امتیازات Call of Duty Black Ops 2

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
article_read_2.jpg

Pressfire.no: 4/6
AusGamers: 9.4
GameArena (Australian): 8.5
Golden4games: 9
Eurogamer italy: 9
Canadian Online gamers: 9.4
Eurogamer sweden: 9
IGN: 9.3/10
GiantBomb: 4/5
Gamespot: 8/10
OPM UK: 8
G4: 9
Nowgamer: 7.5
CVG: 7.8
OXM: 8
Lazygamer: 8.9
VideoGamer: 8/10
Joystiq: 4/5
Game Vortex: 97/100
Kotaku: Yes
GamesBeat: 89/100
Destructoid: 8.5
Planet Xbox 360: 93/100
Cheat Code Central: 4.5/5
GameTrailers: 9.4/10
Game Informer: 85/100
GamesRadar: 90/100
Polygon: 8/10
Gamer's Temple: 92/100
GameOver.gr: 90/100
Metro Game Central: 80/100
Games.it (Italian): 9.3/10
PS3Gen (French): 17/20
InsideGames.ch (Swiss German): 8.9/10
GameReactor (Norwegian): 7/10
Looki.de [german review]: 85/100
Eurogamer.cz: 8/10
gameblog.fr: 4/5
insidegamingdaily: 9/10
Eurogamer.se (Swedish): 9/10
Digital Chumps: 90/100
Xboxlife (Danish): 9.0/10
TeknoConsolas.es (Spanish): 8.0/10
Gamers.at (german) 90/100
HardGame2 (Spanish): 9/10

آخرین ویرایش:
نمره‌های بازی قابل پیشبینی‌ بود، Cod ثابت کرده که مکانیسم گیمپلیش چنان عالی‌ هست که حتا با تکرار هر ساله هم افتی توش دیده نمی‌شه. مخصوصا این اواخر هم به نظرم کلا Treyarch بهتر عمل کرده و قسمت Sp هم خیلی‌ قوی تر شده.
انصافا نمراتش عالیه این COD رو باید کلا بدن تری ارک بسازه
من به شخصه، از نسخه Mw2 به بعد، بازی‌های Treyarch رو بیشتر دوست دارم :دی
فقط معلوم نیست چرا انقدر User ها کم به بازی دادند
همهٔ بازی‌ها اینجوری هستن، اینارو کلا باید بی‌ خیال شد :دی

ghp62qvm2ogkbpun4hsf.png

اینم متای بازی که با 31 نقد 86 است
فقط معلوم نیست چرا انقدر User ها کم به بازی دادند

متای User ها کمترین ارزشی هم نداره چون کلا هیتر ها نمیگذارند چیز معقولی از آب در بیاد ... یوزرها چیزی حدود 20 تاشون Negative دادن که نمره های 0 و 1 درش زیاد پیدا میشه :d
حالا همین تعداد هم نمرات بالا دادن که میانگینشون شده 4.8 ... متای یوزر یعنی پشم ...

تو تاپیک امتیاز اعضا هم گفته بودم Black ops 1 خیلی بهتر از MW2 بود و حالا هم میگم Black ops 2 خیلی بهتر از MW3 شده . باز MW2 رو میشد تحمل کرد ، MW3 که کمپینش رو نمیشه تحمل کرد !

Gamespot به بازی نمره 8(great) رو داده
نکات مثبت و منفی رو به شرح زیر گفته:
The Good

• Great campaign scripting
  • Story choices are often tough and encourage replay
  • League play offers a new stage for the familiar multiplayer combat.

The Bad

• Zombies mode is stagnant
  • New codcasting tool is hamstrung.

By reaching forward while remaining rooted in the things it does so well, Black Ops II offers a great shooter experience.

برای بار N ام شاید بقیه یادشون میره

به خدا بازی که Infinity Ward میده دست ملت با بازی که Treyarch میده خیلی فرق دارن

فقط چون اسم جفتشون COD هست ملت فکر میکنن یکین:))

فرقش چیه؟ می شه بگید؟ سینگلش کاملا شبیه هم هست کلا IW بازی می سازه TREYARCH هم اسکی می ره این سریش هم بازی نکردم اما تریلرهاش فرق خاصی نداشت هسته ی گیم پلی دقیقا همونه

حالا فن می شید حداقل در منطق رو نبندید

ايول الله 86 ... من بين 80تا 85 پيش بيني كرده بودم
خداييش براي بازيي كه به جاي هايپ هاي عجيب و غريب اكثراً بي دليل فحش مي خوره اين متا فوق العادس

آخرین ویرایش:
فرقش چیه؟ می شه بگید؟ سینگلش کاملا شبیه هم هست کلا IW بازی می سازه TREYARCH هم اسکی می ره این سریش هم بازی نکردم اما تریلرهاش فرق خاصی نداشت هسته ی گیم پلی دقیقا همونه

واقعا MW با Black ops فرقی نداره ؟ احتمالا شما بازی نکردی ! مهمترین فرقشون داستان مسخره MW و داستان خوب Black ops هست .

