امتیازات Catherine

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Trunks

کاربر سایت
c9xwzvgl0s1tvezhwqp.jpg

درود!
گویا عنوان جدید و متفاوت سازنده سری Persona یعنی Atlus اولین نمره خود را دریافت کرده است!
مجله ژاپنی فامیتسو اولین نقد این بازی را منتشر کرده است و نمره 35/40 را برای این بازی در نظر گرفته است.

Catherine = 9/9/8/9

این مجله به اثر جدید Marvel vs. Cacpom 3 نیز نمره 33/40 را اهدا کرده است.

منتظر نمرات جدید باشید...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: S.T Infamous
بازی بوده. زیادم بوده. یکیش مثلا یکی از Dyanasty Warrior ها یا یه سری بازی PSP. اینکه شما نمیدونی ربطی نداره ولی خیلی از رسانه ها از همه نقاط منتقد دارن که بازی رو نقد میکنن.
قبول من نمیدونم بی خیال...
حالا مشخص میشه تا چند روز دیگه که چندتا نمره میبینیم از این بازی....;)

آخرین ویرایش:
آره دیگه. سری بازی های Persona و Demon's Souls بازی‌های فوق‌العاده لوس ـه این شرکت هستن.:)):|
بهتر بود یه نیگا به تاریخچه‌ی این شرکت مینداختید، بعد این حرفو میزدید.:)

گفتم هر بازی که من بازی کردم که همشونم روی ds بودن اونم از نظر من دیگه بعضی هاتون کفر ادمو در می یارین فن atlus ندیده بودیم که دیدیم

demon souls هم که توضیحاتش داده شده بازیشم کردم بازی قشنگی هم هست

GamesRadar--5/10
Review
خب، از داستان خیلی تعریف کرده. اما بیشترین ایراد رو به سختی گیم پلی گرفته. به نوعی گفته سختی ـش متعادل نیستش. البته آخر گفته که نسخه US بازی با پچ هایی که داره میتونه بهتر باشه، منتها یه نمه کم داده به نظرم. 5 برای این بازی زیادی کمه... حالا باید خودمون بازی کنیم ببینیم چی به چیه...

اینم نکات مثبت نقد IGN:
Unique Story
Great Gameplay
Replay Value
Good Soundtrack

نکته منفی هم کلا نداره، از همون اول هم معلوم بود با یک بازی عالی و بینظیر طرف هستیم قابل توجه بعضی ها!!!

• Like
Reactions: Behrooz
من امروز DEMO انگلیسی بازی رو انجام دادم ، فوق العاده بود

خداییش انتظار براش خیلی سخته من که به محض اومدن میخرمش
موافقم نسخه دموش واقعا عالی بود، من که تصمیم دارم حتما نسخه Deluxe Editionــش رو تهیه کنم با وجود اون همه متعلقات قطعا ارزشش رو داره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or