![Dead-Space-2-Box-Art-Unveiled-2.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fnews.softpedia.com%2Fimages%2Fnews2%2FDead-Space-2-Box-Art-Unveiled-2.jpg&hash=a5dc89037173805e93294c4748031f18)
OXMاولین نقد عنوان بزرگ Dead Space 2 را منتشر کرد :
OXM به بازی امتیاز 9.5/10 داد.
آخرین ویرایش:
دقيقا من خودم شماره يك رو هم روي 360 بازي كردم هم روي كامپيوتر و مقداري هم روي ps3 تجربه داشتم و هيچ فرقي بينشون نديدم.اين ديگه باز چه بحثي كه شما دارين ميكنين:-o
جدا من نمره 9 و 9.5 تو كتم نميره.به شدت منتظرم شاهكار بازيها اولين نمره كامل خودش رو يعني 10 رو كسب كنه.اگه هم هيچ سايت يا مجله معتبري به بازي 10 نداد كي از بازي سنتر خودمون بهتر.خودش بايد 10 رو بده:d
اقا کنترل کن خودتو...!حالا با بهترين بازي تاريخ رو به رو هستيم
جدا من نمره 9 و 9.5 تو كتم نميره.به شدت منتظرم شاهكار بازيها اولين نمره كامل خودش رو يعني 10 رو كسب كنه.اگه هم هيچ سايت يا مجله معتبري به بازي 10 نداد كي از بازي سنتر خودمون بهتر.خودش بايد 10 رو بده:d
God bless blind fansجدا من نمره 9 و 9.5 تو كتم نميره.به شدت منتظرم شاهكار بازيها اولين نمره كامل خودش رو يعني 10 رو كسب كنه.اگه هم هيچ سايت يا مجله معتبري به بازي 10 نداد كي از بازي سنتر خودمون بهتر.خودش بايد 10 رو بده:d
به نظر من اصلا نباید به نمره ی یک بازی تا این حد اهمیت داد!ممکنه از بازی که همش نمره ی کامل گرفته لذت نبرید و با بازی که نمراتشم پایین بوده عشق کنید!
که البته این بازی هم نمراتش بالاست و هم بسیار لذت بخش هست!:d:d:d:d
آدموبگیره ولی جو نگیره!:d![]()
اقا کنترل کن خودتو...!![]()
و دیگر هیچعزیز برای ماها ذره ای فرق نمی کنه و اهمیت نمیدیم که برای شما چی ملاکه. هی میرید میاید میگید این نمره خوب نیست حقش 10 ـه بازی قرن ـه و امتیاز فلان سایت ملاک هست و .... اینقدر تکرار نکنید حرفاتون.
هممون میدونیم هر بازی که مال ea باشه حقش 10 ـه و دیگر هیچ![]()
عزیز برای ماها ذره ای فرق نمی کنه و اهمیت نمیدیم که برای شما چی ملاکه. هی میرید میاید میگید این نمره خوب نیست حقش 10 ـه بازی قرن ـه و امتیاز فلان سایت ملاک هست و .... اینقدر تکرار نکنید حرفاتون.
هممون میدونیم هر بازی که مال ea باشه حقش 10 ـه و دیگر هیچ![]()