امتیازات Control

میانگین نمرات بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    161
  • نظرسنجی بسته شده است .

Outer Heaven

کاربر سایت
d2k0_1554995717-5844-card.jpg

Release‎: ‎27 August 2019
Developer‎: ‎Remedy Entertainment
Platforms‎: ‎Microsoft Windows‎; ‎PlayStation 4‎,Xbox One
Publisher‎: ‎505 Games
Metacritic:81​

Spiel Times - 10/10
nextgenbase9/10
ZTGD : 95/100
Press Start Australia : 95/100
Gamespot: 8/10
Windows Central - 3.5/5
destructoid: 9/10
MonsterVine - 5 / 5
EGM - 10 / 10
GamingTrend - 95 / 100
Press Start - 9.5 / 10
Video Chums - 9.3 / 10
Rectify Gaming - 9 / 10
GameSpew - 9 / 10
Easy Allies - 9 / 10
TheSixthAxis - 9 / 10
Eurogamer Italy:9/10
Gamers Heroes:9/10
PSX-Sense.nl:9/10
Screen Rant:9/10
Digitally Downloaded:9/10
inthegame.nl - 9.5/10
Echoboomer - 9/10
Starnews - 9/10
USGAMER - 8/10
COGconnected - 89 / 100
PC Gamer - 88 / 100
Noisy Pixel - 8.5 / 10
Xbox Achievements - 85 / 100
Critical Hit - 8.5 / 10
Boomstick Gaming - 8.4 / 10
New Game Network - 81 / 100
Worth Playing - 8 / 10
Wccftech - 8 / 10
VideoGamer - 8 / 10
Handsome Phantom - 7.5 / 10
DualShockers - 7.5 / 10
PlayStation Universe - 7 / 10
We Got This Covered - 2 / 5 stars
Slant Magazine - 4.5 / 5 stars

آخرین ویرایش:
اوکی :)) یه جوری میگن 80 تا 85 خوشحالی نداره ، هر کی ندونه با خودش فکر میکنه توی کارنامشون چقدر متا سبز کردن ! :D ، دیگه بودیمو دیدیم برای 65 تا 69 چطور فلسفه ی کمال گرایی راه انداختین :D ، جای شما بودم محتاطانه تر عمل می کردم ! این تاپیک راه دوری نمیره و گفته هاتون نقل کردنیه :D

برام خیلی جالبه که هر دو طرف بحث، موضوع رو صرفا با پیش فرض ها و از زاویه دید خودشون جلو بردند که البته هیچ ایرادی بهش وارد نیست، ولی منظورم این هست که کمتر صحبت های مستند و سند و مدرک توی تاپیک ارائه شده، که فکر میکنم دلیل بحث های طولانی و گاها بی نتیجه هم همین باشه...

ویدئو زیر دیگه صحبت های کاملا مستند از زبان خالق اصلی عناوین مورد بحث هست! ایشون تو این مصاحبه که همین ماه گذشته با IGN انجام شده از رابطه ـشون با مایکروسافت و جریانات مربوط به Quantum Break و اینکه چی شد که به ایده Control رسیدند و ده ها موضوع و مورد جالب دیگه که خیلی ها هیچ اطلاعی ازش نداشتند اشاره میکنه:

شخصا جواب تمام سوالات و شک و شبه هایی رو که داشتم رو از زبون خود Sam Lake گرفتم. اگر مصاحبه رو با دقت نگاه کنید سم اشاره میکنه که اختلاف نظر هایی با مایکروسافت سر Quantum Break به خصوص در مورد TV Show های بازی و جریان جداگونه ضبط ـشون تو لس آنجلس داشته، و معتقده این قضیه ی نویسندگی تی وی شو ها (که توسط یه تیم کاملا مجزای دیگه انجام شده) و ضبط جداگونه ـشون و جریان تطابق ـشون با خود بازی پروسه ساخت بازی رو به مقدار زیادی سخت و پیچیده کرده بوده. و در ادامه اشاره میکنه که دلیل داره که اسم بازی رو Control گذاشتند! و این اسم در واقع مقداری metaphor یا همون بار استعاره ای و کنایه داره!

