امتیازات Call of Duty : Ghosts

FLAWL3SS

کاربر سایت
29549331049453471862.jpg

Developer---------Infinity Ward
Publisher--------------Activision
Writer----------Stephen Gaghan
Composer---------David Buckley
Series---------------Call of Duty
Engine----------------IW Engine
Genre------------------------Fps

God Is A Geek - 10/10
Total Playstation - 9/10
Post Arcade - 9/10
Hardcore Gamer Magazine - 9/10
IGN - 8.8/10
NZ Gamer - 8.7/10
Machinima - 8.5/10
The Globe And Mail - 8.5/10
Canadian Online Gamer - 8.5/10
Gamers Temple - 8.4/10
Lazygamers - 8.3/10
Mondoxbox - 8.2/10
The Sixthaxis - 8/10
GamesBeat - 8/10
OXM - 8/10
Everyeye.it - 8/10
The Escapist - 8/10
MetroGame Central - 8/10
Gamespot - 8/10
Gameinformer - 8/10
OPM - 8/10
Teleghraph - 8/10
IGN Italy - 8/10
OXM US - 8/10
GameBlog.fr - 8/10
LaPS3 - 7.8/10
EGM - 7.5/10
NowGamer - 7.5/10
GameFront - 7.4/10
The Digital Fix - 7/10
DarkStation - 7/10
GameTrailers - 7/10
GRY Online - 7/10
VideoGamer - 7/10
EuroGamer - 7/10
Edge - 7/10
Joystiq - 7/10
Eurogamer Italy - 7/10
Polygon - 6.5/10
GiantBomb - 6/10
DPAD Mag - 6/10
Destroictoid - 5/10

متای بازی (PS4 بیشترین امتیاز ثبت شده رو دارد)

70963085893136280648.jpg

آخرین ویرایش:
آخ گفتی کنترلر یعنی واقعا این طراحهای سونی چی پیش خودشون فکر کردن.به شما سونی فن ها هم پیشنهاد میکنم بی خیال این کنسول قوی تون شید!چون آرتروز میگیرین

با توجه به این که در حال حاضر بازار بن کردن داغه، کسی نمی خواد ایشون رو هم چند روزی بفرسته تا اب خنک بخوره؟

به نظرم بهترین نقد واسه IGN هست بدون خوشمزه بازی نقد کرده و بیشتر به واقعیت نزدیکه نقدش .

کالاف دیوتی فریمش تو X1 ثابت تر از رقیبش هست . و در مابقی موارد آوانتاژ با ps4 هست و اختلاف در تکسچر در حد زیادی نیست و ...

آخ گفتی کنترلر یعنی واقعا این طراحهای سونی چی پیش خودشون فکر کردن.به شما سونی فن ها هم پیشنهاد میکنم بی خیال این کنسول قوی تون شید!چون آرتروز میگیرین

چون شما گفتی چشم:|
حالآ کلأ هدفت از این پست بی محتوا چی بود؟از بازی بحث و کشنودید تا کنترلر:| حداقل در مورد فریم و این چیزا یه چیزی می گفتی :|

- - -ویرایش - - -

سایت hardcoregamer پس از یک نقد بسیار مثبت نسبت به XO نمره خیلی خوب 4.5 از 5 رو به نسخه XO این بازی داده.نسخه XO رو هم برتر از نسخه PS4 میدونه.

82392524748020191110.jpg

HG

آقا 100 بار این سایت رو گفتید و نقل قولش کردید بسه دیگه!!!:| :|

حالآ کلأ هدفت از این پست بی محتوا چی بود؟از بازی بحث و کشنودید تا کنترلر:| حداقل در مورد فریم و این چیزا یه چیزی می گفتی :|

جدی خودتون فکر کردید 80 درصد لذت هر بازی بخاطر تسلط شما بر بازیه.حالا اگر اون بازیاز لحاظ گرافیک شاهکار هم باشه وقتی نتونی راحت بازیش کنی اصلا حال نمیده

- - -ویرایش - - -

آقا 100 بار این سایت رو گفتید و نقل قولش کردید بسه دیگه!!!:| :|

اون توضیحاتش و نقدش بود رو گفتیم اینم نمرشه پس می بینی که صد بار نبوده و همین اولین باره!

you're kiddin' right ؟ :-?
yeah you are :d
or... are you ? /:)
بابا اختلاف 1080p vs 720p ـه دوستان عزیز
یعنی طبیعی نیست بعضی جاها که انقدر داره پردازش بیشتری رو تحمل میکنه یکم از نظر فریم ازونی که داره با رزولوشن کنسولای نسل قبل اجرا میکنه پایینتر بیاد ؟
حالا میشه گفت یه نکته ی مثبت هست
ولی خود سازنده ترجیحش به رزولوشن بالا بوده که اینکارو کرده
سایت
hardcoregamer پس از یک نقد بسیار مثبت نسبت به XO نمره خیلی خوب 4.5 از 5 رو به نسخه XO این بازی داده.نسخه XO رو هم برتر از نسخه PS4 میدونه.نمره هم در متا ثبت میشه.
خوب جوی میدیا :d آورین :d حالا هی یه صفحه درمیون نمره اینو polygon و بذار !

آقا شما بیایید نقل و قول های تمام سایت ها رو لیست کنید ! چه فایده که چیزی به عنوان فریم ریت ( البته در حال حاضر) کاملا بی ارزشــه و تنها سایت قابل استناد و بی طرف IGNــه :|

تا الان IGN و Videogamer گفتن نسخه ps4 خيلي سرتر هست حالا ببينيم بقيه سايت ها چه جورين البته من خودم بيشتر از همه منتظر df هستم چون تو مقوله مقايسه گرافيك مرجع تمامي سايت هاي ديگه هست :)

you're kiddin' right ؟ :-?
yeah you are :d
or... are you ? /:)
بابا اختلاف 1080p vs 720p ـه دوستان عزیز
یعنی طبیعی نیست بعضی جاها که انقدر داره پردازش بیشتری رو تحمل میکنه یکم از نظر فریم ازونی که داره با رزولوشن کنسولای نسل قبل اجرا میکنه پایینتر بیاد ؟
حالا میشه گفت یه نکته ی مثبت هست
ولی خود سازنده ترجیحش به رزولوشن بالا بوده که اینکارو کرده

خوب جوی میدیا :d آورین :d حالا هی یه صفحه درمیون نمره اینو polygon و بذار !

اختلاف اون 50 درصد بود که الان دود شد رفت هوا

عجب ...
همین Hardcore Gamer :

I haven’t had enough time with the PS4 version to declare this the definitive version, but at this point it’s my version of choice

خب Infinity Ward مرض داشته که بازی رو 1080p روی PS4 بذاره که افت فریم داشته باشه ؟! خب اونم 720 میذاشت !

خب Infinity Ward مرض داشته که بازی رو 1080p روی PS4 بذاره که افت فریم داشته باشه ؟! خب اونم 720 میذاشت !
من واقعا این موضوع واسم سواله . یا IW منگول هست یا اختلاف فریم در اون حد نیست .

عجب ...
همین Hardcore Gamer :

شما از تمام اون صحبتهای Hardcore Gamer همین یک قسمت کوچیک رو دیدید؟انشالله که تمام نقدش رو خوندید دیگه آره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or