امتیازات Call of Duty : Ghosts

FLAWL3SS

کاربر سایت
29549331049453471862.jpg

Developer---------Infinity Ward
Publisher--------------Activision
Writer----------Stephen Gaghan
Composer---------David Buckley
Series---------------Call of Duty
Engine----------------IW Engine
Genre------------------------Fps

God Is A Geek - 10/10
Total Playstation - 9/10
Post Arcade - 9/10
Hardcore Gamer Magazine - 9/10
IGN - 8.8/10
NZ Gamer - 8.7/10
Machinima - 8.5/10
The Globe And Mail - 8.5/10
Canadian Online Gamer - 8.5/10
Gamers Temple - 8.4/10
Lazygamers - 8.3/10
Mondoxbox - 8.2/10
The Sixthaxis - 8/10
GamesBeat - 8/10
OXM - 8/10
Everyeye.it - 8/10
The Escapist - 8/10
MetroGame Central - 8/10
Gamespot - 8/10
Gameinformer - 8/10
OPM - 8/10
Teleghraph - 8/10
IGN Italy - 8/10
OXM US - 8/10
GameBlog.fr - 8/10
LaPS3 - 7.8/10
EGM - 7.5/10
NowGamer - 7.5/10
GameFront - 7.4/10
The Digital Fix - 7/10
DarkStation - 7/10
GameTrailers - 7/10
GRY Online - 7/10
VideoGamer - 7/10
EuroGamer - 7/10
Edge - 7/10
Joystiq - 7/10
Eurogamer Italy - 7/10
Polygon - 6.5/10
GiantBomb - 6/10
DPAD Mag - 6/10
Destroictoid - 5/10

متای بازی (PS4 بیشترین امتیاز ثبت شده رو دارد)

70963085893136280648.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان صبر کنین df بیاد مقایسه کنه اگه گفت xone نسخه برتره , بعد شروع به پایکوبی کنین (چون فکر کنم دیگه همه Digital Foundry رو قبول دارن)! فعلا که یه عده میگن ps4 بهتره یه عده هم میگن xone ...

آها پس قبول داری که حرفای درستی میزنه ! الان که پدیده نیست ؟! یا بازم پدیدست ؟ :دی
نظر میدونی چیه؟ :دی اینجا نظرش رو گفته، همون طور که اون جا نظرش رو گفته بود. فقط الان پدیده عوض شده گویا :)) تو این جور موارد نظر جمیع منتقدین ملاک هست نه فقط یه سایت :دی
محمد جان تفاوت رزولوشن هم روی کیفیت گرافیکی و بافتها تاثیری نداشته یعنی؟تو این مورد حداقل باید PS4 بهتر باشه
والا هر کی داره یه چیزی میگه :دی

من یه چیزی که متوجه شدم ظاهرا Upscaler ی که X1 داره خیلی خیلی خوبه ! یعنی اینقدر خوبه که باعث میشه 720 با 1080 عملا فرقی نداشته باشه !!

یه سایت نسبتا معتبر در مورد نسخه X1 گفته:
No 1080p, No Problem
لول :دی
The Xbox One version of Ghosts really shines when the game takes you into space and under water. The space sequences especially looked fantastic on the Xbox One. Again, the colours and lighting effects are sharp. It is really something you just have to experience for yourself. Sure it is disappointing Ghosts is not 1080p on the Xbox One yet you really could have fooled me as I felt the game delivers in the graphics department
امتیازش هم 88 بوده.
http://canadianonlinegamers.com/review/call-of-duty-ghosts-xbox-one-review-no-1080p-no-problem/

نظر میدونی چیه؟ :دی اینجا نظرش رو گفته، همون طور که اون جا نظرش رو گفته بود. فقط الان پدیده عوض شده گویا :)) تو این جور موارد نظر جمیع منتقدین ملاک هست نه فقط یه سایت :دی
اتفاقا ما الانم نظرش رو قبول داریم . ایشون منظورش اینه که تفاوت زیادی بین 1080 و 1080ـه Upscale شده وجود نداره دست کم تو این بازی , حتی تو چند تا TV امتحان کرده و گفته تفاوت زیادی نیست .

کلا منظورتو از این پدیده متوجه نمیشم جدی میگم :دی پدیده عوض شده ینی چی ؟ ینی GI قبلا سونی فن بود الان ماکرو فن شده یا چی ؟ توضیح میدی ؟!