ولی در کل سم اشاره میکنه که همکاری با مایکروسافت در مجموع بسیار خوب و مفید بوده و مایکروسافت در طول این 10 سال و اندی کمک های بسیار زیادی به استدیو کرده ضمن اینکه این همکاری به سبب Crossfire یک جورایی همچنان ادامه داره... بقیه موارد رو رو هم به نظرم بهتر هست از زبون خودش بشنوید...

آخرین ویرایش:
اوکی :)) یه جوری میگن 80 تا 85 خوشحالی نداره ، هر کی ندونه با خودش فکر میکنه توی کارنامشون چقدر متا سبز کردن ! :D ، دیگه بودیمو دیدیم برای 65 تا 69 چطور فلسفه ی کمال گرایی راه انداختین :D ، جای شما بودم محتاطانه تر عمل می کردم ! این تاپیک راه دوری نمیره و گفته هاتون نقل کردنیه :D
من به عنوان یه فن مایکروسافت، موفقیت رمدی به عنوان استودیو فرست پارتی سونی و امتیازات خوبی که تو اولین بازی انحصاری اش گرفته رو بهتون تبریک میگم :D oh wait lol
اختیار داری محمد جان ، من باید پیشقدم می شدم چون شما اول فن رمدی هستی بعد فن مایکروسافت lol :D ، بزار اصلاحش کنم قربونت بشم :x : به عنوان فن سونی ، در درجه اول از صمیم قلب موفقیت رمدی رو بهت تبریک میگم و در درجه دوم :D هفته آینده ، به همین صورت در تاپیک امتیازات امیدوارم از خجالتتون در بیام :x . چند تا گیف هم از طرف عمو سم لیک کنار گذاشتم که توی اون تاپیک احساس درجه دو بودن نکنی :">
دیگه استودیو فرست پارتی سونی هست و من امکان تجربه بازی هاش رو ندارم در حال حاضر :-" تشریف بیار، فقط مواظب باش یه وقت با دست و پای شکسته تاپیک رو ترک نکنی :)):D والا ما تا حالا ندیده بودیم با یه بازی مولتی با متای 81 برای فن های همون استودیو کری بخونن که خدا رو شکر با این پدیده شگفت انگیز هم روبرو شدیم lol

آخرین ویرایش:
من به عنوان یه فن مایکروسافت، موفقیت رمدی به عنوان استودیو فرست پارتی سونی و امتیازات خوبی که تو اولین بازی انحصاری اش گرفته رو بهتون تبریک میگم :D oh wait lol
اختیار داری محمد جان ، من باید پیشقدم می شدم چون شما اول فن رمدی هستی بعد فن مایکروسافت lol :D ، بزار اصلاحش کنم قربونت بشم :x : به عنوان فن سونی ، در درجه اول از صمیم قلب موفقیت رمدی رو بهت تبریک میگم و در درجه دوم :D هفته آینده ، به همین صورت در تاپیک امتیازات امیدوارم از خجالتتون در بیام :x . چند تا گیف هم از طرف عمو سم لیک کنار گذاشتم که توی اون تاپیک خوشحالت کنم تا احساس درجه دو بودن نکنی :">

والا ما تا حالا ندیده بودیم با یه بازی مولتی با متای 81 برای فن های همون استودیو کری بخونن که خدا رو شکر با این پدیده شگفت انگیز هم روبرو شدیم lol
ولی ما خیلی زیاد دیده ‌بودیم که بازی مولتی تبدیل به انحصاری معنوی بشه و کری بخونن‌ باهاش در واقع سال هاست که داریم می بینیم :D اتفاقا آخریش هم fail شدند

خوب میگم که اینها میشه جریان معما چو حل گشت آسان شود! موقع ساخت بازی احتمالا به این نتیجه رسیده بودن که دیگه نمیتونن به تیم وقت بیشتری بدن ! به هر حال سونی بعد از آپدیت ها از کارشون راضی نبود و درش رو تخته کرد! یه دلیلی داشته دیگه ، وگرنه اونا که انقلابی و مکتبی که عمل نمیکنن!

................

