امتیازات Control

میانگین نمرات بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    161
  • نظرسنجی بسته شده است .

Outer Heaven

کاربر سایت
d2k0_1554995717-5844-card.jpg

Release‎: ‎27 August 2019
Developer‎: ‎Remedy Entertainment
Platforms‎: ‎Microsoft Windows‎; ‎PlayStation 4‎,Xbox One
Publisher‎: ‎505 Games
Metacritic:81​

Spiel Times - 10/10
nextgenbase9/10
ZTGD : 95/100
Press Start Australia : 95/100
Gamespot: 8/10
Windows Central - 3.5/5
destructoid: 9/10
MonsterVine - 5 / 5
EGM - 10 / 10
GamingTrend - 95 / 100
Press Start - 9.5 / 10
Video Chums - 9.3 / 10
Rectify Gaming - 9 / 10
GameSpew - 9 / 10
Easy Allies - 9 / 10
TheSixthAxis - 9 / 10
Eurogamer Italy:9/10
Gamers Heroes:9/10
PSX-Sense.nl:9/10
Screen Rant:9/10
Digitally Downloaded:9/10
inthegame.nl - 9.5/10
Echoboomer - 9/10
Starnews - 9/10
USGAMER - 8/10
COGconnected - 89 / 100
PC Gamer - 88 / 100
Noisy Pixel - 8.5 / 10
Xbox Achievements - 85 / 100
Critical Hit - 8.5 / 10
Boomstick Gaming - 8.4 / 10
New Game Network - 81 / 100
Worth Playing - 8 / 10
Wccftech - 8 / 10
VideoGamer - 8 / 10
Handsome Phantom - 7.5 / 10
DualShockers - 7.5 / 10
PlayStation Universe - 7 / 10
We Got This Covered - 2 / 5 stars
Slant Magazine - 4.5 / 5 stars

آخرین ویرایش:
وارد تاپیک شدم یک لحظه فکر کردم متا شده 92-93. چه خبره ؟ رمدی را خدا آزاد کرد!!!

بازی طبق روال 10 سال گذشته رمدی تو همون رنج تیپیکال رمدی هست. بازی های قبلی شون هم زیر نظر ماکروسافت 77-83 شده بود و اینم دقیقا تو همون رنجه. اتفاقا بخش عمده ای از کنترل را رمدی مدیون ماکروسافت هست که با پشتیبانی ماکروسافت انجین بازی را توسعه دادن و الانم استفاده کردن.

خودم با توجه به نمایش های بازی انتظاری متایی در رنج 70-75 داشتم. که به نظر بهتر از اون هست و میتونه توی لیست بازی کردن با یکم تاخیر قرار بگیره.

چه به موقع! ببینید حساب رسمی توییتر Control چی رو ریتوییت کرده:

View attachment 114488

وقتی ناشر توی کار توسعه‌دهنده دخالت نمی‌کنه...
دیگه نمیدونم چطور باید گفته بشه تا مایکروفنای عزیز قبول کنن...اون از مصاحبه سم لیک، اینم از اکانت رسمی بازی.
دیگه مشخصه که جدایی مایکروسافت و رمدی خیلی به نفع رمدی بوده.

==========

خداوکیلی با مایکروسافت پدرکشتگی ندارم و اونایی که منو چند ساله میشناسن میدونن...ولی جدیدا مایکروفنا یه جوری حقیقت رو انکار می‌کنن، آدم حرصش درمیاد :D از وقتی هم که شایعه خرید رمدی توسط سونی اومده بود، همه ریخته بودن توی تاپیکش که بازی افتضاحه و کلا استدیوی داغونیه :|
یادمه تا قبل از عرضه کوانتوم بریک ، مایکروفنها ، رمدی رو هم سطح بهترین استودیو بازی سازی جهان ، امثال ناتی داگ میدونستن .
اما اخیرا همون ادمها که پستاشون هم هست تغییر جهت دادن ، که رمدی یه استودیو بازی سازی درجه چندمی هم نمیشه :D

من خودم به شخصه خیلی زیاد از رمدی خوشم نمیاد چون از اخرین بازیشون خوشم نیومد ، و ترجیح میدم اگه بنا به خرید باشه ، سونی یه استودیو دیگه ای بخره . مگر اینکه واقعا تغییر بکنه و یه پیشرفت اساسی بکنه .
گرچه نسبت به اخرین ساخته خودشون یه پیشرفت اساسی و امیدوار کننده داشتند .

