. خیلی ها بازیهایی مثل Dark Watch و بورن یادشون رفته که تا چه اندازه سرگرم کننده بودند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or