امتیازات Call of Duty Black Ops 2

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
article_read_2.jpg

Pressfire.no: 4/6
AusGamers: 9.4
GameArena (Australian): 8.5
Golden4games: 9
Eurogamer italy: 9
Canadian Online gamers: 9.4
Eurogamer sweden: 9
IGN: 9.3/10
GiantBomb: 4/5
Gamespot: 8/10
OPM UK: 8
G4: 9
Nowgamer: 7.5
CVG: 7.8
OXM: 8
Lazygamer: 8.9
VideoGamer: 8/10
Joystiq: 4/5
Game Vortex: 97/100
Kotaku: Yes
GamesBeat: 89/100
Destructoid: 8.5
Planet Xbox 360: 93/100
Cheat Code Central: 4.5/5
GameTrailers: 9.4/10
Game Informer: 85/100
GamesRadar: 90/100
Polygon: 8/10
Gamer's Temple: 92/100
GameOver.gr: 90/100
Metro Game Central: 80/100
Games.it (Italian): 9.3/10
PS3Gen (French): 17/20
InsideGames.ch (Swiss German): 8.9/10
GameReactor (Norwegian): 7/10
Looki.de [german review]: 85/100
Eurogamer.cz: 8/10
gameblog.fr: 4/5
insidegamingdaily: 9/10
Eurogamer.se (Swedish): 9/10
Digital Chumps: 90/100
Xboxlife (Danish): 9.0/10
TeknoConsolas.es (Spanish): 8.0/10
Gamers.at (german) 90/100
HardGame2 (Spanish): 9/10

آخرین ویرایش:
ولی کوبیدن چیزی قبل از اینکه خودتون تستش کنید کار درستی نیست . متا و بتا و آلفا هم دقیقا همینه .
کسی که این نمرات رو میبینه از بازی زده میشه . شاید یکی هم دید و رفت بازی کرد و اتفاقا خوشش اومد .
این نمرات من درآوردیه ! زیر نقد بازیسنتر که 5 داده بخونید . 9 داده این یعنی کاملا سلیقه ای .
ی نگاهی ام به یوتوپ بزنید بد نیست مرحله CELENIUM .

یعنی چی الان؟؟انقد سواد ندارم که بهpبگم ب ؟؟؟بگم بلک ابس؟؟ با گوشی پست دادم کیبردم فارسی نداره عربیه نابغه*
واقعا MW با Black ops فرقی نداره ؟ احتمالا شما بازی نکردی ! مهمترین فرقشون داستان مسخره MW و داستان خوب Black ops هست .هسته گیم پلی که از زمان COD 1 تا حالا همونه ، کلا هیچوقت هم تغییر نمیکنه چون نمیشه FPS ایی همه پسند تر از این درست کرد . من فن COD نیستم ولی کلا Black Ops بهتر از 2 تا MW اخریه .
یعنی چی پس میخواستی داستان همون باشه؟؟خب معلومه از نظر داستانی فرقی دارن.این دلیل نمیشه بازی تکراری نباشه

خب امتیاز بازیسنتر هم ثبت شد :d

42009186506106991804.jpg

6 نفر هم تایید کردند ...:d
Call of Duty: Black Ops II for Xbox 360 Reviews, Ratings, Credits, and More - Metacritic

این کارا رو می ذاشتی برای بعد اینکه متاش از 87 بالاتر شد بهتر بود:دی
شما باور کردی؟ اون عکس صفحه قبل یه یوزر اسکوره که یه نفر با یوزر بازیسنتر گذاشته:دی
این کار رو کسی تو تاپیک بازی انحصاری ماکرو می کرد آتش سوزی دسته جمعی راه میوفتاد:دی

همیشه ندای وظیفه های Treyarch رو بیشتر دوست داشتم :دی

هنوز هم که هنوزه میرم World At War رو بازی میکنم ، واقعا چه بازی ای بود ، چه مرحله هایی ، چه اندینگی ، تا الان فک کنم بالایه 7-8 بار تا آخر رفتمش .

امتیازات این یکی هم که تا الان خوب بوده اما میتونست بیشتر هم باشه ، در هر صورت آقایونی که بازی نکردن زود برن بگیرن بازی کنن که واقعا تکه بازیش :دی

نمرات عالیه .... ولی البته هنوز سایتایی که امار بازدید سایتشون اومده پایین نمره ندادن ....

کلا عقده ای های عرصه گیم از edge و کوارتر تو تری و ابسلوت گیم هنوز نمره ندادن ...

یعنی چی الان؟؟انقد سواد ندارم که بهpبگم ب ؟؟؟بگم بلک ابس؟؟ با گوشی پست دادم کیبردم فارسی نداره عربیه نابغه

من کار به سوادت ندارم،در اون حدی هم نیستم که کار به این چیز ها داشته باشمo:-) شما خودت نابغه ای:دی فکر کردم داری مسغره میکنی;)

میتونید هم بزنید BO;;)
متا شد 85!؟!؟:-o:-o:-o:-o
پس هنوز از پیش بینیم بالاتره#:-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or