View attachment 114488

دیگه نمیدونم چطور باید گفته بشه تا مایکروفنای عزیز قبول کنن...اون از مصاحبه سم لیک، اینم از اکانت رسمی بازی.

==========

خداوکیلی با مایکروسافت پدرکشتگی ندارم و اونایی که منو چند ساله میشناسن میدونن...ولی جدیدا مایکروفنا یه جوری حقیقت رو انکار می‌کنن، آدم حرصش درمیاد :D از وقتی هم که شایعه خرید رمدی توسط سونی اومده بود، همه ریخته بودن توی تاپیکش که بازی افتضاحه و کلا استدیوی داغونیه :|
حالا خوبه همین چند وقت پیش مایکروسافت اومد تمام حقوق الن ویک رو واگذار کرد به رمدی تا با خیال راحت بره دنبال عنوانی که بهش علاقه داره، اینم لابد از نشونه های مشکلات عمیق مایکروسافت و رمدی هست :دی البته چون ما از قراردادشون اطلاع نداریم لابد یه دویست میلیون دلار دادن مایکروسافت بابت این کار lol

اونایی که من رو میشناسن میدونن من بیشتر از اینکه فن مایکروسافت باشم، فن رمدی هستم. با تک تک بازی های رمدی زندگی کردم، از مکس پین بگیر تا کوانتوم بریک. دیگه دوستان میدونن چقدر فحش مایکروسافت دادم چرا اون موقعی که میتونست رمدی رو نخرید :دی خواهشا اگه بحثی هست این کلیشه های مایکروسافت فن و غیره رو بزار کنار، من هم خیلی راحت میتونم همین چیزها رو به شما یا بقیه دوستانی که دارن بحث میکنن نسبت بدم. حالا خوبه همه میدونن رمدی از نظر خیلی ها (منظورم شما نیستی) تو چه سطحی بود، به قول دوستمون متوسط رو به پایین ( :دی)، ولی یهو همه عاشقش شدن :دی

جالبه همون جبهه ای که تا همین چند وقت پیش رمدی رو مخفف آشغال ساز کرده بودن الان رفتن سمت کنترل و شدن مدافع شاهکارهای (یا آشغال ها؟) استودیو 8-}

جالب تر اینکه همین ها اگر متا کنترل زیر 80 شده بود، موضع الان خودشون رو با استناد به حرف هایی که با یه بُعد دیگه خودشون زده بودن نقض می کردن :-j

امیدوارم رمدی مستقل بمونه و با فروش خوب Control قطع به یقین همینطور میشه! تنها در این صورته که این بحث های سبک از دو و اطراف بازی های بعدیش کنار میره.

یا قمر بنی هاشم
به کجا رسیدیم که نمره 82 یه استودیو میشه موفق و تبریک تهنیت فلان بهمان
اقا 82 گرفته نه 92 من هرچی نگاه میکنم یه نمره 82 میبینیم که 9 سال پیش با الن ویک بهش رسیدن و الانم بعد از 9 سال با این پیشرفتی که کردن بازم همونن
الان این خوشحالی ها واقعا برای متا 82 هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یا قمر بنی هاشم
به کجا رسیدیم که نمره 82 یه استودیو میشه موفق و تبریک تهنیت فلان بهمان
اقا 82 گرفته نه 92 من هرچی نگاه میکنم یه نمره 82 میبینیم که 9 سال پیش با الن ویک بهش رسیدن و الانم بعد از 9 سال با این پیشرفتی که کردن بازم همونن
الان این خوشحالی ها واقعا برای متا 82 هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
82 برای بازیی که بودجش 14 میلیونه و از طرفی از نظر بعضی از دوستان امیدی بهش نبود فوق العادس

View attachment 114488

==========

حرف سم لیک و اکانت رسمی بازی مهم نیس تا وقتی نظرات بی طرفانه مایکروسافت فنا هست :D
الان از اون موقعیت هایی که خود خدا هم بیاد پایین ی چی بگه دلیل و برهان میارن که حتما ی چی زده :D