پدیده عوض شده ینی چی ؟ ینی GI قبلا سونی فن بود الان ماکرو فن شده یا چی ؟ توضیح میدی ؟!
نه بابا من چیکار GI دارم :دی اعتبار GI و GS و IGN و Edge و ... که مشخصه. من منظورم این بود GI یه چیزی در مورد اون بازی گفته بود اینجا کم مونده تو تاپیک فوتبال هم نقل قول هاش رو بزارن :)) بی خیال :دی

اینجوری باشه خیلی نامردیه :d، بازی رو 720 میذارن روی X1 کلی از لحاظ performance بنفعش میشه و خودشو بالا میکشه ، از اونطرف بخاظر Upscale ماورائی از لحاظ بصری هم تفاوتی وجود نداره ، خدا بده برکت :d

من اولین بار یه چیزی از XO نظرمو جلب کرد (Upscaler) :دی اگه تفاوت بین 1080 واقعی و Upscale شده تا آخر اینجوری کم بمونه خیلی به ضرر PS4 میشه ینی پدرش در میاد واسه رزولوشن 1080 ولی تو تصویری که دیده میشه تفاوت ناچیز باشه . فک نکنم واسه باقی بازیا صدق کنه چون BF رو هم دیدم ولی کلا جالب شد این قضیه Upscaler ـه XO :دی

تو بتلفیلد که زذه بود X1 رو 4K کرده بود !! چون از PC هم شفاف تر بود :d

آخرین ویرایش:
من اولین بار یه چیزی از XO نظرمو جلب کرد (Upscaler) :دی اگه تفاوت بین 1080 واقعی و Upscale شده تا آخر اینجوری کم بمونه خیلی به ضرر PS4 میشه ینی پدرش در میاد واسه رزولوشن 1080 ولی تو تصویری که دیده میشه تفاوت ناچیز باشه . فک نکنم واسه باقی بازیا صدق کنه چون BF رو هم دیدم ولی کلا جالب شد این قضیه Upscaler ـه XO :دی

اینجوری باشه خیلی نامردیه :d، بازی رو 720 میذارن روی X1 کلی از لحاظ performance بنفعش میشه و خودشو بالا میکشه ، از اونطرف بخاظر Upscale ماورائی از لحاظ بصری هم تفاوتی وجود نداره ، خدا بده برکت :d
خب پس چرا روی بتل 4 هم روزولوشن پلی 4 بهتره و در عین حال فریم بهتری میده!!
باید ببینیم چی میشه!!

واسه PS4 کلا Upscaler یه چیپ جداس. یوشیدا یکی دو هفته پیش گفته بود . البته فعلا ازش استفاده نمیشه چون لازم نیست :دی

من یه چیزی که متوجه شدم ظاهرا Upscaler ی که X1 داره خیلی خیلی خوبه ! یعنی اینقدر خوبه که باعث میشه 720 با 1080 عملا فرقی نداشته باشه !!
من اینو تقریبا 1 ماه پیش گفته بودم. تو این مدت هم یکی دو نفر به مسخره گرفتن و هی هر جا میرسیدن به تمسخر میگفتن به خیال اینکه مثلا حرفم چرت بوده (حالا نمیخوام نام ببرم، خودشون میدونن کین:دی).
حتی Digital Foundry تو نقد BF4 حدس زده بود شاید این upscaler یه افکت post-process هم ایجاد میکنه که بافت ها بهتر به نظر بیان:
What is curious is the level of "pop" given to the Xbox One's textures, where - bizarrely - artwork often seems to be more detailed than on PlayStation 4. In high contrast scenes, we sometimes see a kind of halo effect around some detail, which may suggest some kind of artificial detail-boosting post-process. Whether this is part of Microsoft's new upscaling tech remains to be seen
البته فعلا ازش استفاده نمیشه چون لازم نیست
تو BF4 استفاده شده و DF هم گفت برای Xbox One خیلی بهتر upscale میکنه.
It's a shame that the upscaling issues on PS4 pull it back from absolute dominance in terms of image quality and performance that the metrics suggest we should be getting.
This should surely be a home run for Sony's console, but what is likely to be a software-based upscale to 1080p delivers less-than-stellar returns, and for better or worse leaves the Xbox One with an often crisper looking

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or