آخرین ویرایش:
اره درسته ، تو گوگل اسم بازی رو که سرچ میکنی و سر برگ که میاره امتیاز متا رو ٧٢ زده که مربوط به ریمسترش هست و نه اصلی به همین خاطر اشتباها نوشتم ٧٢.2 نسخه ریمسترش 72 شده وگرنه نسخه اصلی 82 متاش.
امیدوارم! ولی وقتی وضعیت بازی بعد از ترکیدن THQ رو یادم میاد(تا مدت زیادی کسی علاقه ای به خرید IPش نداشتبه نظرم از اونجایی عقبه بازی خیلی خوبه به اون چیزی که میخوان از نظر فروش میرسن دیگه کمتر از Vampyr که New IP بود که نیست ؟! تازه اون با دو برابر نفرات و با بودجه بیشتر ساخته شده به نظرم فروشش کاملا به سوددهی میرسه نگران نباشیم از این نظر ! قشنگ ی اختتامیه تپل بهمون تحویلم میدن![]()
بازی شدیدا مشکل طراحی داره خصوصا توی بخش گیمپلی. همین الان بازی رو روی Apocalyptic تموم کردم و به جای یه تجربه لذت بخش چالش برانگیز، یه تجربه آزاردهنده و بعضاً حال به هم زن ارائه میده. دوربین افتضاحه، Lock On بیخوده، بالانس بازی فاجعه هست، چک پوینت ها بدترین چیزی هستن که بشر میتونسته خلق کنه، حرکات به شدت محدودن، هوش مصنوعی تعطیله، آپگریدها اصلا خودشون رو نشون نمیدن و حس ضعیف بودن تا آخر بازی رهاتون نمیکنه و هزارتا مشکل دیگه که اگر بخوام لیست کنم، مطمئنم کاربرای اینجا بیخیال خریدنش میشن. نمیدونم این مریضی سولز کردن بازیا چه زهر ماریه که افتاده به جون بازیسازها. وقتی بودجه کمه و تیم کوچیکه، مگه کرم دارین چیزی رو انتخاب میکنین که ریسکش به شدت بالاست؟ تمام مشکلات بازی به خاطر سولزنیزه کردن بوده در حالیکه هسته دارکسایدرز هیچوقت این شکلی نبوده و قشنگ تر زدن به بازی رفته. هیچوقت توی عمرم اینقدر سر یه بازی اذیت نشده بودم. قشنگ کوفتم شد بازی کردن. البته بازم میگم به نظرم در حد همون 7 - 7.5 هست چون در نهایت میشه باهاش کنار اومد. کاش یه خورده تست میکردن این چیزایی رو که ساختن.
Apocalyptic داره میره Ben Cureton هست بالا هم اسمشو گفتم.یکی از عوامل نسخه 2 داره استریم می کنه دوس داشتین ببنین
Code:https://www.twitch.tv/fightelement/
متاسفانه بازی یک سری مشکلات فنی داره که نمیشه ساده از کنارشون رد شد ....باو لامصبا فقط صدا گذاری و ساندترک ها سه چهار نمره داره از بس خوبه.هیچوقت یادم نیست اینقدر دلم برای یه سازنده سوخته باشه.معلومه حسابی رو تبلیغات کار کردن و کلی امید داشتن این چند وقت هر چی تو توییچ تبلیغ بود و کلی از تبلیغ های یوتیوبی که میدیدم از همین بازی بودتو پیجشون میری میبینی حتی استریمر هارو هم تبلیغ کردن...