رمدی بازی با متای ۸۳ میسازه با مایکروسافت، بعد بازی بعدیش متاش میشه ۷۷ بعد بازی بعدیش بدون مایکرو میشه متاش ۸۲ نتیحه گیریت این بوده که مایکروسافت مشکل بوده این وسط؟
الان همین بازی انحصاری مایکرو بود شما این جا پست میدادی یه بازی نا امید کننده دیگه از مایکرو که بالا ۹۰ نشد متاش.
********:D
دقیقا نتیجه‌گیری اینه که مایکروسافت مشکل بوده...همونطوری که خود سازنده‌ها هم رسما دارن همینو میگن (حتما اینم میایید توجیه میکنید :|)
من اتفاقا فن کارای نسل قبل مایکروسافت بودم و همه میدونن که بشدت Alan Wake رو دوست دارم و با سلیقه‌ام هم بشدت جوره.
انتقاد من و خیلیا به مایکروسافتِ نسل هشتم و چند سال اخیره. من هیچ مشکلی با برندِ Xbox و مایکروسافت ندارم و کنسولش رو هم خریدم (چندین بار هم از خفنیت گیم‌پس گفتم) ولی از عملکرد مضخرف سالهای اخیرشون در خصوص بازیهای انحصاری متنفرم و آزادم که ازشون انتقاد کنم. دقیقا برعکس شما که هر انتقاد به برند موردعلاقه‌تون انجام بشه، سریع میایید و مایکروسافت رو یه فرشته‌‌ای جلوه می‌دید که اصلا نمیتونه کار بدی انجام داده باشه!
اگه اون بازی که به 90 نمیرسه هیلو و گیرزی باشه که نسل قبل خیلی راحت 90 میگرفتن، آره میشه ناامیدی (حداقل واسه من که توی نسل قبل دیدم مایکروسافت میتونه چه کیفیتی رو ارائه بده)...
بحث اصلی اینه: حالا که رمدی از مایکروسافت جدا شده تونسته موفقیت بیشتری بدست بیاره و خود استدیو هم مشخصا اعلام کرده که یکی از دلایل موفقیت و داشتن کنترل بیشتر رو پروژه، جدایی از مایکروسافت و همکاری با ناشر بهتر و کوچیکتری مثل 505 بوده که توی مسائل استدیو و روند ساخت بازی دخالت نمی‌کنه، هست.
حالا نمیدونم کدوم بخش از حرفام مبهمه که باید چند بار اینا رو تکرار کنم! به هر حال ببخشید که رمدی بدون مایکروسافت موفق شد وگرنه دوباره میگفتید استدیو مضخرفیه و مایکروسافتِ عزیز یه چیزی میدونسته که ولشون کرده.

Last edited by a moderator:
از اونجایی که معمولا نمیتونی با منطق و احترام بحث کنی و چند بار هم به کاربرای اینجا مستقیما توهین کردی، کلا نمیخواستم جوابتو بدم ولی به هر حال این یه بار رو بخاطر موفقیت رمدی اشکالی نداره! :D
دقیقا نتیجه‌گیری اینه که مایکروسافت مشکل بوده...همونطوری که خود سازنده‌ها هم رسما دارن همینو میگن (حتما اینم میایید توجیه میکنید :|)
من اتفاقا فن کارای نسل قبل مایکروسافت بودم و همه میدونن که بشدت Alan Wake رو دوست دارم و با سلیقه‌ام هم بشدت جوره.
انتقاد من و خیلیا به مایکروسافتِ نسل هشتم و چند سال اخیره. من هیچ مشکلی با برندِ Xbox و مایکروسافت ندارم و کنسولش رو هم خریدم (چندین بار هم از خفنیت گیم‌پس گفتم) ولی از عملکرد مضخرف سالهای اخیرشون در خصوص بازیهای انحصاری متنفرم و آزادم که ازشون انتقاد کنم. دقیقا برعکس شما که هر انتقاد به برند موردعلاقه‌تون انجام بشه، سریع میایید و مایکروسافت رو یه فرشته‌‌ای جلوه می‌دید که اصلا نمیتونه کار بدی انجام داده باشه!
اگه اون بازی که به 90 نمیرسه هیلو و گیرزی باشه که نسل قبل خیلی راحت 90 میگرفتن، آره میشه ناامیدی (حداقل واسه من که توی نسل قبل دیدم مایکروسافت میتونه چه کیفیتی رو ارائه بده)...
بحث اصلی اینه: حالا که رمدی از مایکروسافت جدا شده تونسته موفقیت بیشتری بدست بیاره و خود استدیو هم مشخصا اعلام کرده که یکی از دلایل موفقیت و داشتن کنترل بیشتر رو پروژه، جدایی از مایکروسافت و همکاری با ناشر بهتر و کوچیکتری مثل 505 بوده که توی مسائل استدیو و روند ساخت بازی دخالت نمی‌کنه، هست.
حالا نمیدونم کدوم بخش از حرفام مبهمه که باید چند بار اینا رو تکرار کنم! به هر حال ببخشید که رمدی بدون مایکروسافت موفق شد وگرنه دوباره میگفتید استدیو مضخرفیه و مایکروسافتِ عزیز یه چیزی میدونسته که ولشون کرده.
عزیز حالت خوبه؟؟؟؟؟؟؟
الان واقعا از متا 82 بازی خوشحالید؟؟؟؟؟
مرد حسابی توی 2019 اخرای نسل هستیم با این پیشرفت های عجیبی که استودیو ها کردن الان واقعا متا 82 باعث خوشحالیه؟؟؟؟
بابا این متا رو رمدی 9 سال پیش با الن ویک گرفته
یعنی واقعا بعد از 9 سال بدون هیچ پیشرفتی به همون استاندارد قبلیت برسی برای شما خوشحالی داره
تعجب میکنم