انصافا اینا رو خواب دیدی یا واقعا کسی گفته ds گوتی میشه؟؟؟

هیچی ! چرا نوار همه گیر کرده روی رمدی ! یعنی تنها استودیو بی صاحبه ! وقتی سونی اولین خرید نسل بعدیش یه بیگ شات مثل اینسومنیاکه ، چرا برای خرید های بعدی سطح انتظارات رو تا این حد پایین میارید !؟ رمدی rad اینا به کار سونی نمیان ، حداقل استودیویی رو بخرن که ۳-۴ تا ip داشته باشه!

خرید رمدی از چند جهت جالبه یک پیشینه ی استودیو دو هایپ پشت سم لیک و بچه ها و سوم که شاید مهمتر از بقیه باشه همکاریه چند سالش با مایکروسافت
ببین سونی اگه بتونه رمدی رو بخره و تقویتش کنه واگر نتیجه ی کار پیشرفت کیفیت بازیشون بشه جدای از این که یکجور وجهه ی مثبت خوبی برای سونی داره سبک بازی های رمدی اصولا جوری هست که پلیرهای پلی استیشن بدجوری میپسندن من خودم فن رمدی نیستم شاید استودیو QD رو بیشتر از رمدی دوست داشته باشم ( که خب پرید متاسفانه ) ولی از نظر جنبه ی تبلیغاتی هم که شده میتونه برای ps مثبت باشه جدا از اینها استودیو رمدی واقعا استودیو بدی نیست و میشه گفت از اون دسته استودیوهای خلاق و با استعداده وگرنه اگر به سلیقه ی من باشه میگم سونی بره 4 تا استودیو خوب ژاپنی بخره که هم شاید خرجش کمتره و هم خروجی بهتری بده !
R@D هم کاملا موافقم واقعا هیچ چیز جذابی برای خرید نداره اگر اشتباه نکنم ip اوردر هم دست خود سونی که هرکاری بخواد میتونه مستقلا باهاش انجام بده !

خرید رمدی از چند جهت جالبه یک پیشینه ی استودیو دو هایپ پشت سم لیک و بچه ها و سوم که شاید مهمتر از بقیه باشه همکاریه چند سالش با مایکروسافت
ببین سونی اگه بتونه رمدی رو بخره و تقویتش کنه واگر نتیجه ی کار پیشرفت کیفیت بازیشون بشه جدای از این که یکجور وجهه ی مثبت خوبی برای سونی داره سبک بازی های رمدی اصولا جوری هست که پلیرهای پلی استیشن بدجوری میپسندن من خودم فن رمدی نیستم شاید استودیو QD رو بیشتر از رمدی دوست داشته باشم ( که خب پرید متاسفانه ) ولی از نظر جنبه ی تبلیغاتی هم که شده میتونه برای ps مثبت باشه جدا از اینها استودیو رمدی واقعا استودیو بدی نیست و میشه گفت از اون دسته استودیوهای خلاق و با استعداده وگرنه اگر به سلیقه ی من باشه میگم سونی بره 4 تا استودیو خوب ژاپنی بخره که هم شاید خرجش کمتره و هم خروجی بهتری بده !
R@D هم کاملا موافقم واقعا هیچ چیز جذابی برای خرید نداره اگر اشتباه نکنم ip اوردر هم دست خود سونی که هرکاری بخواد میتونه مستقلا باهاش انجام بده !
تبلیغ برای سونی که برای من گیمر بازی نمیشه ! سونی تو خیلی از سبک ها ضعیف شده و باید خرید هاش رو روی نقاط ضعفش برنامه ریزی کنه !

• Like
Reactions: artour-2198
فقط چشماتون رو ببندید و تاپیک گرز 5 رو متصور بشید :D

There will be blood :D
متاش پایین بشه که خب بیست صفحه ترول میکنن ملت و میره پی کارش ولی بزنه و متاش بالای 90 بشه، کشتار دسته جمعی راه میندازم اینجا >:)>:)>:):D:D

متاش پایین بشه که خب بیست صفحه ترول میکنن ملت و میره پی کارش ولی بزنه و متاش بالای 90 بشه، کشتار دسته جمعی راه میندازم اینجا >:)>:)>:):D:D
احتمال اینکه الن ویک 2 رو بسازه رمدی و متاش +90 بشه از متای +90 گیرز5 بیشتره:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or