امتیازات Control

میانگین نمرات بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    161
  • نظرسنجی بسته شده است .

Outer Heaven

کاربر سایت
d2k0_1554995717-5844-card.jpg

Release‎: ‎27 August 2019
Developer‎: ‎Remedy Entertainment
Platforms‎: ‎Microsoft Windows‎; ‎PlayStation 4‎,Xbox One
Publisher‎: ‎505 Games
Metacritic:81​

Spiel Times - 10/10
nextgenbase9/10
ZTGD : 95/100
Press Start Australia : 95/100
Gamespot: 8/10
Windows Central - 3.5/5
destructoid: 9/10
MonsterVine - 5 / 5
EGM - 10 / 10
GamingTrend - 95 / 100
Press Start - 9.5 / 10
Video Chums - 9.3 / 10
Rectify Gaming - 9 / 10
GameSpew - 9 / 10
Easy Allies - 9 / 10
TheSixthAxis - 9 / 10
Eurogamer Italy:9/10
Gamers Heroes:9/10
PSX-Sense.nl:9/10
Screen Rant:9/10
Digitally Downloaded:9/10
inthegame.nl - 9.5/10
Echoboomer - 9/10
Starnews - 9/10
USGAMER - 8/10
COGconnected - 89 / 100
PC Gamer - 88 / 100
Noisy Pixel - 8.5 / 10
Xbox Achievements - 85 / 100
Critical Hit - 8.5 / 10
Boomstick Gaming - 8.4 / 10
New Game Network - 81 / 100
Worth Playing - 8 / 10
Wccftech - 8 / 10
VideoGamer - 8 / 10
Handsome Phantom - 7.5 / 10
DualShockers - 7.5 / 10
PlayStation Universe - 7 / 10
We Got This Covered - 2 / 5 stars
Slant Magazine - 4.5 / 5 stars

آخرین ویرایش:
بدطور منتظر meme های فیل اسپنسر و رمدی هستیم :)):D
وضعیت اونقدرم متفاوت نیست که کسی بخواد اسپنسر یا مایکروسافت رو مسخره کنه!

بعد یه عده فنا سونی میگن رمدی بدرد نمیخوره سونی چرا بخرتش 8-|
اره مبارک سونی فنا ، یه رقیب برای ناتی داگ میاد تو مجموعه شون

تبریک فراوان <:-P
فک کنم جزو یکی دو نفری بودم که توی تاپیک بازی ناامید نبودم و به رمدی لعنت نمیفرستادم :D
اون مصاحبه سم لیک یادتونه که در مورد آزادی عمل بیشتر و اینکه دیگه ناشر بزرگی نیست که توی کارمون دخالت کنه، گفته بود؟
وقتی با بودجه کمتر و همینطور مدت زمان کمتر بازی بهتری نسبت به Quantum Break میسازی، قشنگ نشون میده که مایکروسافت چقدر تاثیر منفی روی استدیو داشته...

TheSixthAxis
Control is one of the best story-focused single player games in years. Its unique mix of surrealism, sci-fi and mystery draws you in, but doesn't give everything away, and the combat is fantastically varied and provides just enough challenge. A culmination of everything that went before, Control is Remedy's magnum opus.

Everyeye.it
Control is the pinnacle of Remedy games indeed: thanks to its exceptional art design, solid gameplay and great storytelling, Sam Lake's latest work showed itself to be a truly unforgettable experience.

IGN
Control is set in an engrossingly weird paranormal world that I couldn’t help but explore. Jesse’s versatile psychic skills and main weapon make for thrilling ranged combat. And thanks to a strong supporting cast, a well-written script, and plenty of intriguing breadcrumb trails, I’ve thoroughly enjoyed my adventure through the shifting rooms of Oldest House. Jesse’s personal story feels like an afterthought next to that, but there’s enough to Control’s world that I remain invested in uncovering every secret, even though the story’s over.

فک کنم جزو یکی دو نفری بودم که توی تاپیک بازی ناامید نبودم و به رمدی لعنت نمیفرستادم :D
وقتی با بودجه کمتر و همینطور مدت زمان کمتر بازی بهتری نسبت به Quantum Break میسازی، قشنگ نشون میده که مایکروسافت چقدر تاثیر منفی روی استدیو داشته...
جنگ رو شروع نکن آقا :))

اون مصاحبه سم لیک یادتونه که در مورد آزادی عمل بیشتر و اینکه دیگه ناشر بزرگی نیست که توی کارمون دخالت کنه، گفته بود؟
جالبه بازی بعدیشون انحصاری زمانی ایکس وان هست و ناشرش هم مایکروسافت هست :دی اگه اینقدر تاثیر منفی بوده فکر نکنم عاقلانه بود باز در کنار مایکروسافت بخوان فعالیت کنن.

جالبه بازی بعدیشون انحصاری زمانی ایکس وان هست و ناشرش هم مایکروسافت هست :D اگه اینقدر تاثیر منفی بوده فکر نکنم عاقلانه بود باز در کنار مایکروسافت بخوان فعالیت کنن.
خدا لعنت کنه فقر و نداریو آدمو به چه کارایی که مجبور نمیکنه:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or