حرف سم لیک و اکانت رسمی بازی مهم نیس تا وقتی نظرات بی طرفانه مایکروسافت فنا هست :D
الان از اون موقعیت هایی که خود خدا هم بیاد پایین ی چی بگه دلیل و برهان میارن که حتما ی چی زده :D
قراردادهای چند صد میلیون دلاری که تو پاچه مایکروسافت رفته رو یادت رفت بگی، میدونی که از محتوای قراردادها خبر نداریم! :دی

من به توییتر دسترسی ندارم، یه لطفی کن خودت یا @FUTURE چک کنید ببینید اکانت بازی چند تا پست که موفقیت بازی رو تبریک گفتن، ریتوییت کردن. اگه فقط همین پست باشه من همین جا از شما دو بزرگوار عذرخواهی میکنم که اشتباه کردم تو این بحث :دی میدونی که ریتوییت کردن به معنای توییت کردن نیست، حالا چک کن بگو، من بهتون اعتماد دارم :دی

الان تاپیک امتیازات بازی هستش و داریم صرفا در مورد نقدها و نمرات حرف میزنیم .
پس وقتی یه استودیو اخرین ساخته اش 77 بوده و الان تا به اینجای کار 82 ، پس قطعا میشه گفت پیشرفت بهش .
حالا قضیه جایی نکته دار میشه که توی این نسل ( نسل هشتم 8 ) با توجه به سیاست های مایکروسافت در ساخت انحصاری و مدیریدت استودیو ، ختم به این میشه که استودیو قبلی اش داره بدون حضور خودش موفقتر عمل میکنه .
اینا نکته ای هستش غیر قابل انکار و اینکه بله متای 82 هم میتونه خوب باشه و هم میتونه ضعیف ، بستگی داره طرف مقابلت کی باشه ، طبیعتا اگه سایبرپانک بیاد این متارو بگیره ضعیف عملکرده اما برای استودیو که اخرین بازیش 77 بوده یه پیشرفت بزرگ هستش و لزوما نیاز نیست متا 92 باشه تا ستایش بشه ، پیشرفت همیشه شایسته ستایش هستش ( حتی اگه از استویدو و بازیهاش خوشمون نیاد ) . من دقیقا وقتی دیترویت اومد متای 80 گرفت هم تحسین کردمش ، چون پیشرفت داشت نسبت به بیوند و سرزنش نکردمش که چرا 90+ رو بدست نیاورده .
و اینکه انتظارمون چی هست . طبیعتا اگه این بازی مثل قبل تحت نظر مایکرو بود ، طرفداران این بازی رو تا ناتی داگ بالا میبردن مثل قبل و طبیعتا 82 شکست میبود :D اما الان به عنوان استودیو مستقل نسبت به قبل خوب عمل کردن
قرار نیست همه متای بالای 90 بگیرن .

در مورد رنج نمره هم به نظرم این بحث مسخره هستش ، چون اینجوری باشه ویچر 3 و ویچر 2 هم توی یک رنج هستن اما این کجا و ان کجا و اینکه رنج گذاری هم یک اصولی داره ، معمولا میگیم 70-75 یا 80-85 و یا 90-95 و ... اما 77 تا 82 جدیدترین رنج نامگذاری شده حداقل توی این فروم هست . در صورتی که صرفا نمره رو ملاک قرار بدیم فاصله زیادی بین نمره 77 و 82 هستش و به هیچ عنوان توی یک رنج قرار نمیگرن .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or