هسته گیم پلی که از زمان COD 1 تا حالا همونه ، کلا هیچوقت هم تغییر نمیکنه چون نمیشه FPS ایی همه پسند تر از این درست کرد . من فن COD نیستم ولی کلا Black Ops بهتر از 2 تا MW اخریه .

یادش بخیر یه زمانی همه میگفتن COD فقط Infinity Ward و کازای Treyarch فقط کپی کاری و زنگ تفریح هست تا شماره بعدی IW !!به مولا تو اوج درگیری هاش با جهاد 3 هم هیترهاش نمیتونستن از داستان MW ایراد بگیرن !!بساطی داریم با گیمرجماعت به مولا !!

آخرین ویرایش:

جواب رو که نیما جان دادن
،تازه ایشون فن COD هم نیستن>:d<
ولی من این رو اضافه کنم
هی میگید سینگلشون یکیه سینگلشون یکیه،مگه COD فقط سینگل داره!؟:-/یعنی بالای 20 میلیون نفر بازی رو میخرن که فقط سینگل بزنن!؟:-/اصلاً سینگل بهتر از COD داریم!؟:>

الآن GS به چیه این بازی گیر داده!؟زامبیش!!!MW زامبی داره!؟:-?

موتور گرافیکی MW & BO یکیه؟!:-/حالا انجینشون همچینی مالی نیست ولی یکی هم نیست:دی
سرعت Game Play تو هر 2 تا یکیه!؟/:)
تازه قبل از اینکه من فن باشم آنتی هیترمo:-)ای قضیه ورزش های زمستونی رو هم تا حدی قبول دارم;)آخه الآن همه دارن نیگا میکنن IW چی کار میکنه اون ها هم بکنن:دی
یادش بخیر یه زمانی همه میگفتن COD فقط Infinity Ward و کازای Treyarch فقط کپی کاری و زنگ تفریح هست تا شماره بعدی IW !!به مولا تو اوج درگیری هاش با جهاد 3 هم هیترهاش نمیتونستن از داستان MW ایراد بگیرن !!بساطی داریم با گیمرجماعت به مولا !!

داستان MW3 رو Paul Haggis نوشته:))
http://www.imdb.com/name/nm0353673/
ولی خداییش تو داستان و شیوه روایت داستان BO خیلی بهتره
yahoo_3.gif
هر چند کاراکترهای MW \m/
اون هایپ بتل 3 هم که داستان سینگل و دست و بال یارو رو بستن و شباهتش به BO اتفاقی بوده=))

آخرین ویرایش:
یادش بخیر یه زمانی همه میگفتن COD فقط Infinity Ward و کازای Treyarch فقط کپی کاری و زنگ تفریح هست تا شماره بعدی IW !!حتی تو اوج درگیری هاش با جهاد 3 هم هیترهاش نمیتونستن از داستان MW ایراد بگیرن !!همین بلک آپس یک رو خیلی ها حال نمیکردن باش ! و منتظر کار IW بودن که البته بعدش فتنه 2011 رخ داد :-Dبازی به این خوبی ! نیازی خراب کردن نسخه های دیگش نیست والله !بساطی داریم با گیمرجماعت به مولا !!:-D

من کاری ندارم ولی انصافا اگه یه ذره روح اصلی بازی سازی تو این صنعت مونده بود این عنوان باید به خاک سیاه می نشست ، شده حکایت موتورهای طرح هوندا 125 که تو ایران بعد 30 سال یه دستی رو سر و روشون می کشن میسازن :دی

من کاری ندارم ولی انصافا اگه یه ذره روح اصلی بازی سازی تو این صنعت مونده بود این عنوان باید به خاک سیاه می نشست ، شده حکایت موتورهای طرح هوندا 125 که تو ایران بعد 30 سال یه دستی رو سر و روشون می کشن میسازن :دی

شوما سُوار نشو خطریهo:-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or