امتیازات Borderlands 4

من نسخه ۳ رو دراپ کردم ٬ احساس کردم تنهایی نمیشه جلو برد بازی و ٬ تا یه جایی اوکی بود ولی از یه جا به بعد میطلبه فقط co-op بری
تو نسخه ۴ هم همینه روال؟
منم 3 رو بازی نکردم.
ولی نسخه های اول و دوم رو با بچه ها جویدیم.
واقعا یکی از جذابترین بازیهای Coop بود.
خیلی حال میداد.
این مجموعه از بازی کلا dna اونها رو بر اساس coop بستن.
بهترین حالت تجربش همینه ، سینگل پلیر خیلی خواب آور میشه.

منم 3 رو بازی نکردم.
خیلی حال میداد.
اتفاقا سینگل پلیر خوراک این هست بشینی یه پادکست بذاری غرق شی تو دنیای بازی ای که داستانش فاقد اهمیته

پس میگی رو فایو استاندارد اسیبی به سخت افزار کنسول نمیرسه قبل پچ ؟
از هرجایی همچین چیزی شنیدی ۱۰۰% اشتباه هست اگه گیمی باشه همچین مشکلی داشته باشه به هیچ وجه سونی اجازه موندنش روی شبکه‌ش رو نمیده و کلن جمش میکنه

• Like
Reactions: Darkness Group
یه سری بازی ها انقد تو سبک خودشون دیگه پخته و پرفکت میشن که آدم میمونه نسخه بعدی دیگه میخوان چکار کنن. بوردرلندز ۳ گیمپلی اش تقریبا پرفکت بود. این یکی دیگه واقعا پرفکت شده. داستانشم میگن خوبه و مث BL3 نیست.
مشکل بهینه سازی نداشت +90 بود

منم 3 رو بازی نکردم.
خیلی حال میداد.
من سه رو تنهایی رفتم چون تحریم بود نمیشد آنلاین زد. بازم خیلی خوب بود ۱۰۰+ ساعت بازی کردم. تا قبل اینکه چهار بیاد همه موافق بودن بهترین گیمپلی سری ۳ هست. البته ۴ هم ۹۹ درصد همون گیمپلی عه فقط یه سری ابیلیتی جدید و گرپل هوک اضافه کردن

نسخه ۳ خیلی خوب بود.
گیم پلی عالی بود.
منم اونو تکی تموم کردم خیلی چسبید، اگه این نسخه ۴ هم همون راه رو رفته باشه و ارتقا داده باشه عالی میشه.
با این امتیاز های خوب هم حتما تجربه اش میکنم.

• Like
Reactions: jdepp
من 13ساعتی بازی کردم دنیای بازی خیلی عالی همیشه یه ماموریت وجود داره ماموریتهای فرعی هم درسته کمتر شده ولی کیفیتشون عاالی تر شده در کل نسبت به نسخه 3 خیلی بهتر شده گیم پلی بازی هم به شدت فانه بعضی اوقات اینقدر دشمن میرزه سرت که هیجان بازی به اوج میرسه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or