امتیازات Catherine

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Trunks

کاربر سایت
c9xwzvgl0s1tvezhwqp.jpg

درود!
گویا عنوان جدید و متفاوت سازنده سری Persona یعنی Atlus اولین نمره خود را دریافت کرده است!
مجله ژاپنی فامیتسو اولین نقد این بازی را منتشر کرده است و نمره 35/40 را برای این بازی در نظر گرفته است.

Catherine = 9/9/8/9

این مجله به اثر جدید Marvel vs. Cacpom 3 نیز نمره 33/40 را اهدا کرده است.

منتظر نمرات جدید باشید...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: S.T Infamous
دمو واقعا خوب بود
گیم پلی nightmare ها حرف نداره اصلا خسته کننده نمیشه
تا اونجا که من از داستان دستگیرم شد فشار عصبی و خود درگیری کاراکتر اصلی هم جالبه
واجب الخرید شد!

شما مگه خودت نگفتی میانگینش از 89 بالاتر میشه؟! :-/:|
آره گفتم اما این مساله به شما ربطی نداره، اجازه بده امتیازهای بیشتری از بازی بیاد و وقتی که همه امتیازها اومد اونوقت قضاوت کن نمره 8 از OXM خودش میتونه نوید میانگین بالای 89 رو بده.

بســــــــیار عــــالی! قیافه اونایی که این بازی رو مسخره میکردن دیدنیه :))!

من نبودم. :دی من فقط گفتم زیر 89 میشه بازی. که ظاهراً اینطوریه. منم دمو رو بازی کردم بد نبود و به نظرم خیلی سلیقه ایه، خیلی هم سخت بود بازی!

منم دمو رو بازی کردم بد نبود و به نظرم خیلی سلیقه ایه، خیلی هم سخت بود بازی!
تازه اینو بگم که اصلا نسخه دمو سخت که نبود خیلی هم آسون بود چون مراحل اول بازی رو بازی کردی، سختی اصلی بازی مربوط به مراحل پایانی میشه که واقعا نفس گیر میشن و اگه نقد ویدئویی GS رو ببینی میگه که Catherine یه بازی نیست که هرکسی بتونه انجامش بده ولی برای اونایی که دنبال یه بازی چالش برانگیز و حرفه ای میگردند بهترین انتخابه! GS بجز همین درجه سختی ازش ایراد چندانی نگرفته و مدال "گیم پلی خارق العاده" که خیلی وقت بود به هیچ بازی نداده بود رو بهش اعطا کرده.
+:

good_great_licensed_soundtrack_s.gif
good_greatsoundeffects_s.gif
good_great_story_s.gif
good_outstanding_gameplay_s.gif
good_unique_s.gif

-:

bad_pun_difficult_s.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن